Imam sony xperiu m.
Os mu je Android 4.1.2
Nakon sto zavrsim s koristenjem interneta na njemu ,uvijek idem izbrisati povijest da mi ne ostanu tragovi da se vidi na koje sam stranice isao.Odem na one gore desno tri tockice pa na povijest, pa na obrisi podatke pregledavanja.
Onda mi se pojavi brisanje pegledavanja na kojem stavim sve kvacice(pod bris.povijesti pregledavanja,brisanje predmemorije, brisanje kolacica,lok.,brisanje sprem.zaporki,brisi podat.aut.ispune) i kliknem na izbrisi.
I onda mi se izbrise sva povijest odnosno nestanu i izbrisu se sa addressbara sve stranice na kojem sam isao.
Znaci u potpunosti sve na sta sam isao (i sve zivo sa facebooka).
I onda mi se iduci dan ponovo u address baru pojave adrese odredjenih stranica(ZNACI odredjenih ne SVIH) profila sa facebooka.
Znaci ako sam prije tri dana isao na profil pere perica sa facebooka, nakon sto izbrisem svu povijest pregledavanja stranica na mom android op.sustavu nestanu apsolutno svi tragovi,medjutim negdje 20sati nakon toga utipkam na adresbaru slovo p i odma mi se pojavi ta adresa facebook stranice pere perica iako sam ju bio u potpunosti izbriso.
Vazno da napomenem da mi se ne pojavljuje sve stranice sa facebooka na kojima sam bio vec samo neke.
Isto tako mi se pojavljuju samo neki clanci sa nekih webstranica na kojima sam bio ali ne svi .
Sada me zanima sta da napravim da mi se ti tragovi vise ne pojavljuju odnosno da uklonim sve te tragove