Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sad trenutno se ne isplati jer ne radi kamera i video playback (mora se isključiti hw overlay), ali za par sedmica

će sigurno biti riješeno. Prva verzija je izašla prije manje od mjesec dana!

Listu bugova i stvari koje rade/ne rade imaš ovdje: working/not working list.

S druge strane, CM9 je potpuno stabilan. Jedino je akcelerometar bugovit, ali fix imaš na linku iznad

To, kao i light senzor će biti riješeno čim Sony uploada source code za senzore.

Ovi što pišu da FXP romovi ne valjaju sigurno ih nisu ni probali. Za CM9 imaš moju toplu preporuku!

EDIT: Ovdje se žale i na bateriju na ICS-u, ali meni na CM9 izdrži najmanje dva dana.

bit.ly/dcyfs
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 12:07 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sto se tice baterije, izdrzala me punih 24 sata s <40% baterije i konstantnim kopkanjem po marketu tako da po mojim racunicama, baterija bi trebala drzati najmanje 3 dana.

sad cemo vidit jel ce biti tako ili sam negdi krivo prenio 1 >.>

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Imam VIP ICS i HD video steka. Kako da vratim na GB ili mi dajte link za najbolji custom ROM i upute za root i tako to, ili je isto kao i kod HTC-a ? ( Wildfire) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kak to steka? kod mene, dok snimam na 720p, video tu i tam ostavi dojam kao da je izgubio koje frejm ali na konacnoj snimci (gledano na racunalu) se to ne primjeti.

0 0 hvala 0
16 godina

šta mislite jel ovaj ROM dobar, jel ga ko koristio, namjeravam ga stavit      

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u posljednje vrijeme imam problem sa sd karticom.iako bi trebao imati minimalno 100mb slobodno,xperia veli da da imam 0mb slobodno i da ništa ne mogu pohraniti na nju.jel mogući razlog krekirana aplikacija ili?? inaće sve radi kako treba.nikad brži nije bio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odvojite 2 minute vašeg vremena i potpišite ovu peticiju za Jelly Bean camera libs.

http://www.groubal.com/jb-camera-libs-for-all-sony-xperia-2011-phones/#signatures

Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

upravo sam nadogradio software na 4.1.b.0.587.

zasad primjecujem da radi brze, kamera na hd snimanju sa ukljucenim stabilizatorom ne lagga. kak je kod vas? jeste update-ali verziju ics-a??

Bog je stvorio mene jer zna što je lijepo, a Vas jer ima dobar smisao za humor

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
Jesam i jako sam zadovoljan brzinom i fluidnoscu os-a i mobitela. Cak i baterija izdrzi dosta dugo.
Barcelona FC
14 godina
neaktivan

prezadovoljan sam sa zadnjim updateom.baterija mi u zadnje vrijeme traje 2,5 dana{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hitmanovich kaže...

prezadovoljan sam sa zadnjim updateom.baterija mi u zadnje vrijeme traje 2,5 dana{#}

Takodjer. Napokon nesto da valja. {#}

Barcelona FC
16 godina

To je nadogradnja za ICS? A kako to da ICS nije dostupan u "Update center-u"? Znam da se može instalirati preko PCC-a, ali kako to da kasni na UC-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x18x05x kaže...
Jesam i jako sam zadovoljan brzinom i fluidnoscu os-a i mobitela. Cak i baterija izdrzi dosta dugo.

hitmanovich kaže...

Bome da. nisam ni ja primjetio neka poboljsanja ali kamera vise ne lagga a baterija mi pokazuje 3d3h i tek je na 49%.

update do jaja !

13 godina
neaktivan

Jel tko probao zadnji FW upadet sa Sony PC Companionom. ja sam jučer updat-ovao i sad mobilet blokira. A do sad je sve radilo OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trenutno se ovaj uredjaj može dobiti za 665kn u tele2 ponudi,djeluje kao samo 665kn za uredjaj ovakih mogucnosti,s obzirom na solidan hardver,kompaktne dimenzije i super ekran. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

čak me malo i žalosti cijena,s obzirom da sam ga ja platio oko 1300 prije godinu dana.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stigao danas otključan Mini iz tele2,665kn,jako dobro utrošen novac. Nakon kratkog upoznavanja mogu samo reci da mi je uredjaj odličan,taman za ruku,mislio sam da ekran ce biti premali ali zbog rezolucije dosta dobro sve dela. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
14 godina
neaktivan

malo za promjenu instalirao sam si nova prime launcher.zna netko kako skroz ugasiti sony launcher s obzirom da radi u pozadini i jede nekih 5 mb."ubijem" ga preko android assistanta,no već sljedećom provjerom,sony launcher još jede memoriju u pozadini.koliko je pametno istodobno imati android assistant i advanced task manager pro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odes u postavke - aplikacije - sve - nadjes pocetni zaslon Sony - dotaknes ga i klik na prisilno zaustavljanje. napominjem da to moras raditi svaki put kad ugasis pa upalis mob.

nije uopce frka imati nekoliko task managera. jedino ih treba pametno koristiti. auto kill nepotreban. ili ako ga koristis, primjetit ces da se dio app samo od sebe pali odmah po njihovom killanju. te app ti preporucujem staviti na ignore jer ti u suprotnom gnjave procesor koji pak trosi bateriju.

14 godina
neaktivan

hvala :) ugl mi advan. task manager "ubija" aplikacije,dok mi android assistant više služi za čišćenje,instalizaciju itd.

sad sam na ignore stavio fejs,antivirus,app lock i asistant manager.ne znam da stavim još i nova launcher i b. widgets.strah me manjka memorije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

launcher koji koristis svakako stavi na ignore, on jede nekih 15 mb rama-a. sto se widgeta tice, kod mene ne rade ispravno ukoliko nisu na ignore, primjerice, task ih killa i onda mi ostane prikazan postotak baterije u tom trenutku i ne azurira se.

ne trebas se bojati za manjak rama, meni je konstantno na 80 - 120 mb i radi ko podmazan. kad mi padne na 30tak, a moram recimo koristiti kameru, snimanje hd, tad killam procese koji mi ne trebaju  u tom trenutku kako bi mi kamera lijepo radila bez lagga.

15 godina
neaktivan

zorane, hvala na savjetima, ima istine u tome, slazem se, ali osobno mislim da task killer treba na androidima sa do 512 rama. od 1gb na vise nisu potrebni. iz iskustva, kad mi se rami napune ful, ostane nekih 30 mb fore, android zablokira na sekundu, cak sam i restart dozivio, a samo sam istovremeno surfao u defaultnom browseru učitavajući malo poveću stranicu uz slušanje mjuze u poweramp-u. poweramp se srušio, browser također, launcher zablokirao - samo sam čekao kad će mi sve krepat. nakon što sam instalirao task manager, nemam problema s tim. al svakako ne preporucam auto kill. task manager treba pametno koristiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:00 (djdino0402).
14 godina
neaktivan

ovaj mališan bio bi savršen da ima 1 gb rama{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tad vjerojatno nebi više bio mališan. ali da, bio bi savršen 

17 godina
neaktivan

Neznam, koristio sam na starom x8 task killer (ATK valjda)(i auto kill, i kill preko widgeta)  par mjeseci i onda sam ga obrisao, ako ćeš najiskrenije - apsolutno nikakvu razliku nisam primjetio. Nit u brzini rada, nit u trošenju baterije.

Na HTC WFS ga nisam ni instalirao i nikad s telefonom nije bilo problema. Dakle 2 low end telefona.

Trenutno sam na Xperia U i također ga nemam i telefon radi bez ikakvih problema. IMHO, korist task killera je placebo efekt.

14 godina
neaktivan

slažem se da je auto kill nepotreban.izbrisao sam nepotrebne task managere,instalirao all in one toolbook(ima hrpu opcija),koji nema opciju za auto kill.e sad jedno glupo pitanje{#}ova xperia ima 512 mb radne memorije,a meni piše 101mb/340mb.zar ne bi trebao umjesto 340 biti 512{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zoran, mozda nisi forsirao smartphone ko ja. meni je recimó standard da mi odjednom radi mjuza, surfam, skidam i update-am neku app. 

task killer mi ne produzuje vijek baterije. ali pomaze mi kod rama sto god drugi rekli. probao sam koristiti xperiju mini bez njega, u prijasnjem postu sam naveo sto mi se dogodilo. Prije sam imao x10mini i nikako nije radio bez task killera. uzas zivi.

hitmanovich, tako je i kod mene. to je normalno. ostatak koji nam fali ustvari koristi Android OS, sistemske app koje omogucuju normalni i stabilan rad samog Android OS-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 17:11 (djdino0402).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice