Sony Ericsson XPERIA arc

poruka: 256
|
čitano: 73.644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony Ericsson XPERIA arc
antimadridista kaže...

može li mi netko navesti neke bitne razlike između Arc-a i Xperia Neo V?

malo gledam cijene pa mi nije jasno,znam samo da Arc ima bolju kameru,nešto veći ekran,a kvaliteta ekrana je ista i ista rezolucija,imaju istu količinu RAM-a,isti grafički i procesorski čip,i multitouch imaju i jedan i drugi.

Pa mi nije jasno zašto je Arc skoro duplo skuplji od Neo V. (Tele2- Neo V 1750kn, Xpeira Arc 3045kn)

To što si nabrojao je razlika, i neo je teži. Tu ti je usporedba.

Arc je Sonyev najviši rang, a sa time dolazi i cijena.

15 godina
neaktivan
Tele 2 je nabio cijenu,jos je to obicni arc,tako mozes onda reci i za iphone 4,cijena mu je skoro duplo veca od arca,a losiji je,uzmi arc s ako vec planiras kupovat,u vipu 1800 kn u tarifi 100
15 godina
Perkan777 kaže...
antimadridista kaže...

malo gledam cijene pa mi nije jasno,znam samo da Arc ima bolju kameru nešto veći ekran,a kvaliteta ekrana je ista i ista rezolucija,imaju istu količinu RAM-a,isti grafički i procesorski čip,i multitouch imaju i jedan i drugi.

Pa mi nije jasno zašto je Arc skoro duplo skuplji od Neo V.

Ja imam Arc i mogu reci da je mobitel preheben.Neces pozaliti ako ga kupis,a sto se tice SE Neo V nemogu nista reci jer ga nemam ali kolko vidim ekran je manji,ima nesto losiju kameru te sa mobom dobijes memorijsu od 2gb dok s Arcom od 8gb.

Pogledaj vise ovdje.

pa znam,tu sam i uspoređivao,osobno sam testirao i Arc i Neo V i ne vidim neku razliku u korištenju mobitela osim veličine ekrana koja je na Neu ionako solidna. Neo V također dobiva ICS pa mi nije jasno zašto je toliko skuplji Arc.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
angel of fire kaže...
MasterOfDisaster kaže...
angel of fire kaže...

Dns sam ju probao u dućanu i zaljubio se u arc..:D

uzimam svakako..;)

dizajn nema premca...:)

a odaziv, am sve...

zanima me jel ima multitouch, negdje piše da ima, na bug stranicama da nema...

Ima multitouch. A mob je zakon, znam jer ga imam 2 mjeseca. Kupi i nećeš požaliti.

kupujem svakako..:D

fasciniran sam mobom haha...

za njega ima folija i svih maski ?

Na njemu već dolazi folija koja je već naljepljena preko ekrana. A case-eva ima svih vrsta,a i torbica.

16 godina
antimadridista kaže...
Perkan777 kaže...
antimadridista kaže...

malo gledam cijene pa mi nije jasno,znam samo da Arc ima bolju kameru nešto veći ekran,a kvaliteta ekrana je ista i ista rezolucija,imaju istu količinu RAM-a,isti grafički i procesorski čip,i multitouch imaju i jedan i drugi.

Ja imam Arc i mogu reci da je mobitel preheben.Neces pozaliti ako ga kupis,a sto se tice SE Neo V nemogu nista reci jer ga nemam ali kolko vidim ekran je manji,ima nesto losiju kameru te sa mobom dobijes memorijsu od 2gb dok s Arcom od 8gb.

Pogledaj vise ovdje.

pa znam,tu sam i uspoređivao,osobno sam testirao i Arc i Neo V i ne vidim neku razliku u korištenju mobitela osim veličine ekrana koja je na Neu ionako solidna. Neo V također dobiva ICS pa mi nije jasno zašto je toliko skuplji Arc.

Meni osobno je velika razlika između 3.7" i 4.2". Jednostavno se osjeti i u igricama a pogotovo u multimediji. A ja sam ga kupio za 1.300,00 kn na pretplatu tako da mi se je isplatilo jer je cijena bila smješna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:15 (MasterOfDisaster).
15 godina
neaktivan
Za svaki slucaj ti stavi foliju,ja sam ga koristio bez folije tjedan dana,pa se staklo malo izgrebalo..
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

ma jebe*š ti to...ak je ovak super, mada čisto sumnjam da se ne može pogrebati...

kakva je to tarifa 100? kaj se dobije s njom? i na koliko mjeseci?

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:20 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Meni osobno je velika razlika između 3.7" i 4.2". Jednostavno se osjeti i u igricama a pogotovo u multimediji. A ja sam ga kupio za 1.300,00 kn na pretplatu tako da mi se je isplatilo jer je cijena bila smješna.

meni nije velika razlika,vjerojatno zato što nemam velike prste. Ali to mi se čini kao odlična ponuda za Neo V, 1 800kn (na bonove,nema pretplate). Razmatram još sve,ali na Xperiji sigurno ostajem,trenutno imam X8.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
MasterOfDisaster kaže...

meni nije velika razlika,vjerojatno zato što nemam velike prste. Ali to mi se čini kao odlična ponuda za Neo V, 1 800kn (na bonove,nema pretplate). Razmatram još sve,ali na Xperiji sigurno ostajem,trenutno imam X8.

Sa X8 na Neo V je velika razlika, ali vjeruj Arc je još bolji ali ne onoliko para koliko ovi u Tele2 traže. A veliki presti ti ništa ne znače kad gledaš youtube, filmove, serije. Veći ekran je jednostavno bolji i to je to. Vjeruj mi susjed mi ima Desire sa 3.7" i jedva čeka da ode na neki mob od preko 4", a k tome nema "debele prste".

15 godina
MasterOfDisaster kaže...
antimadridista kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Sa X8 na Neo V je velika razlika, ali vjeruj Arc je još bolji ali ne onoliko para koliko ovi u Tele2 traže. A veliki presti ti ništa ne znače kad gledaš youtube, filmove, serije. Veći ekran je jednostavno bolji i to je to. Vjeruj mi susjed mi ima Desire sa 3.7" i jedva čeka da ode na neki mob od preko 4", a k tome nema "debele prste".

ma znam,jasno mi je da ima razlike,i da je ugodnije raditi na Arc-u,ali ja osobno ne volim velike ekrane na mobitelima,meni je i ovaj na X8 u većini stvari dovoljan (osim u gamingu naravno),tako da bi mi Neo bio odličan izbor.

16 godina
antimadridista kaže...
MasterOfDisaster kaže...
antimadridista kaže...
MasterOfDisaster kaže...

ma znam,jasno mi je da ima razlike,i da je ugodnije raditi na Arc-u,ali ja osobno ne volim velike ekrane na mobitelima,meni je i ovaj na X8 u većini stvari dovoljan (osim u gamingu naravno),tako da bi mi Neo bio odličan izbor.

To je već druga stvar onda je Neo V za tebe. Mob je sigurno dobar, sony ima odličnu podršku sa ovim novim xperiama tako da samo napred u nabavu dotičnog moba. Požalit sigurno nećeš.

16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Perkan777 kaže...
antimadridista kaže...

Pogledaj vise ovdje.

Arc takodjer dobiva ICS!

The enemy of my enemy is my friend!
13 godina
neaktivan
Imam xperiju arc s,uzeo sam je u vipu na produljenje pretplate u tarifi 100 za 1800 kuna,ovih 1.4 Ghz se puno osjeti naspram 1 ghz kolko ima običan arc,da ne velim da je kamera odlična,dobivaš hdmi kabel.Ko malo hoda na gsm arenu i čita komentare može naći same rječi hvala za xperiju arc s,od dizajna do performansi i kamere,,,,,,ali,,,uvijek ima ali,,,imao dva htc-a prije,,ali nisam imao dovoljno para da ga uzmem na pretplatu i sad tražim zamjenu,dajem xperiju za sensation ili evo 3D,,uz moju neku sitnu nadoplatu,pa ću vidjeti,mada i solucija da imam xperiju duže vrijeme isto nije tako loša,velim mob je stvarno dobar.
16 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Vidio sam na forum.hr da su komentirali da je izašao novi firmware za SE Arc. Da li ga je netko stavio i da li je našao changelog. Da vidimo šta ima novog {#}

Naravno govorim o službenoj verziji koja je dostupna i u Hrvatskoj preko PC Companiona.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 20:30 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Ekipa, jel znate di se može kupit nekakvo kućište za Nea ili screen protector?

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Vidio sam na forum.hr da su komentirali da je izašao novi firmware za SE Arc. Da li ga je netko stavio i da li je našao changelog. Da vidimo šta ima novog {#}

Naravno govorim o službenoj verziji koja je dostupna i u Hrvatskoj preko PC Companiona.

Mislim da je trebala doći podrška za ruski GLONASS

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

ODG. Angel of fire

Ove osnovne dodatke za mobitele najjeftinije i u velikoj kolicini  mozes naci na e-bayu.

Evo ti na primjer koliko kosta screen protector:

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/k800i?cc=hr&lc=hr

Takodjer tamo imas i kucista i jos puno korisnih stvarcica...

Bok

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

ima netko neku dobru masku za arc s?

al po mogucnosti da se kupi u zg, nista izvana jer mi mobitel dolazi za 2 dana pa da ga ne ostetim odmah :P

a s ebaya ce trebat mjesec dana skoro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

a s ebaya ce trebat mjesec dana skoro 

Pogledaj na njuškalu.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
13 godina
neaktivan

neka preporuka? jer sam imao iphone masku pa se spigala jako brzo :P

17 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Drustvo moze mala pomoc... MOzda nije idealna tema ali eto jbg...

Skoro sam nabavio arc-a i telefon sam prvenstveno kupio radi dizajna. Znaci nisam neki napredni korisnik, meni telefon sluzi za pozive, sms i prvenstveno za internet posto cesto pristupam njemu preko moba. Medjutim kako to bude kada covjek uzme neki napredni komad hardwera ubrzo se navuce i na druge mogucnosti uredjaja tako da se polako arc pocinje sve vise koristiti i za igranje, gledanje filmova (za ovo sam prije prvenstveno koristio iPod touch ali veci ekran ima svoje cari) i itd...
Eh problem je sto je telefon upocetku pokazivao da ima oko 170 do 200 MB rama slobodno, medjutim nakon instaliranih jedno 10-ak aplikacija i promjene SE home-a za go launcher telefon sada u prosjeku pokazuje oko 60 MB rama slobodno...

Da li je to normalno, da li ce se odraziti na igranje igara (za sada sam prvenstveno na 2D igrama), telefon mi radi fluidno, nemam zamjerki samo eto da li ima neki nacin da se sprijece nepotrebne aplikacije da se ucitavaju u ram jer sam primjetio da ih se dosta ucitava u radnu memoriju...
Nisam radio root i ne bih ni volio ukoliko nije potrebno, znaci ako ima nacin bez njega prvenstveno bih volio isprobati ako ne upoznat sam i sa root-om pa mogao bih odraditi... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ga imam al ti ne mogu baš pomoc u vezi toga. mene zanima slijedece, koliko ti baterija traje? ja sam ga uzeo u petak, i mogu rec da kad mi je upaljen wi-fi, jedan widget+1 live wallpaper, nakon punjenja relativno brzo padne na recimo 90 posto. nakon jedno, pola sata rada na njemu. (guglanje i skidanje appova)

17 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Pa zavisi od koristenja ali u prosjeku oko 2 dana. Zna i po 3 dana ako ga manje koristim....

Usput nakon sto sam ugasio i ponovo upalio mob sada mi pokazuje oko 80 MB rama slobodno :)

0 0 hvala 0
16 godina

Nemoj se ništa sekirati za ram. Normalno je da je ram zauzet, tako android radi.

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Izgleda ICS stigao na T-Mobile. Maloprije mi je javlja da je dostupno novo ažuriranje 4.0.2.A.0.62 

Radi sigurnosti idem backup napraviti :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Upravo updateam, javim kad zavrsi sta je uradio :D

EDIT: Ma neku meduverziju instalirao, sad je android 2.3.4 ....

Ja se vec ugodno ponadao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 21:05 (mladen_87).
17 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Ma samo postojeci update, ja ga imam vec pola mjeseca...
Nema ICS do maja, bilo bi dobro da odrze obecanje pa ga i tada izbace :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M3do92 kaže...

neka preporuka? jer sam imao iphone masku pa se spigala jako brzo :P

Gledaj silikonske....dobro lezi u ruci...i idealna zastita ako ti slucajno padne....ima ih i na njuskalu...a i u svijetu medija...i u svakom malo bolje opremljenom mob shop-u...nisu vise od 60 kn :))

Imam Arc S...... predobro.....u slucaju da xperia S..(Sony) bude pristupacna cijenom...moooozda zamijenim...do tada NOPE {#}

17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ma samo postojeci update, ja ga imam vec pola mjeseca...
Nema ICS do maja, bilo bi dobro da odrze obecanje pa ga i tada izbace :)

Slazem se....valjda nas nece ostavit na cjedilu...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice