Sony Ericsson P1i Opera mini 5 problem

poruka: 11
|
čitano: 5.504
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nabavio sam doticni uredjaj i instalirao Operu mini 5 koju sam skinuo default-nim webom koji dolazi sa njime i kada pokrenem Operu kaze "Unable to connect. Please review your network setings". Inace spojen sam preko WLAN-a i zbilja vise ne znam sto da isprobam.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sony Ericsson P1i Opera mini 5 problem
ukay1000 kaže...

Nabavio sam doticni uredjaj i instalirao Operu mini 5 koju sam skinuo default-nim webom koji dolazi sa njime i kada pokrenem Operu kaze "Unable to connect. Please review your network setings". Inace spojen sam preko WLAN-a i zbilja vise ne znam sto da isprobam.

meni sve radi normalno, dakle kazes da ti radi defaultni browser (također opera, samo maskirana), neznam sto moze bit probaj vidit u postavkama od Opere mini 5, dakle onaj ključ francuski pa dolje scrollaš postavke pa tamo napredno pa pod Protokol promjeni u http, ako ti je socks, pa onda poslije toga idi na testiranje mreže, pa probaj učitati neku stranicu,   probaj skinuti i ebuddy da vidis jel ti on radi, jer postoji i mogucnost da ti java aplikacije nemaju dopustenje da idu na internet.

btw, drago mi je kad vidim koliko nas ima P1i

Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Prije par dana nabavio sam P1i i spajao sam se na inernet preko ikone internet koja je podizala Vodaphone Operu mini. Prije otvaranja stranice pojavio se tekst Zah. MIDlet dopušteno... klikom na da uspostavila se veza i otvarala se stranica. Iz nekog razloga više se ne mogu spojiti, jer se prije spajanja ne pojavi zahtjev za MIDlet spajanje, nego povezivanje nije uspjelo, provjeriti svoje mrežne postavke. Kada odem izravno na ikonu Opera mini u mapi alati, normalno se spajam kao i do sada, samo što to nije isti preglednik...

Bio bih zahvalan ukoliko bi mi netko dao savjet kako da riješim problem...thx

0 0 hvala 0
16 godina

imas u postavkama mobitela negdje to s tim midletima i dopustenjima, sad nisam u mogucnosti ti tocno reci jer mi mobitel nije tu, kasnije cu ti detaljno reci, nego, sto ce ti uopce taj browser, opera mini je puuuno bolja

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moja nacin rada sa svim aplikacijama je drugciji, nikada ne dodje do problema.

skinem java app na laptop i bt vezom ga prebacim na mob pod aplikacije.

zatim pokrenem instalaciju.

ovo navodim jer mi je bilo problema sa par mobitela kod poznanika kada bi isli sa difultnim browserom moba skidat operu mini...skine je i onda se srusi.

ovako radi uvijek iz prve...dakle ne mora bit bt, moze se prebacit i kabelom.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
meni se uvijek normalno skidalo, i meni i frendu, tako da neznam sto je s tim tvojim torrente
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ispricavam se. Izlanuo se

nisam naglasio da se ne radi o ovom se iz posta.  nemam ovaj mob.

mislio sam na opcenito prebacivanje java aplikacija, dosta bezbolnije prolazi instal.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne znam da li je to uopće moguće, ali ja nikako ne mogu nagovoriti ovaj mob da koristi WLAN za java aplikacije. Znači Opera 5 mini, eBuddy i slično. Uvjek mi koristi mrežu operatera, u ovum slučaju T-mobile pa sam morao uzeti web n walk za te stvari. Na defaultnom browseru WLAN radi bez problema.

EDIT:

Pronašao sam, ali se mora ući u settings i namjestiti za svaku aplikaciju posebno što se želi koristiti. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 20:10 (Cojones).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OK! Probati ću se poigrati s podešenjima... inače to mi je prvi smartphone, tak da nisam siguran kaj radim... Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam M600i, ali vjerujem da se postavke puno ne razlikuju.

Dakle, u glavnom meniju treba otvoriti Tools, Control panel, zatim Security.

Tamo se pojavljuju MIDlet accounts i MIDlet permissions.

U njima se nalaze programi koji pristupaju internetu.

Klikom na na pojedini program otvara se izbornik u kojem se definira putem kojeg računa će se program spojiti na internet - internet account, Ad-Hoc Bluetooth PAN ili wireless (u slučaju P1i).

Pod permissions se za pojedini program određuje Interaction mode - Ask once, Ask every session, Always ask ili Do not allow.

U slučaju da se neki program ne želi spojiti na internet, potrebno je vratiti na defaultnu postavku - Always ask.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 13:58 (macak).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako, na mojem P1i uređaju je problem u Operi, naime, svaki put kad upalim Operu mi ovo piše: *Application closed* Application: Web; Reason code: USER; Reason number: 47. Taj problem mi se javio nedavno. Pomozite!

Ananass

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice