Sony Ericsson k800i

poruka: 14
|
čitano: 6.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson k800i

Imam sony ericsson k 800 i s micro sd od 2gb ali mi je spor samo tako =)....Cuo sam da postoji neka nadogradnja softvera meni treba samo da mi bude malo brzi a kako cu to napraviti...imao sam puno igara pa sam ih izbrisao imao sam ih oko 250 sad ih imam 15....

• Moze li mi netko dati link za tu nadogradnju softvera ili nekakav program da ga ubrzam malo
  • Zvuk mi je jako slab jel se moze ikako pojacati
  • Dajte mi link za neku cool temu.....(SPORT,AUTA,MOTORI)

Zahvaljujem....

Fc Barcelona

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson k800i

Za nadogradnju softvera pogledaj ovdje http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k800i?lc=hr&cc=hr . Sve ti piše na Hrvatskom, a i program je na hrvatskom jeziku tako da tu nebi trebao imati problema.

Evo ovdje http://www.esato.com/logos/colour/k800themes.php imaš preko 10000 tema za K800. Čak ima i zgodan preview za svaku temu.

I na kraju što se tiče modova za glasnoću zvučnika - neznam da ih ima.

EDIT: Prije nadogradnje softvera osiguraj se da si uradio backup svega što ti je u memoriji uređaja (npr. kontakti, zadatci u kalendaru itd.) jer ti se nadogradnjom briše sve.

EDIT 2: Razlog zbog kojeg ti je se mobitel usporio je instaliranje i brisanje hrpe igara. Nažalost to je jedna od glavnih softverskih boljki u SE mobitelima pa smanji malo na tome kad nabaciš novi softver.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 2:24 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson k800i

Preporučam nadogradnju u ovlaštenom SE servisu. Ako nisi iskusan sa ovim nemoj raditi

Nekoliko raloga za usporenje telefona.Imam K810 pa ovo ti dođe isto

1. Divlje teme - Neke teme su totalno nestručno izrađene,imaju prevelike PNG-ove pa telefon uspori

2. Flash pozadina ili flash ikone

3. M2 kartica koja nije od renomiranog proizvođača. Zna se dogoditi da ti troši bateriju usled manjkavosti kartice. Ima puno ovakvih slučajeva na netu

4. Prenatrpana kartica igrama

5. Kartica koja nije formatirana u telefonu,odnosno formatirana na PC

Preporučam sledeće:

Backupiraj M2,formatiraj karticu u telefonu,izvadi napolje i vrati zadžaj. Za početak namesti originalnu temu. Deinstaliraj nepotrebne igrice ili programe

Ili

Ponovi postupak kao ovaj gore ali sada backupiraj imenik na M2 pa uradi total resset telefona> Ovime gubiš sve na telefonu

Ionaki češ izgubiti kada ga flashas ali vredi pokušati. Ako je telefon još sa originalnim softwareom a sada već postaje spor razlozi su upravo ovi i vredi pokušati.

A ako ga več reprogramiraš onda ga flashaj na K810. Ima bolji software za kameru

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Preporučam nadogradnju u ovlaštenom SE servisu. Ako nisi iskusan sa ovim nemoj raditi

Nekoliko raloga za usporenje telefona.Imam K810 pa ovo ti dođe isto

1. Divlje teme - Neke teme su totalno nestručno izrađene,imaju prevelike PNG-ove pa telefon uspori

2. Flash pozadina ili flash ikone

3. M2 kartica koja nije od renomiranog proizvođača. Zna se dogoditi da ti troši bateriju usled manjkavosti kartice. Ima puno ovakvih slučajeva na netu

4. Prenatrpana kartica igrama

5. Kartica koja nije formatirana u telefonu,odnosno formatirana na PC

Preporučam sledeće:

Backupiraj M2,formatiraj karticu u telefonu,izvadi napolje i vrati zadžaj. Za početak namesti originalnu temu. Deinstaliraj nepotrebne igrice ili programe

Ili

Ponovi postupak kao ovaj gore ali sada backupiraj imenik na M2 pa uradi total resset telefona> Ovime gubiš sve na telefonu

Ionaki češ izgubiti kada ga flashas ali vredi pokušati. Ako je telefon još sa originalnim softwareom a sada već postaje spor razlozi su upravo ovi i vredi pokušati.

A ako ga več reprogramiraš onda ga flashaj na K810. Ima bolji software za kameru

kako ga flashati na k810?objasni mi sve :D
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan

Upute i sve ostalo:

http://cafe.mobil.hr/

Imaju vBulletin "format" foruma,prvo pretraži postove pošto gospoda koja moderiraju taj forum su jedni jako sujetni dečki i mogu ti lockati post pošto nisi pretražio njihov forum....koji u biti nije pretražljiv :)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Upute i sve ostalo:

http://cafe.mobil.hr/

Imaju vBulletin "format" foruma,prvo pretraži postove pošto gospoda koja moderiraju taj forum su jedni jako sujetni dečki i mogu ti lockati post pošto nisi pretražio njihov forum....koji u biti nije pretražljiv :)

mozes li mi ti molim te naci i dati direktni link.....=)
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan

Evo

Pazi šta radiš

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044

16 godina
Sony Ericsson k800i

da ne otvaram novu temu bzvz tu cu pitat...moj frend ima k750i i kada snima moze si narihtati da mu bljeskalica bude kao"zarulja".pa me zanima dali to ja sa svojim k800i-jem mogu to isto napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

da ne otvaram novu temu bzvz tu cu pitat...moj frend ima k750i i kada snima moze si narihtati da mu bljeskalica bude kao"zarulja".pa me zanima dali to ja sa svojim k800i-jem mogu to isto napraviti?

Nemoze! Zato što se na k800 zato sto 800 ima xenon bljeskalicu a ne led kao k750. za xenon treba jedno vrijeme da se "napuni" jer radi na 20000V. LED moze svijetliti cijelo vrijeme.
Nisam ništa reko!
16 godina
Sony Ericsson k800i

jbmu mater CoolSorry na izrazu...ja se bas ponadao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

k800 ima ono crveno svijetlo, pa možda to možeš uključiti da svijetli.

16 godina
Sony Ericsson k800i

Imaš program Torch, da ti svijetli ono crveno svjetlo.

Btw. ja sam svog "pretvorio" u k810i i nema nekih poboljšanja, samo dobiješ Track ID.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Imaš free program Torch - Mozes ga skinuti s ove stranice http://torchk800.matlista.se/
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 14:31 (scorpion667).
17 godina
neaktivan

Sa ovim programom znalo mi se dogoditi da kada slikam (K810i) svetlo ostane upaljeno sto je nezgodno posto je crveno. Nije bilo pravila

Kod K750 je bolje posto je bela ledica. Ko zna mozda ja sam bio takve srece

Ako vam je cilj da osvetlavate nesto sa mobitelom (zasto?) onda preporucam program Light na toj strani koji display tera da daje bijelu svetlost ili jos  FlashingColors  koji je veoma trendy :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice