Imam problem sa sestrinim SE g900 fonom. Ekran se zatamnjuje tj. s vrijemena na vrijeme postaje tamniji.Onda, sam se restartuje,i da bi mogao da nastavi da radi potrebno je dodirivati dugme OK Ili desni dio ekrana,a da stwar bude josh gora ni wlan mu ne radi tj. ne moze da pronadje ni jednu mrezu.POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj nadograditi frimware...
Skini SEUS (Sony Ericsson Update Service) sa Sony Ericssonove stranice i nadogradi softver. Taj problem koji si opisao se često znao pojavljivati kod prve verzije softvera za G900.
Skini SEUS (Sony Ericsson Update Service) sa Sony Ericssonove stranice i nadogradi softver. Taj problem koji si opisao se često znao pojavljivati kod prve verzije softvera za G900.
Prije mozda mjesec dana sam updetirao software ali nista....pokusacu ponovo kad mi se sestra dodje kuci...
Ako ti nadogradnja (ili reinstalacija) novog softvera opet ne pomogne onda je u pitanju nekakav hardverski problem i nema ti druge nego nositi na servis. Nadam se da imaš garanciju.
Ako ti nadogradnja (ili reinstalacija) novog softvera opet ne pomogne onda je u pitanju nekakav hardverski problem i nema ti druge nego nositi na servis. Nadam se da imaš garanciju.
Nosila ga je sestra na servis nekoliko puta,jednom su joj zamijenili ekran i radio je nekoliko dana i onda ista stvar.... sada vise nece ni da ga popravljaju.
Problem je serijski, tj tvornicka greska. Nakon nekog vremena odlijepi se kontaktna folija na displayu.
Rijesenje: Rastaviti mobitel, i u podrucije gdje se flat kabel spaja s displayom, umetnuti predmet koji će ga pritisnuti uz display.
EDIT: Ups, tek sad vidim da je ovo prastara tema.
Imam problem. otisao mi je touch skrin, a kad hocu da formatiram telefon, otreban mi je touch.
pa me zanima da li neko zna neki program na kompjuteru, preko kojeg bi magao da formatiram telefon??
Jako mi je hitno, pa vi voleo da mi neko pomogne...
Hvala u napred!