Ovako flashirao sam k800i u k810i, ali se nije toga puno promjenilo, dali ga je netko pokušao flashirati na neki drugi software i je li uspjeo?
Kako mu rade stvari na mobu? Molim vas da mi date savjet u koji software da flashiram mob.
Ovako flashirao sam k800i u k810i, ali se nije toga puno promjenilo, dali ga je netko pokušao flashirati na neki drugi software i je li uspjeo?
Kako mu rade stvari na mobu? Molim vas da mi date savjet u koji software da flashiram mob.
mene zamima kako staviti no vi softer na k800i
Na k800 se moze staviti fw samo od k810, od w-serije nemoze nista..Tj. moze ali mobitel nece biti 100 posto funkcionalan.
jel moguće flashati v640i?
čitao sam da je nemoguće al sad sam napravio "update" preko onog servicea.
Mene zanima kako flashirati mob
ja bi flashiro K800i u W715 ako je moguče
jel mi može tko objasniti
Mene zanima kako flashirati mob
ja bi flashiro K800i u W715 ako je moguče
jel mi može tko objasniti
a u koji mogu
Imam problem slinem temu Flash za K800i i neče mi raditi
kaže da je oštečena a inače mjenja izbornik itd
a kod frenda radi.
za flasiranje mobitela van ne triba softver vec hardver, i to cekic, a flasiranje idje vako: uzmes cekic, sasujes mobitel na ca sitnije komadice, uzmes staru bocu iliti flasu, stavis usitnjeni mobitel u nju, zacepis, i imas flasirani mobitel, cas posla, ovio novi mobiteli lako pucaju tako da van ne triba veliki cekic a more posluzit i mala sikira
a u koji mogu
gledao sam prije snimke po youtubeu....i vidio sam da moze bez problema softver od w880i..... i w980i
...ma baš ne možete stavljat koji hoćete soft u vaš SE, možete lako "ubiti" mob. time. Pazite što i gdje stavljate.
gledao sam prije snimke po youtubeu....i vidio sam da moze bez problema softver od w880i..... i w980i