SmartPhone do 3000 kn

poruka: 29
|
čitano: 6.942
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Ovako, shebo sam W580i pa mi sad za rođendan (13.6) treba novi mob.

Definitivno sam se odlučio za smartphone, ali neznam baš koji bih uzeo.

- smartphone

- min 5mp kamera

- veliki touchscreen

- obavezno podrška za Flash

Baš malo gledam i vidim da je HTC Hero solidan.

Ima netko još neki prijedlog ili uzimam Hero-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SmartPhone do 3000 kn

Probaj naci za te pare HTC Desire... ja bih ti predlozio SE X10 ali on nema podrsku za flash pa otpada :)

Znaci:

1.prvi izbor HTC Desire jer neces X10

2.drugi izbor HTC Legend

3.treci izbor HTC Hero

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Heh našao desire u njuškalu za 2.900kn, nov. zapakiran, garancija....jedino ak će mi stara htjet kupit prek oglasnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: SmartPhone do 3000 kn
perkoxcar kaže...

Heh našao desire u njuškalu za 2.900kn, nov. zapakiran, garancija....jedino ak će mi stara htjet kupit prek oglasnika.

Ako ideš osobno preuzet paket, nemaš nikakve brige. Ja sam tako kupio priličan broj mobitela (i prodao). Preko pošte nemoj nikako kupovati (imao sam neugodnih iskustava), osim ako se dogovorite na plaćanje pouzećem. I prije nego platiš dobro pogledaj kutiju da nije otvarana.

Inače..genijalan mob. Ako si ga možeš priuštiti, definitivno uzimaj. Po meni, trenutno najbolji smartphone na tržištu.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Ma to me je malo frka da nije otvarano, al to se da pogledat iako mislim da nije jer je sve to pokradeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Ma to me je malo frka da nije otvarano, al to se da pogledat iako mislim da nije jer je sve to pokradeno.

Ha? Misliš na mobove?

Nema šanse. Mob je valjda najbeskorisnija stvar koju možeš ukrasti. Blokiranje uz pomoć IMEI-a i problem riješen. Ukraden mob moš bacit u smeće.

To ti ili uvoze iz inozemstva ili ih dobivaju za 1 kn zahvaljujući onim pretplatama bla bla..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Evo ga od stare sam na kraju izvukao 1500kn (al je škrta), a ostalo bi trebao doplatit sam (znači još 1200kn).

E sad sam u dilemi.

Da li taj mobitel (HTC Desire ) vrijedi novaca ?

Uvjerite me da ga kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pročitaj recenziju na GSMAreni, možda te ona uvjeri: http://www.gsmarena.com/htc_desire-review-468.php

Još da ima fizičku tipkovnicu, sad bih ga i sam kupio Belji se

16 godina
neaktivan
SmartPhone do 3000 kn

desire

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sta te imamo mi uvjeravat, nemoj ovo shvatiti kao nesto lose, guglaj i nadi neke reviewe te usporedi cijene..
16 godina
perkoxcar kaže...

Evo ga od stare sam na kraju izvukao 1500kn (al je škrta), a ostalo bi trebao doplatit sam (znači još 1200kn).

E sad sam u dilemi.

Uvjerite me da ga kupim.

Imam 2 riječi za taj mob (dobro 4..): najbolji mob na tržištu. To ti je moje osobno mišljenje koje djelim sa velikim mnoštvom s razlogom. Dovoljno je da pročitaš specifikacije, 2 review-a i 1 video na youtube-u i sve će ti biti jasno. Bolji od njega bi mogao biti jedino iPhone 4, koji će tebi biti preskup. Tako da on otpada. Nadam se da sam te uvjerio, jer nećeš požaliti ako ga kupiš.

17 godina
perkoxcar kaže...

E sad sam u dilemi.

Uvjerite me da ga kupim.

Mislim da je to preskupo za tebe, bez uvrede. Inače uređaj je Ok. Pogledaj malo za Milestone koji je isto kvalitetan, ali zato povoljniji.

17 godina
neaktivan
SmartPhone do 3000 kn

koliko sam upućen... desire je jeftiniji od milestonea

e sad... ako nije hitno, možda bi bilo mudro pričekati da izađe Motorola Milestone XT720 ili Samsung Galaxy S

Kako stvari stoje, ja ćui si uzeti jedan od ta dva.... jer ovo sa HTC Desireom i Tele2 je prešlo svaku mjeru... već mjesec dana ih zovem "Kad će stići?" i kažu mi "Nema, nije došla narudžba"

Btw... zašto kupovati smartphone preko oglasnika, kad se uz pretplatu može naći za manje novce kod operatera?

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gerontius kaže...

Btw... zašto kupovati smartphone preko oglasnika, kad se uz pretplatu može naći za manje novce kod operatera?

I koliko ti ta pretplata kroz 2 godine pocucla love? Ja ne trošim ni 50 kn mjesečno tako da..

16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Evo  našao sam oglas navečer idem po njega (2500kn) i sad me još zanima neš:

Da li bih mogao u desire-a staviti ovu karticu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Da li bih mogao u desire-a staviti ovu karticu.

Da.

16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Samo malo mi je jeftino da nije to neki fake ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Samo malo mi je jeftino da nije to neki fake ?

Nije nego je aukcija.

16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Da ne bi bilo da je tema spam:

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne vjerujem da je itko mislio da je spam. Čestitke ;)

I, jel valja čemu telefon? :P

16 godina
SmartPhone do 3000 kn

Ma prva liga.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E da znaš koliko ti zavidim!!

16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Da ne bi bilo da je tema spam:

Odličan mobitel, uživaj ;)

16 godina

Eto, a pogledaj svoj prvi post. Krenuo si sa Herom =)

16 godina
SmartPhone do 3000 kn
Ha, dobro da sam pitao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SmartPhone do 3000 kn

A ljudi evo da ne otvara novu temu recite mi kada već toliko znate o HTC mobitelima kakav bi bio Wildfire za početnike na Androidu tj. smartphoneu??????HVALA!!!!!!

b-men

0 0 hvala 0
16 godina
b-men kaže...

A ljudi evo da ne otvara novu temu recite mi kada već toliko znate o HTC mobitelima kakav bi bio Wildfire za početnike na Androidu tj. smartphoneu??????HVALA!!!!!!

Pa sigurno da bi trebalo neko vrime da se "ufuraš" u android, al mislin da je to relativno jednostavno. Tako da preporučujen Wildfire, kvalitetan i dobar mobitel, uostalom ko i većina novijih od HTC-a

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
protjeran

a reci mi što bi bilo bolje uzeti HTC ili NOKIU

b-men
16 godina
b-men kaže...

a reci mi što bi bilo bolje uzeti HTC ili NOKIU

Koju nokiu? Iako bi osobno iša na HTC. Android mi više odgovara od symbiana. Da se razumimo oba operacijska sustava su odlična, i za oba postoji dosta aplikacija ali eto meni nekako više odgovara android.

Najbolje bi ti bilo ako si u mogućnosti da odeš do t-centra ili vip-a pa pogledaš mobitele.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice