Skinuo novu verziju iTunesa, isto sr
nje. Nakon restarta kompa iTunesi su se sami pokrenuli i tobože sinkronizirali iPhone. Sad ne mogu otvoriti ni jednu aplikaciju koju sam naknadno instalirao, otvaraju se samo aplikacije koje su došle predinstalirane na iPhone.
Dobro jutro...
Od jucer iTunes mi nikako ne prepoznaje iPhone. Neznam kak ni zas, samo mi se odjedanputa to desilo. Sve sam pokušavao, reinstalirao iTunes, restartao iPhone, mijenjao drivere po uputstvima na apple stranicama, probao sa svim USB portovima i opet nista. Kad ukljucim iPhone u PC windows ga normalno prepoznaje i mogu skinuti slike s njega ali u iTunesu ni traga iPhoneu... Poludio sam... Ako neko zna rješenje bio bi zahvalan ...
EDIT: Riješio problem...
Imam potpuno isti problem. Na koji si ga način riješio ili ako netko drugi ima rješenje, help 
Mislim da sam riješio problem, uštekao sam iPhone u drugi USB priključak. Cijelo vrijeme sam koristio USB priključak na front panelu i kad sam ga uštekao na jedan od priključaka iza, proradilo je.
Evo već drugi dan sinkronizira bez problema, nadam se da će tako i ostati. Čak nisam trebao isključiti Norton internet securoty kako su neki preporučali.
Offtopic:
Zašto mi iPhone 4 ne želi očitati SIM karticu?
Da li ima netko rješenje? Probao sam već 100 puta staviti karticu i izvaditi i ispuhati i isključiti mob i ne pomaže..
Offtopic:
Da li ima netko rješenje? Probao sam već 100 puta staviti karticu i izvaditi i ispuhati i isključiti mob i ne pomaže..
Je li ti iPhone prije radio sa tom karticom?
Offtopic:
Je li ti iPhone prije radio sa tom karticom?
Je.
Nikad dosadno u svakom slucaju ;)
Kako je jednostavno to raditi kad ti mob ima mass storage funkciju ;)
Utaknes i kopiras ;)
ma da... :P
a može li se tako prebacivati muziku?
NA svim telefonima koje sam imao do sada prebacujes sta hoces. KAo na stick. Ne treba ti glupavi soft za to.
Čovječe što si dosadan. 100 poruka istog sadržaja logic kaže logic kaže logic kaže logic kaže.....
Znamo da je tvoje uvijek najbolje. Misliš da smo mi ostali budale? pa valjda postoji opravdani razlog zašto ga koristimo stoga ne trebaš omalovažavati naš izbor.
E da i probajte Copytrans.
moze li pomoc ...... znaci kada mi na iphonu nestane baterije i kada ga npunim i idem uc u aplikaciju npr viber otvoti pa me izbaci!!
znaci ja sam preuzeo ipa file pes 2012 i kad sync pise pes 2012 nije instaliran