Ovako, aktivirao sam simpa uslugu "Internet L" naplačuje se 20 kn i sada me zanima kako mogu ići na internet na google itd. ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
Ovako, aktivirao sam simpa uslugu "Internet L" naplačuje se 20 kn i sada me zanima kako mogu ići na internet na google itd. ?
Imaš u mobitelu internetski preglednik a isto tako možeš skinuti i Operu za mobilne telefone te tako pristupit internetu.
Imaš u mobitelu internetski preglednik a isto tako možeš skinuti i Operu za mobilne telefone te tako pristupit internetu.
Da znam to i sinuo sam to ali kad želim instalirati na mobu piše radnja nije uspjela a skinuo sam točno za moj mobitel
Može i svaki koji podržava javu.
Ja imam Sony ericson w200i
dal on podržava javu?
dal on podržava javu?
Naravno:)
dal on podržava javu?
Naravno:)
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w200i?lc=hr&cc=hr#view=features_specifications
Hvala
jer skinuo sam operu mini i stavio na mob ali kad stisnem instaliraj piše da je greška jednostavno neželi možda sam krivo spremio?
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
Dobro je uspio sam!
Mislim da je ovo dobra opcija...