SIM Iphone problem

poruka: 8
|
čitano: 2.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SIM Iphone problem

dakle dobio sam novi Iphone 4...dosad sam imao blackberry 8900 i zanima me kako da na iphone prebacim sve kontakte koje sam dosad koristio i imao što na SIM kartici što na samom blackberryu?! postoji li program za takav prijenos kontakata ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIM Iphone problem

kopiras s kartice u memoriju telefona.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: SIM Iphone problem
BoDdAH kaže...

dakle dobio sam novi Iphone 4...dosad sam imao blackberry 8900 i zanima me kako da na iphone prebacim sve kontakte koje sam dosad koristio i imao što na SIM kartici što na samom blackberryu?! postoji li program za takav prijenos kontakata ili?

Pogledaj jesi li dobio što uz blackberry na cd-u. Mora biti neki program za backup.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan
SIM Iphone problem

problem je što Iphone 4 korsiti novu micro sim karticu i ne mogu ovu staru stavi u njega!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BoDdAH kaže...

problem je što Iphone 4 korsiti novu micro sim karticu i ne mogu ovu staru stavi u njega!

Rekao sam ti. Backup sa BB-a na komp, i onda sa kompa na iPhone. Ili kupi rezač kartice. ILi pošalji kontakte preko bluetootha.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 21:09 (vexx5555).
16 godina
neaktivan
SIM Iphone problem

Ili si kupi rezac kartice(mozes i doma sam odrezati) ili pak idi do tmobile i tamo ce ti to slozit.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

Ili si kupi rezac kartice(mozes i doma sam odrezati) ili pak idi do tmobile i tamo ce ti to slozit.

Napisao sam. 2 fast.

17 godina
neaktivan

ja sam mislio da mi u tmobilu oni samo daju novu karticu, manju, ali da ne mogu prekopirat kontakte na nju...a bilo bi glupo da je režu tamo, ne?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice