dakle dobio sam novi Iphone 4...dosad sam imao blackberry 8900 i zanima me kako da na iphone prebacim sve kontakte koje sam dosad koristio i imao što na SIM kartici što na samom blackberryu?! postoji li program za takav prijenos kontakata ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kopiras s kartice u memoriju telefona.
dakle dobio sam novi Iphone 4...dosad sam imao blackberry 8900 i zanima me kako da na iphone prebacim sve kontakte koje sam dosad koristio i imao što na SIM kartici što na samom blackberryu?! postoji li program za takav prijenos kontakata ili?
Pogledaj jesi li dobio što uz blackberry na cd-u. Mora biti neki program za backup.
problem je što Iphone 4 korsiti novu micro sim karticu i ne mogu ovu staru stavi u njega!
problem je što Iphone 4 korsiti novu micro sim karticu i ne mogu ovu staru stavi u njega!
Rekao sam ti. Backup sa BB-a na komp, i onda sa kompa na iPhone. Ili kupi rezač kartice. ILi pošalji kontakte preko bluetootha.
Ili si kupi rezac kartice(mozes i doma sam odrezati) ili pak idi do tmobile i tamo ce ti to slozit.
Ili si kupi rezac kartice(mozes i doma sam odrezati) ili pak idi do tmobile i tamo ce ti to slozit.
Napisao sam. 2 fast.
ja sam mislio da mi u tmobilu oni samo daju novu karticu, manju, ali da ne mogu prekopirat kontakte na nju...a bilo bi glupo da je režu tamo, ne?