SE K530i problem

poruka: 5
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
SE K530i problem

Pozdrav ekipa,imam problema sa ovim mobitelom.

Naime sve je bilo u redu do prije tjedan dana, onda ga je prvo bilo teze punit (morao sam malo namjestat punjac dok je ulovio, nije ulovio od prve), malo je zezala tipkovnica (mislio sam iskreno da je pocelo rikavati jer je jedan gumb na "joysticku" malo teze hvatao, iako je prije radio, no to je uobicajeno bilo na pojedinim SE modelima, iako se meni nije desilo nikad prije) itd. Proslo je 2-3 dana i sve je opet radilo normalno. Uspio sam normalno napunit bateriju i sve i trajala je oko 3-4 dana kako uobicajeno traje (jos uvijek imam originalnu bateriju i uvijek pustim da se dokraja isprazni prije punjenja, vjerojatno zato toliko i traje).

Sada se u medjuvremenu desilo to da ga ne mogu nikako napunit. Naime probao sam 3 punjaca (sva 3 provjereno rade), a buduci da nemam odakle skinut drivere sa neta da ga windoze prepoznaju, ne zeli se puniti niti putem USB kabela (on ga barem pocne punit, no windoze prijave da ne prepoznaju uredaj i ugase unutar 1-2 minute).

Trebao bih dakle da mi netko napuni bateriju, posalje drivere, link na drivere, suite koji provjereno radi dok je mobitel ugasen (navodno prepoznavanje mobitela radi samo dok je upaljen, a nikako ne mogu napuniti bateriju dovoljno da upalim mobitel na dulje od 30 sekundi do minute da ga prebacim u PC mode) da ga napunim na PC-u ili neki n-ti koristan savjet kako da rijesim ovaj problem.

Svi kontakti, te neke slike koje bih volio sacuvat su mi na tom mobitelu. Zadnjim trzajima baterije uspio sam pokrenut kopiranje podataka na micro SM karticu, no nije dovrseno, tako da u stvari trebam bateriju punu dovoljno da mobitel radi 5-10 minuta da to obavim.

Eto, ako bi mi itko mogao IKAKO pomoci, bih bih jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SE K530i problem

predlažem da napišeš svoju lokaciju, prije će se netko javit

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SE K530i problem

Lokacija je Zagreb, crnomerec.

Hvala unaprijed!

P.S. Ako vi iz Bug redakcije slucajno imate rjesenje, trebam tocno 10 minuta do Tresnjevke, a inace mi nije problem po gradu gdjegod treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SE K530i problem

Probal bum bumpat koji put, mozda netko naidje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SE K530i problem

Nasao sam rjesenje. Frend ima SE mobitel, totalno drugi model, isti je punjac, a ista je i baterija. Upravo se moja puni (on je takodjer uspio doci sa praznom baterijom {#} ), mi pijemo kavu, a onda radim backup.

Moze tema lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice