Satio navigacija

poruka: 7
|
čitano: 4.929
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Satio navigacija

jucer sam dobio SE satio i pise da ima GPS signal...jer mi neko moze molim vas objasnit kak stavit je na mob?!(mozda neko ko ima iskustva bas sa satiom)

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Satio navigacija

na njega bi isla Garmin XT navigacija,imas na cafe.mobil.hr sve o toj navigaciji i za skinuti i tutorial kak staviti

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Satio navigacija

jer mozda imas iskustva sa stavljanjem navigacije? btw puno hvala

15 godina
neaktivan
Puljac10 kaže...

jucer sam dobio SE satio i pise da ima GPS signal...jer mi neko moze molim vas objasnit kak stavit je na mob?!(mozda neko ko ima iskustva bas sa satiom)

hvala

Hej ja ti imam satio te podrzavam ovaj post od kolege prije, ja sam stavio garmin xt i radi perfektno. Jedini minus je što mu treba minuta do dvije da te tocno locira , ali kada te nadje, radi perfektno

15 godina
neaktivan

oh dobro da sam naso nekog iskusnog btw jer se mogu igre od n97 stavljat na satio negdje sam vidio da da a htio bi informacije od tebe

15 godina
neaktivan

Možeš igre od svih mobitela koji imaju symbian verzije 5, cak i neke igrice sa verzije tri. Samo je problem sto neke igrice nemaju mogucnost biti na satiovoj rezoluciji pa su manje od ekrana :)

15 godina
neaktivan

ahh...nasao sam par dobrih igra na playnow samo sto se vecina mora placat a sve igre koje ovako skinem mi imaju samo onaj mali dio koji je za touch jer bi mi mogo dat neke stranice od kud ti skidas?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice