Samsung s6250 monte

poruka: 5
|
čitano: 2.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung s6250 monte

bok,ljudi....evo,brzo(čim skupim lovu) kupujem novi mob.....najvjerovatnije ovaj samsung monte.Pa,voljela bi ako ga netko ima,kupit će ga ili kakva slična iskustva u vezi s tim mobom,neka napiše,molim vas.....unaprijed hvala!

oprostite...zapravo se radi o samsungu 5620

Stisni HVALA - Besplatno je!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 19:08 (Zurka-fy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung s6250 monte

da nije mozda S5620 ;)

ja ga imam vec dva mjeseca... uglavnom za te pare tesko da ces bolje proc... touch radi odlicno jer je rijec o kapacitivnom displayu... sve je dosta brzo i stabilno u samom softwareu...

ima wifi, 3.5mm za sluske te odlicne sluske koje dodu uz njega tako da ces po tom pitanju biti zadovoljan....

baterija bez proiblema izdrzi 4 dana sto je sa TS mobitel vise vec dobro...

kamera nije nista posebno, prije bi rekao losija od prosjeka za 3.2mpx kamere jer nema niti autofocusa niti LED...

uglavnom ja sam zadovoljan..

15 godina
neaktivan
Samsung s6250 monte

hvala na informacijama...i ako možete jednostavne te karakteristike pisat jer sam tinejđerka  i baš ne razumijem te stvari sa softverom...xd......hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...

hvala na informacijama...i ako možete jednostavne te karakteristike pisat jer sam tinejđerka  i baš ne razumijem te stvari sa softverom...xd......hvala

Evo ti ovde sve karakteristike pa pogledaj.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Zurka-fy kaže...

Evo ti ovde sve karakteristike pa pogledaj.

ma sve ja to znam i sve sam to pročitala...samo mi trebaju iskustva od onih koji ga imaju...da malo potvrde kvalitetu ;)...svejedno hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice