Samsung s5230

poruka: 36
|
čitano: 25.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

kako instalirat igre na ovaj mob plz help meeeeeeeeeee

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung s5230
hrvat717471 kaže...

kako instalirat igre na ovaj mob plz help meeeeeeeeeee

vec sam ti odgovorio u ovoj temi!

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-s5230-problem-slusanju-pjesama/45117.aspx

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

imam jedan problem trebam instalirati samsung usb modem driver ali sam izgubio cd od mobitela jel ima neko kakav download link ili nesto?

Hasalaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

Ekipa zanima me nešto pa ako tko zna neka pomaže. Imam samsung s5260 monte, i da ne otvaram novu temu ovdje ću vas pitati pošto su skoro isti mobiteli ova dva. Danas kad sam htjeo na internet preko mobitela nije mi htjelo otvoriti aplikaciju, piše Nemože se otvoriti aplikacija nema dovoljno memorije! Kad sam vratio tvorničke postavke mogao sam opet ući, pa me zanima kako funkcionira ta memorija, i gdje se ona može pobrisati, ako bi mi se to ponovno pojavilo! Bilo kakva pomoć bi dobrodošla!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: samsung s5230
majki4 kaže...

I ja ga imam vec neko vrijeme. Jako sam zahvalan sve 5

Jedino mi je malo krivo također što nema navigaciju ali Bože moj. Ne može biti jeftin i navigaciju imat i sve..

niste mi jasni,.....ko kaze da nema navigaciju ja sam ga ima i ima je navigaciju

15 godina
neaktivan
RE: Samsung s5230
bodija kaže...

Ima loš video...

bas nema video je super i kad snimaš samo je slikanje usrano jer nema stabilizaciju slike

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice