Ja sam si kupio mobitel koji je bio revolucija a ti si zaključio da sam frik. Bravo uopće nisi primitivan i nisi me imao ni najmanju namjeru probati isprovocirati. A što se tiče ovog Psihoa koji očito sa nekakvim čudnim žarom brani svoje stajalište savjetovao bi mu posjet psihijatru. Toliko od mene.
Teško da ima 9 godina, ako je tu već 3 godine, ne vjerujem da je sa 6 godina došao na forum:))
Ios5 bi bio na istom mjestu da nije bilo Androida, Jobs je i tako govorio da je android kopija u ukradeni os, i mrzio ga je, tako da sumnjam da je nešto kopiro od njih(iako nema šta kopirat kad je andorid u svemu lošiji.)
No shit sherlock.
Evo i tebi preporučeni video:
Kad uzmete iPhone u ruke,osjetite da niti jedan uređaj ne priraste srcu kao iPhone.
Za koji drugi uređaj ima toliko čekanja u redu?Milijune prodaja u 2-3 dana nakon izlaska,a ne kao ostali proizvođači,svako mjesec dana novi mobitel,svako drugi mobitel ima android.... a samo je jedan apple i iOS.
Znači sad po vašem mišljenju,milijuni iPhone korisnika su blesavi,jer daju toliko para za njega,jer po par dana čekaju u redu da bi došli do njega, a vas tu sta se nađete par koji seru po njihovim uređajima je pametno
Ne kužim odkud vam to da je Iphone tolko skup, nemojte mi molim vas one fore da je kad izađe 7000 kn,to sam idioti kupuju uređaj čim izađe.
Evo npr. 2 uređaja, ista cijena, gledajuć na to da je samsung malo noviji pa je razumljivo veća cijena. tako da su cijene tih dvaju mobitel skoro pa slične.
U pretplatama da ne govorim. Mama je produljivala ugovor za firmu pa sam sebi kupi IP usput za jeftine pare. Samo 1000 kn. tarifa 200, 2 godine ugovor(i tako je to mislila napravit, bez mog ip-a ili s njim). Nemojte mi reć da je 1000 kn skupo za takav uređaj. A npr. sensation je u istoj toj tarifi došao 1999kn.
Kad uzmete iPhone u ruke,osjetite da niti jedan uređaj ne priraste srcu kao iPhone.
Za koji drugi uređaj ima toliko čekanja u redu?Milijune prodaja u 2-3 dana nakon izlaska,a ne kao ostali proizvođači,svako mjesec dana novi mobitel,svako drugi mobitel ima android.... a samo je jedan apple i iOS.
Znači sad po vašem mišljenju,milijuni iPhone korisnika su blesavi,jer daju toliko para za njega,jer po par dana čekaju u redu da bi došli do njega, a vas tu sta se nađete par koji seru po njihovim uređajima je pametno
Sigurno nisu najbistriji kad kampiraju pred dućanima samo da bi kupili fakin mobitel.
Ne seremo po uređajima, štoviše, to je sam vrh smartphone-a. Seremo po budalama koji misle da je sam Bog napravio iUređaje i da su ispali iz šupka svemirske kreativnosti i inovativnosti.
meni savrseno pristaje u ruku samsung galaxy ace za 600 kn(doduse sad su ga digli na nesto vise) u tele 2 sa 100 kn pretplate na 2 god.. i 8 gb class 10 mem karticom.. nema boljeg!!
meni savrseno pristaje u ruku samsung galaxy ace za 600 kn(doduse sad su ga digli na nesto vise) u tele 2 sa 100 kn pretplate na 2 god.. i 8 gb class 10 mem karticom.. nema boljeg!!
Ne pricam o tome ko bolje stoji u ruci.
Kad bi dobio iPhone više nebi govorio protiv njega...
Ne pricam o tome ko bolje stoji u ruci.
Kad bi dobio iPhone više nebi govorio protiv njega...
nisam ja reko nista protiv njeg.. doduse odlican mobitel ai ima jednako dobrih i boljih za manje novaca.. u tome je problem..
ima mi kolega ip4 i dosta sam ga koristio odlican je.. ali ima boljih za manje..
Al ne shvaćate to vi neIphone korisnici. Iphone je po karakteristikama užasan, na rangu mobitela pred par godina(govorim od Iphonu 4). A opet fluidniji, stabilniji i bolji od ovih sa 2 jezgre, 2 gb rama i te fore. Sjećam se prvi Iphone, ja sam imo sony ericsson c905, imao je 8 megapixela, iphone čini mi se 2 megapixela. Tada se stvarno nisam razumio u ništa, mrzio sam Iphone užasno, neznam ni sam zašto, taj iphone je imao istu, možda čak i bolju sliku od mog sonya od 8 megapixela, uvijek sam govorio da je gora slika itd, ali u sebi sam uvijek se čudio kako, kako jbmu. Od tad sam želio imat Iphone:) Sad ga imam i presretan sam:)
Al ne shvaćate to vi neIphone korisnici. Iphone je po karakteristikama užasan, na rangu mobitela pred par godina(govorim od Iphonu 4). A opet fluidniji, stabilniji i bolji od ovih sa 2 jezgre, 2 gb rama i te fore. Sjećam se prvi Iphone, ja sam imo sony ericsson c905, imao je 8 megapixela, iphone čini mi se 2 megapixela. Tada se stvarno nisam razumio u ništa, mrzio sam Iphone užasno, neznam ni sam zašto, taj iphone je imao istu, možda čak i bolju sliku od mog sonya od 8 megapixela, uvijek sam govorio da je gora slika itd, ali u sebi sam uvijek se čudio kako, kako jbmu. Od tad sam želio imat Iphone:) Sad ga imam i presretan sam:)
Nisi trebao bit naivan i vjerovat da jedan mobitel s 8MP mora imati kvalitetnu fotografiju ili da je broj megapiksela mjerilo kvalitete fotografije.
Imam još uvijek fotić Olympus C-160 s 3.2 MP iz 2004 godine i ni jedan fotić s 8 MP mu ne može prismrdit, naročito fotkama u zatvorenim prostorima gdje mobitelska bljeskalica nije ni zak***
evo i paradoksa !!
Samsung Galaxy S nema bljeskalicu a HTC Desire ima.
Samsung napravi u normalnim zatvorenim prostorima uz normalno svjetlo kvalitetniju fotku, jer glupi hardver na HTC-u ne osjeti je li uvijek u zatvorenom prostoru bljeskalica potrebna ili nije.
HTC bljeska i kad ne treba a bljeskalica je nekvalitetna, kao i na svim mobićima u odnosu na fotiće, koji koštaju već od 500-600 kn.
Ja sam si kupio mobitel koji je bio revolucija a ti si zaključio da sam frik. Bravo uopće nisi primitivan i nisi me imao ni najmanju namjeru probati isprovocirati. A što se tiče ovog Psihoa koji očito sa nekakvim čudnim žarom brani svoje stajalište savjetovao bi mu posjet psihijatru. Toliko od mene.
Uuuuuu kako si me uvrijedio, svaka cast!
Al dobro, svakoj budali neko veselje.
Ajmo umjesto da se vrijedamo na osobnoj osnovi, pogledati karakteristike tog "revolucionarnog mobitela".
Link.
Da vidimo.
Mobitel nema GPS, ne podrzava 3g (lol), nema radio, primarna kamera bjednih 2 mpx, prednja ne postoji, baterija koja ne traje niti jedan dan...
Ovaj mobitel jedino sto ima je TS i u ono vrijeme dobru rezoluciju ekrana.
Jel to taj "smartphone" o kojem govoris?
Nema 3G, halooooo!?! 2007. godina ej!
Dijete drago, nemoj me nasmijavati.
Edit: Da ne zaboravimo da u ono vrijeme mobitel nije podrzavao ni MMS, niti BT spajanje s drugim mobitelima sto je u ono vrijeme jos bilo popularno.
iPhone je jednostavan mobitel,za onih koji se neće igrat sa romovima i ostalim glupostima,a sto ce tice ekrana,na žalost mobiteli se približavaju tabletima po veličinama ekrana a po meni ekrani veći od 4 inča su pretjerani, a iPhone ostaje na svojoj dijagonali sto je sasvim dovoljno za tipkanje jednom rukom... a i dobar je prijatelj sa džepom
A s druge strane ima na stotine tisuća aplikacija, a o ugodnom fluidnom radu da ne govorim
i zauzeo vodeće mjesto na tržištu "pametnih" telefona link
Dok samsung ima "10" pametnih telefona a iPhone 2 koja se dobro prodaju
da i..? Samsung je dokazao da misli na sve segmente kupaca,ne samo lovatore i one koji će idućih godinu dana živjeti na pašteti,samo da imaju iPhone.Uz to,na slabijim modelima Samsung ima manju zaradu,a tu se onda vidi da je Appleu ipak prij svega profit na pameti,a ne "dobrobit" Jabučara..uopće nije bitno-Samsung polako gazi Apple..
i da..treba napraviti deset uspješnih modela mobitela..to Apple ne zna..
da i..? Samsung je dokazao da misli na sve segmente kupaca,ne samo lovatore i one koji će idućih godinu dana živjeti na pašteti,samo da imaju iPhone.Uz to,na slabijim modelima Samsung ima manju zaradu,a tu se onda vidi da je Appleu ipak prij svega profit na pameti,a ne "dobrobit" Jabučara..uopće nije bitno-Samsung polako gazi Apple..
Evo ti moj post odozgo, sve ti govori, a ti si napiso jednu od većih gluposti.
Ne kužim odkud vam to da je Iphone tolko skup, nemojte mi molim vas one fore da je kad izađe 7000 kn,to sam idioti kupuju uređaj čim izađe.
Evo npr. 2 uređaja, ista cijena, gledajuć na to da je samsung malo noviji pa je razumljivo veća cijena. tako da su cijene tih dvaju mobitel skoro pa slične.
U pretplatama da ne govorim. Mama je produljivala ugovor za firmu pa sam sebi kupi IP usput za jeftine pare. Samo 1000 kn. tarifa 200, 2 godine ugovor(i tako je to mislila napravit, bez mog ip-a ili s njim). Nemojte mi reć da je 1000 kn skupo za takav uređaj. A npr. sensation je u istoj toj tarifi došao 1999kn.
Od tih deset modela, 2 su kako treba, dok apple napravi jednog i siguran je da će se taj jedan prodavati kao 10 tih samsunga,a o kvaliteti i dizajnu,da ne govorim...
EDIT: Ja i "proćerani" smo utihnuli mrzitelje iPhone-a
Ne, pametniji su popustili.
Možete bit pametniji, ali ja sam duševno ispunjen ;))*
Uopće se nema smisla raspravljat kad ljudi nemaju pojma o čemu pričaju, a ne moram spominjat koliko su ignorantni.
Nek se vesele.
Ček, koliko modela je izdao Apple a koliko Samsung? LOL
A fanatizam bilo koje vrste je smiješan, koliko vi imate godina?
Jedina činjenica koja jest istina je da će većinu ne-tech ljudi koji kupuju smartphone privući Appleov marketing. No to nikako ne znači da su svi korisnici naivni debili.
pa samsung je skuplji kada je duplo bolji od iPhonea 4 ...
i evo ti ovdje smasung za 3000... http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-ii-oglas-3732891
i evo ti ovdje smasung za 3000... http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-ii-oglas-3732891
Da, taj tvoj oglas šta si dao izgleda baš ozbiljno. Još će mi ciglu uvalit, moja oba oglasa su ozbiljna i prava, a ne ovo: "nov iz vipa"
Nije duplo bolji, čak je i lošiji. Al po toj usporedbi vidiš da Iphone nije uopće tako skup, čak je i jeftin.
Da, taj tvoj oglas šta si dao izgleda baš ozbiljno. Još će mi ciglu uvalit, moja oba oglasa su ozbiljna i prava, a ne ovo: "nov iz vipa"
Nije duplo bolji, čak je i lošiji. Al po toj usporedbi vidiš da Iphone nije uopće tako skup, čak je i jeftin.
po cem je losij?
ima bolju kameru , veci ekran , full HD snimanje itd..
Sve se osjeti kad pocnes koristit, po karakteristika je iphone loš za pop*zdit, ali kad ga kreneš koristit uf:)
Ovako, ja sam pročitao šta se ovdje događa, hahaha
Osjećam se kao prije 7,8 godina, pa tko ima manji mobitel, pa čiji je ekran veći, pa jel u boji, dva ili tri reda zapisa na ekranu. wao ludnica
Jedino proćerani ti, stari moj, ti si napao na taj iphone, polako, jesi koristio koji drugi smartphone osim iphona? (pod tim ne mislim imao u rukama)
I da nek si ti društveno ispunjen, ne bi se po forumu hvalisao kako je tvoj iphone najbolji.
Ja sam ovdje očito neutralan, ja imam Windows phone, i potpuno sam zadovoljan, sync s windowsima i outlookom odlična stvar.
i još puno stvari, koji koriste ovaj os znaju o čemu pričam.
No dobro svi znamo da ekran za iphone razvio samsung, procesore, čipove i ostalo radi mu samsung.
Slažem se da je sad iphone4 jedan od vodećih smart mobitela, ali ne i najbolji.
P.S.
a i prije svega na ovom forumu smo tu da razmjenjujemo mišljenja i prihvačamo tuđa, međusobno si pomažemo, a ne prepucavamo i vrijeđamo.
Ovako, ja sam pročitao šta se ovdje događa, hahaha
Osjećam se kao prije 7,8 godina, pa tko ima manji mobitel, pa čiji je ekran veći, pa jel u boji, dva ili tri reda zapisa na ekranu. wao ludnica
Jedino proćerani ti, stari moj, ti si napao na taj iphone, polako, jesi koristio koji drugi smartphone osim iphona? (pod tim ne mislim imao u rukama)
I da nek si ti društveno ispunjen, ne bi se po forumu hvalisao kako je tvoj iphone najbolji.
Ja sam ovdje očito neutralan, ja imam Windows phone, i potpuno sam zadovoljan, sync s windowsima i outlookom odlična stvar.
i još puno stvari, koji koriste ovaj os znaju o čemu pričam.
No dobro svi znamo da ekran za iphone razvio samsung, procesore, čipove i ostalo radi mu samsung.
Slažem se da je sad iphone4 jedan od vodećih smart mobitela, ali ne i najbolji.
P.S.
a i prije svega na ovom forumu smo tu da razmjenjujemo mišljenja i prihvačamo tuđa, međusobno si pomažemo, a ne prepucavamo i vrijeđamo.
Ko prvo. Nigdje nikog nisam uvrijedio niti reko nešto šta bi moglo nekog uvrijedit(iako je to ista stvar).
Nisam reko da sam društveno ispunjen(ali i tako sam ispunjen), nego da sam duševno, to sam se sprdo.
Koristio sam druge smarthphonove, zato sam i odabro IP, prije nego sam ga išao kupit u razredu sam prvo tjedan dana od frenda koristio HTC Desire, onda drugi tjedan Iphone 3GS, i odlučio se na 3gs.
Bullshit.
Samsung, Hynix i ostala ekipa imaju kapacitete pa štanjcaju po narudžbi. Apple dizajnira, ali nema vlastite tvornice za toliku potražnju.
Ili kako oni vole reći: ''Pa mi samo smo odani kompaniji i njenim proizvodima...''
Nemora bit, npr. ako si fan nekog benda ili kluba, zašto bi to bila dusevna bolest, ali bi fan nekog branda, to je malo cudno.
Ja npr. od Appla ništa nebi kupio osim Iphona, jer su precjenjeni, pogotovo oni macovi, ko svetog petra kajgana.
ma nisam ja rekao da si ti nekoga uvrijedio, i ja se malo šalim :P
I još imaš 3gs, šta bi tek bilo da imaš 4. :)
Nego kažeš u razredu, cool, sigurno si najveći frajer u razredu jel imaš iphone.
i pretpostavljam mladi si.
Uživaj stari moj u životu, i mlad si na ovom forumu.
Pusti prepirke oko komada hardwarea,
bolje ganjati komade okolo.