Samsung prestigao iPhone!!!

poruka: 131
|
čitano: 21.361
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung prestigao iPhone!!!
bancic123 kaže...

pa jbt daj nemoj molim te...nije cool imati ga i ko ga kupuje jer je kul je retardiran...iphone je odlican uredjaj i ima najbolji os na trzistu tak da naravno da si trenutno mogu priustiti mob za kolko god para pricekao bi i uzeo iphone 4s jer kaj ce mi 4.3 inchni ekran koji ima rezoluciju manju od 3.5 inchnog iphonovog...a da jos ne govorim o procesoru i 8mpx kameri koja ima hd snimanje i kladim se da je bolja od bilo kojeg androida...i nije porecjenjen nego je mob luksuz i napravljen za ljude koji imaju pun qrac para  i naravno da iphone 4 trenutno nije najbolji mob na trzistu pogotovo jer nema dual core proc ali 4s jest iako ce za par mjeseci doc mobiteli bolji od njega...

zato jer surfas na povrsini ekrana a ne na rezoluciji. sad je 8mpx kamera i HD snimanje postalo nesto strasno a ja to imam vec odavno.

imam dovoljno para za kupiti mobitel kakav hocu a iPhone mi nije u nikakvim kombinacijama. Zasto? Nema USB. 

IPhone 4S je daleko od najboljeg mobitela na trzistu. Ima on neke svoje prednosti ali i previse mana.

15 godina
Dwyane Wade kaže...

Ja sam savršeno upoznat sa tržištem smartphoneova jer ga pratim i predugo. Imao sam iPhone 2G dok su ga ljudi u Hrvatskoj gledali samo na američkim serijama... Drži se ti svog androida i ne laprdaj. Pardon, ne trolaj. {#}

Onda bi vjerojatno trebao znati da iPhone 2G ne postoji.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ja sam savršeno upoznat sa tržištem smartphoneova jer ga pratim i predugo. Imao sam iPhone 2G dok su ga ljudi u Hrvatskoj gledali samo na američkim serijama... Drži se ti svog androida i ne laprdaj. Pardon, ne trolaj. {#}

joj daj nemoj *rat valjda znamo da se 2g zove Apple iPhone

vatefak is going on :D
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Što samo potvrđuje koliki si frik i koliko patiš za iPhoneovima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 15:20 (thuglife).
15 godina
bancic123 kaže...
sirka666 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Da, znamo, no Wade je malo bahat te prepotentan pa sam odlučia malo zatrolat, a opet, reći istinu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran

Koja vam je to fora šta govorite da ljudi kupuju iphone jer je to iphone, evo ja cu bas rec sad vama. To kupuju debili, ne normalni ljudi. Iphone je najbolji, oni andoridi mu se svi mogu po*rat, al ne zato jer ima jabuku nego jer je najugodnije radit na njemu, ne zanima me kolko procesor ima koliko jezgri i te piz*arije na koje se nekima diže. Mene zanima kako je radit na njemu, i tu IP pobjeđuje definitivno.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Koja vam je to fora šta govorite da ljudi kupuju iphone jer je to iphone, evo ja cu bas rec sad vama. To kupuju debili, ne normalni ljudi. Iphone je najbolji, oni andoridi mu se svi mogu po*rat, al ne zato jer ima jabuku nego jer je najugodnije radit na njemu, ne zanima me kolko procesor ima koliko jezgri i te piz*arije na koje se nekima diže. Mene zanima kako je radit na njemu, i tu IP pobjeđuje definitivno.

cek sta ti možeš radit s iphonom? barit trebe?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

Gdje se dijele ti bijesni mobiteli da i ja sebi jedan uzmem? {#}

Jedini smartphone koji sam imao je ovaj :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
proćerani kaže...

cek sta ti možeš radit s iphonom? barit trebe?

ne. Moze glumiti biznismena :D

14 godina
protjeran

Mogu sigurno više stvari nego sa andoridom. Barit trebe i glumit biznismena nemogu, jer mobitel za to ne služi.

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Mogu sigurno više stvari nego sa andoridom. Barit trebe i glumit biznismena nemogu, jer mobitel za to ne služi.

Mobitel služi za slanje SMS poruka i za obavljanje poziva, a korisno je i da ima mogucnost slanja emaila :) To sve ima moja nokia 3110 classic koja se moze nabaviti za 20-30 km... :) Zasto onda davati 400 km za nekakav iphone, blackberry, htc? To je po meni balahanje s parama....

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:53 (scenesports).
14 godina
protjeran
scenesports kaže...
proćerani kaže...

Mobitel služi za slanje SMS poruka i za obavljanje poziva, a korisno je i da ima mogucnost slanja emaila :) To sve ima moja nokia 3110 classic koja se moze nabaviti za 20-30 km... :) Zasto onda davati 400 km za nekakav iphone, blackberry, htc? To je po meni balahanje s parama....

Meni mobitel ne služi samo za to, zato i ima smarthphone. Surfam na njemu, pišem poruke i razgovaram, slušam muziku, slikam, snimam, igram igrice, koristim aplikacije(koju su jako korisne) itd. Bolje mi je tako imat nego sad za poruke i pozive sa sobom nosit nokiu 3110 clasic, za muziku neki mp3 player, za slike fotoaparat, za snimanje kameru, za igre laptop,  itd.

15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
scenesports kaže...
proćerani kaže...

Meni mobitel ne služi samo za to, zato i ima smarthphone. Surfam na njemu, pišem poruke i razgovaram, slušam muziku, slikam, snimam, igram igrice, koristim aplikacije(koju su jako korisne) itd. Bolje mi je tako imat nego sad za poruke i pozive sa sobom nosit nokiu 3110 clasic, za muziku neki mp3 player, za slike fotoaparat, za snimanje kameru, za igre laptop,  itd.

Ta nokia ima i kameru i video snimanje (istina 1.3 mpx , ali nije toliko losa) , internet, mp3,igre  i poneke aplikacije koje su sasvim dovoljne za posao :) + baterija moze izdrzati do 8 dana...

http://www.gsmarena.com/nokia_3110_classic-1862.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 18:03 (scenesports).
14 godina
protjeran
scenesports kaže...
proćerani kaže...
scenesports kaže...
proćerani kaže...

Ta nokia ima i kameru i video snimanje (istina 1.3 mpx , ali nije toliko losa) , internet, mp3,igre  i poneke aplikacije koje su sasvim dovoljne za posao :) + baterija moze izdrzati do 8 dana...

Kamera i video snimanje je za ku*ac, internet mogu mislit kako je radit na onom malom ekranu, sa pravim tipkama, mp3 ajde to je u redu, igre i aplikacije, ne trekeljaj , igre koje taj mobitel ima su od kinder jajeta onaj monster and pirates i zmijica.

15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
scenesports kaže...
proćerani kaže...
scenesports kaže...
proćerani kaže...

Kamera i video snimanje je za ku*ac, internet mogu mislit kako je radit na onom malom ekranu, sa pravim tipkama, mp3 ajde to je u redu, igre i aplikacije, ne trekeljaj , igre koje taj mobitel ima su od kinder jajeta onaj monster and pirates i zmijica.

Pravi fotoaparat imam i njega i koristim. Na mobitelu mi kamera i ne treba :) samo trosi bateriju... internet je dovoljno dobar za facebook i pregled maila a tipkovnica i ekran dovoljno veliki. Od aplikacija tu je alarm, kalendar i kalkulator sto je sasvim dovoljno. Igre na mobitelu ne igram to je za djecu :)) Ali eto... Ti imas svoje misljenje za čega sluzi mobitel a ja svoje. I to cijenim :) Mada mislim da je to prevelika cijena za neku stvarčicu kao sto je mobitel {#}

17 godina
odjavljen

Usporedjivanje te Nokie sa nekim ozbiljnijim smartphone-om je ko da usporedjujes Golf II sa Bmw M5 i pitas se zasto ljudi kupuju skuplje aute kad postoje jeftiniji.
Ja npr. sa iPhone-om 4 mogu puno toga vise i brze napraviti nego ti, puno ozbiljniji fotic ( koji mi je nuzan u skoli za slikanje tekstova ), surfanje na kapacitivnom touch screenu je 10x bolje nego surfanje bez touch-a , igrice i aplikacije koje su daleko bolje i naprednije nego na dummy mobitelima, a da ne pricam o sustavu notifikacijama , besplatnom slanju poruka i pricanju prek skype-a.

On Topic:

Normalno da ce Samsung stic Apple sto se tice smartphone-a posto imaju barem 20 android, 5 WM i 5 Symbian modela, to je znaci 30 modela ( a kladim se da ih ima jos i vise ) ,samim time losiji androidi imaju puno nizu cijenu i oni se kupuju puno vise od skupljih modela.

Pricajte vi sta ocete, ali iOS je daleko najoptimiziraniji sustav koji se moze imat na mobitelu, ja vec vuce isti backup 2 god. bez problema, dok vecina vas root-a ga svakih mjesec dana i isprobava stotine romova.

Dakako, Samsung ima jako kvalitetne mobitele koji su ispred ostalih proizvodaca koji rade s Androidom.

1 0 hvala 0
14 godina

iphone je za umirovljenike (čitaj: penzionere){#}, gledam po zagrebu više vlasnika iphona je već u godinama, rijetko gdje vidim iphone lod nekog mladog, osim ako ne računam frenda sa iphone 4, nije ni čuo za dual core androide, samo istyle

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 18:24 (speedy56).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Usporedjivanje te Nokie sa nekim ozbiljnijim smartphone-om je ko da usporedjujes Golf II sa Bmw M5 i pitas se zasto ljudi kupuju skuplje aute kad postoje jeftiniji.
Ja npr. sa iPhone-om 4 mogu puno toga vise i brze napraviti nego ti, puno ozbiljniji fotic ( koji mi je nuzan u skoli za slikanje tekstova ), surfanje na kapacitivnom touch screenu je 10x bolje nego surfanje bez touch-a , igrice i aplikacije koje su daleko bolje i naprednije nego na dummy mobitelima, a da ne pricam o sustavu notifikacijama , besplatnom slanju poruka i pricanju prek skype-a.

On Topic:

Normalno da ce Samsung stic Apple sto se tice smartphone-a posto imaju barem 20 android, 5 WM i 5 Symbian modela, to je znaci 30 modela ( a kladim se da ih ima jos i vise ) ,samim time losiji androidi imaju puno nizu cijenu i oni se kupuju puno vise od skupljih modela.

Pricajte vi sta ocete, ali iOS je daleko najoptimiziraniji sustav koji se moze imat na mobitelu, ja vec vuce isti backup 2 god. bez problema, dok vecina vas root-a ga svakih mjesec dana i isprobava stotine romova.

Dakako, Samsung ima jako kvalitetne mobitele koji su ispred ostalih proizvodaca koji rade s Androidom.

Kod nas je problem u tome što pola naroda nema za golf 2 a svi vozaju bmw m5 {#} Jedina mana ovih starih mobitela je sto nemaju wifi a ovo ostalo meni je dovoljno (poziv, sms , email ) :)

14 godina
protjeran
speedy56 kaže...

iphone je za umirovljenike (čitaj: penzionere){#}, gledam po zagrebu više vlasnika iphona je već u godinama, rijetko gdje vidim iphone lod nekog mladog, osim ako ne računam frenda sa iphone 4, nije ni čuo za dual core androide, samo istyle

Baš to, ima jedan tip u školi, hoda po cjeloj školi sa Iphonom 4 u ruci, kad ga pitaš zašto ga drži kaže, čekam nešto. I tako stalno, koda drži 4000 eura u ruci a ne Iphone, samo zbog takvih svi misle da se ip kupuje zbog ku*čenja a ne zbog kvalitete.

17 godina
thuglife kaže...
Dwyane Wade kaže...

Što samo potvrđuje koliki si frik i koliko patiš za iPhoneovima.

Pogle si sliku koju imaš i onda sam ja frik. Thuglife... {#}

sirka666 kaže...
bancic123 kaže...
sirka666 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Da, znamo, no Wade je malo bahat te prepotentan pa sam odlučia malo zatrolat, a opet, reći istinu.

Wade ima to pravo. To kaj se vama ne sviđa moje mišljenje je vaša stvar a mene iskreno boli briga. Rekao bi vam što vas ide ali vjerojatno bi popio karton a i ne želim trolati kao vas dvojica. Fino uzmite svoje Casio kalkulatore, ovaj hoću reći premoćne android uređaje koji snimaju video u "bezbroj"p rezoluciji i odite fino kod svojih istomišljenika pa si bluetoothom šaljite slike novih mobitela sa androidom il šta već radite...

EDIT: ti se fino vozi sa svojim renaultom il tako nekim smećem koje si kupio na leasing a ja ću te kad mi uzmeš prednost zakačiti sa neregistriranom dvojkom... Pa da vidim kako ćeš se onda tješiti. Slikaj si auto svojim android mobitelom... {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 18:39 (Dwyane Wade).
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Ako si imao to SMECE od mobitela, nije nikakav razlog zasto bi ti imao nekakav poseban uvid u trziste smartphone-a.

Jedino sto si time dokazao jest da si informaticki nepismen, jer niti jedna racunalno obrazovana osoba ne bi kupila mobitel takvih karakteristika i jos se hvalila time.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Daaa, mjerimo tko je koliki frik po avatarima, bolje staviti nabildanu muškarčinu iza koje se skrivaš dok tipkaš i nazivati mene frikom, ja sam geek jer imam lika s pepeljarkama na avataru, vjerojatno sam takav u stvarnom životu... Ti sigurno jesi crnac od 2 metra koji igra u NBA. {#}

Inače, s ovom pričom o autima i usporedbama si poprilično zas*ao stvari, dotad te išlo koliko toliko.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo sam taj mobitel baš zato što sam imao uvid u to tržište. Da nije bilo tog "SMEĆA" danas nebi bilo ni tvog androida kojim se očito ponosiš više nego sobom. Zato STFU.

EDIT: Vi ste počeli s tim usporedbama. Ne nisam crnac od 6' 4'' kolko ima Wade (koji nije neka nabildana muškarčina) i ne igram u NBA. Nego sam bjelac od 6'4'' ali nažalost i dalje ne igram u NBA. I kakve to ima veze s ičim? Ti si zaključio da sam ja frik. Ja sam to isto zaključio o tebi. I šta ćemo sad?

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 18:48 (Dwyane Wade).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeli nekome ovaj detalj upao u oko "Na Mashabelu upozoravaju na jedan detalj na koji treba pripaziti prilikom određivanja vodeće kompanije na tržištu, a to je broj isporučenih u odnosu na broj prodanih telefona. Tako se brojka od Samsungovih dvadeset milijuna odnosi na isporučene, a ne prodane telefone, dok Apple objavljuje broj prodanih telefona." ?

Lagano je isporuciti na police ducana miljun mobitela, ali prodati toliko broj mobitela kao sto Apple proda s jednim modelom i jos na listi buduci kupaca imati njih nekoliko milijuna govori sve.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ako si imao to SMECE od mobitela, nije nikakav razlog zasto bi ti imao nekakav poseban uvid u trziste smartphone-a.

Jedino sto si time dokazao jest da si informaticki nepismen, jer niti jedna racunalno obrazovana osoba ne bi kupila mobitel takvih karakteristika i jos se hvalila time.

Daj ne baljezgaj jbt.

17 godina

A vi to isto ne radite? Da to isto ne radite uopće nebi bilo ovoliko tema ovdje o tome.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Uzeo sam taj mobitel baš zato što sam imao uvid u to tržište. Da nije bilo tog "SMEĆA" danas nebi bilo ni tvog androida kojim se očito ponosiš više nego sobom. Zato STFU.

EDIT: Vi ste počeli s tim usporedbama. Ne nisam crnac od 6' 4'' kolko ima Wade (koji nije neka nabildana muškarčina) i ne igram u NBA. Nego sam bjelac od 6'4'' ali nažalost i dalje ne igram u NBA. I kakve to ima veze s ičim? Ti si zaključio da sam ja frik. Ja sam to isto zaključio o tebi. I šta ćemo sad?

Ja sam zaključio na temelju tvog posta, ne nečega što te vizualno predstavlja na forumu, ti si dao najprimitivniji mogući uzvrat ( avatar FFS ).

Uglavnom, neda mi se više spamati temu, raspravu ću rado nastaviti negdje drugdje, ali žuti zbog ovakve gluposti neželim popušiti. Ako ti se svađa javi na PM. Cheers.

17 godina
Dwyane Wade kaže...

Lol pa ti sigurno imas 9 godina.

Uzeo si to smece od mobitela jer si znao da ce jednog dana napraviti pristojan mobitel na sliku toga? ROFL!

Kakav je to nacin diskusije?

Pa di bi iPhone bio da nije bilo motorole i nokie, a gdje bi iOS5 bio da nije bilo Androida?

Molim te, pa necemo se tako glupo razgovarati, tako bi mogli u nedogled.

- Psiho246
15 godina

Svatko kupuje ono što mu se sviđa. Ok. Kupi iPhone. Ali nemoj ga zato dizat u nebesa i predstavljat ga revolucionarnim.  Danas sam dobio ovaj odgovor od frendice na pitanje zašto je iPhone skuplji skoro duplo od SGS II, a nude iste stvari.

"Ne ne:) to su mobovi kratkog vijeka(SGS II), oni su kratkotrajni jer se u njih previse stavlja a nisu kvalitetni da to izdrze:)"

Onda kaže kako je iPhone rađen od najkvalitetnijih materijala koja se stavljaju na šibere aviona i helikoptera i da nema materijala na mobitelima ravnog iPhonu. 

Nakon toga joj stavim drop test pa kaže da je to namišteno, da je iPhone savršenstvo koje drugi samo kopiraju.

Priznajem iPhone kao odličan uređaj, ali ne priznajem Appleovu politiku i prenapuvanu cijenu, a pogotovo ne prihvaćam ljude koji nisu čuli za pojam objektivnost te dižu taj iPhone na nadnaravne granice.

Meni recimo iPhone ne nudi ništa zanimljivo zbog zatvorenosti sustava, ograničenosti prilagođavanja, limitacijom mogućnosti. "Android može sve što i iOS, ali iOS nemože sve što i Android". Mogućnost koju mi Android nudi da ga prilagodim, makar to bilo i iOS sučelje koje po meni izgleda prozračnije i modernije od Androidovog crnog menua. Meni je ovo najbitnija stavka kod kupnje, pored cijene, a to je da sa mobitelom dobijem nešto više od njega samoga. Mogućnost da ga prilagodim sebi.

Iskreno me nije briga tko je vodeći. Dok tehnologija ide i dok ja mogu uzet dobar uređaj od Samsunga, bio on prvi ili zadnji po prodaji, ja sam zadovoljan, a vjerujem i ostali.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Dwyane Wade kaže...

Lol pa ti sigurno imas 9 godina.

Uzeo si to smece od mobitela jer si znao da ce jednog dana napraviti pristojan mobitel na sliku toga? ROFL!

Kakav je to nacin diskusije?

Pa di bi iPhone bio da nije bilo motorole i nokie, a gdje bi iOS5 bio da nije bilo Androida?

Molim te, pa necemo se tako glupo razgovarati, tako bi mogli u nedogled.

Teško da ima 9 godina, ako je tu već 3 godine, ne vjerujem da je sa 6 godina došao na forum:))

Ios5 bi bio na istom mjestu da nije bilo Androida, Jobs je i tako govorio da je android kopija u ukradeni os, i mrzio ga je, tako da sumnjam da je nešto kopiro od njih(iako nema šta kopirat kad je andorid u svemu lošiji.)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice