pa jbt daj nemoj molim te...nije cool imati ga i ko ga kupuje jer je kul je retardiran...iphone je odlican uredjaj i ima najbolji os na trzistu tak da naravno da si trenutno mogu priustiti mob za kolko god para pricekao bi i uzeo iphone 4s jer kaj ce mi 4.3 inchni ekran koji ima rezoluciju manju od 3.5 inchnog iphonovog...a da jos ne govorim o procesoru i 8mpx kameri koja ima hd snimanje i kladim se da je bolja od bilo kojeg androida...i nije porecjenjen nego je mob luksuz i napravljen za ljude koji imaju pun qrac para i naravno da iphone 4 trenutno nije najbolji mob na trzistu pogotovo jer nema dual core proc ali 4s jest iako ce za par mjeseci doc mobiteli bolji od njega...
zato jer surfas na povrsini ekrana a ne na rezoluciji. sad je 8mpx kamera i HD snimanje postalo nesto strasno a ja to imam vec odavno.
imam dovoljno para za kupiti mobitel kakav hocu a iPhone mi nije u nikakvim kombinacijama. Zasto? Nema USB.
IPhone 4S je daleko od najboljeg mobitela na trzistu. Ima on neke svoje prednosti ali i previse mana.