Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.575
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava

Nećemo moći kupovat aplikacije? Što onda znaci da se otvara marketplace? Pa i do sad samo mogli skidati free apps. Ili je to samo za developere? Ili sam ja tebe krivo skužil?

Od kud ti da Tango izlazi 21.?

17 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

Od kud ti da Tango izlazi 21.?

Službeno predstavljanje u kini 21.3, a puštanje update-a (ovisno o zemlji i operateru)od tada do kraja travnja

Ima masu vijesti na netu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan

Fali mi dosta toga na Omnii.

Najvise mi fali sto ne mogu iskljucit auto rotaciju i ono naglasivanje tipki,kad ode ko u mali popup,kad stisnem tipku na tipkovnici.

I jako se brzo trosi baterija a prakticki nista ne radi.

I kako natjerati IE da pamti sifre i opcenito te podatke za upis?

Dobar mi je mobitel,ali kao da jos fali dosta toga...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Fali mi dosta toga na Omnii.

Najvise mi fali sto ne mogu iskljucit auto rotaciju i ono naglasivanje tipki,kad ode ko u mali popup,kad stisnem tipku na tipkovnici.

I jako se brzo trosi baterija a prakticki nista ne radi.

I kako natjerati IE da pamti sifre i opcenito te podatke za upis?

Dobar mi je mobitel,ali kao da jos fali dosta toga...

Lol meni pamti šifre , baterija nije losa ne trosi se brzo osim ako dugo igras igrice, surfas i gledas video ili slusas pjesme, zadovoljan sam sa mobitelom i mislim da ne fali dosta toga. Mozda fali neke sitnice ali je i dalje dobar.  :)

17 godina

Kada   pritisnem desnu tipku pojavi mi se bing tražilica ali u nekom desktop formatu a ja bi volio da bude slika preko čitavog ekrana( nešto kao mobilni mod).

Pokušao sam svašta ali nisam uspio.Ako tko zna riješenje bio bih zahvalan(mislim da je do softvera)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bestija kaže...

Kada   pritisnem desnu tipku pojavi mi se bing tražilica ali u nekom desktop formatu a ja bi volio da bude slika preko čitavog ekrana( nešto kao mobilni mod).

Pokušao sam svašta ali nisam uspio.Ako tko zna riješenje bio bih zahvalan(mislim da je do softvera)

Hvala

Bilo je već 4-5 puta u temi pojašnjeno.

Moraš pod region & language u settings staviti USA ili UK

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 0:30 (FlyBoy).
16 godina
odjavljen

jel se onaj phone SDK da ikako instalirat  na neku drugu particiju a da nije C? nemam mjesta vise tamo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da ne, ja nisam uspio, tj. morao sam povećavati particiju, baš zbog istog problema kao i ti.

14 godina

Sasvim slučajno jučer naletio- ispričavam se ako ste već spominjali, nisam pratio zadnje dvije stranice-postoji port opere mini na xda. Sad ću isprobati, nadam se da to radi kako spada.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385071

Edit: Ne radi kod mene, nije dovoljno imati otključan OS, treba biti otključan custom ROM.

Također, negdje sam naišao da Skype već postoji na Marketplace-u, ali se ne može pronaći pretraživanjem, nego jedino preuzeti preko direktnog linka. Upravo probao i radi, evo link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1519695

Evo i QR code:

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 10:32 (Cordas).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Imam več duže vrijeme Omniu 7 super telefon. Ali u zadnje vrijeme imam problem i to kad hoču da ga spojim na računalo odnosno povezati sa Zune da skinem slike ili update uradim odma se ugasi i traži da se unese pin zna li itko kako riješiti ovaj problem. Hvala

Oliver
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 21:03 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Otvoren je Marketplace i kod nas, tako da ako do sada niste mogli kupovati aplikacije, sad možete

http://www.wpcentral.com/apphub-now-open-23-recently-announced-countries-developers

PC RULES!!!

0 0 hvala 2
17 godina

Pozdrav, pošto nemrem deployat programe, igre itd, bez windows phone sdk, dal se da posebno skinut file tj program iz wp sdk? Pošto mi bezveze skida s neta 608mb, i instalira pun kufer nepotrebnog sranja... Daklem kaj trebam instalirat za deployanje iz wp sdk? tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima li taj mobitel neku zastitu od ogrebotina(mislim da nesto tipa ona gorilla na iphoneu) na displayu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel netko uspio dobiti marketpalce u Zune-u na PC-u s postavkama na HR?

Zna netko kako da provjerim postvake live ID-a, jerr više nisam siguran koja što sam stavio za regiju?

16 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

jel netko uspio dobiti marketpalce u Zune-u na PC-u s postavkama na HR?

Zna netko kako da provjerim postvake live ID-a, jerr više nisam siguran koja što sam stavio za regiju?

mislim da će to tek sa updateom bit omogućeno

kod mene normalno radi.....
15 godina

dali je moguce na wp7 sloziti da facebook obavjesti (ili barem inbox) se osvjezava svakih xy min/h i na pocetnom screenu vidjeti dali ima cega, bez da se ulazi na fejs ili me hub...?

Ono, nesto tipa email sinkronizacija (svakih 30 minuta skine nove mailove ako ih ima, te pise broj novih emailova na ikonici)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Pa da,to je i cijela zamisao metroa da izgleda ko veliki "notifikejšon bar":D. Me hub je nesto zajebavao u zadnje vrijeme jer nije prikazivao noftikacije sa facebooka,ali to je do facebooka greska bila i sad su to ispravili.Meni su mailovi namjesteni na as item's arrive.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 15:36 (kach).
15 godina

Znaci, samo trebam "me hub > pin to start" ?!
i gdje mogu odrediti koliko ce biti interval refresha?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

Tako je!A za mailove ovak,odes na settings i tam pod email + accounts si stavis na mailovima interval koj oces.Za facebook nemres namjestit jer je valjda automatski slozen as items arrive.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 16:28 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina

Hvala, znao sam za mailove.

Stvarno nevidim potrebu za fb programom, ova intergracija je super i sve se moze:D

Edit: dobio inbox prije par min i na me hubu nista nije pisalo...wifi je bio ukljucen:S

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 19:03 (x360gamer).
16 godina
neaktivan

upravo mi je stigao neki update (možda omogući marketplace) :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung Ace je rješen, konačno se bacam na kupnju Omnie 7.

Molim vas jedan savjet oko kupnje.

Pošto me malo grize ovo za "chevron tokene" (nema ih!), odnosno ako ga nemam ne mogu staviti Navigon i mnoštvo ostalih aplikacija.

Nudi mi se mobitel za 1400kn, star 5 mjeseci, 16gb. Mobitel je rootan, al nema "chevron token" nego neki drugi jailbreak. Uz to mobitel nema jamstvo. Vuče me to, jer je jedini koji mogu dobiti jailbreak-an. Dali da risikiram ili da uzmem novi mobitel bez jailbreak-a za nešto sitno veći iznos?

Dali ima naznake za "chevorn tokene" ili neki jalibreak?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Već je puno puta ovdje objašnjeno, citajte malo temu!

Postoji interop unlock preko weba, koji omogućuje deployanje (instaliranje) aplikacija preko racunala. Postupak je vrlo jednostavan, a aplikacija ima podosta po raznim domaćim i stranim forumima najčešće. Između ostalih omogućeno je tim postupak i instalacija Navigona i ostalih navigacija.

Osobno, ne bih uzimao mobitel bez garancije, jednostavno, opekao sam se jednom, i ne vjerujem više nikome, osim ako mi nije dobar poznanik, prijatelj ili od člana obitelji.

15 godina

Vidim da niko ne odg. Pa da ponovim pitanje:

Kako da slozim da mi dolaze poruke  i/ili obavjesti s facea bez da stalno provjeravam? Push poruke ili na ikonici bar nekoj da pise (ovo s me hubom ne funkcionira)

14 godina
neaktivan

Mislim da ne mozes {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Kako da slozim da mi dolaze poruke  i/ili obavjesti s facea bez da stalno provjeravam? Push poruke ili na ikonici bar nekoj da pise (ovo s me hubom ne funkcionira)

skini sluzbenu facebook aplikaciju s marketplacea, odi u postavke aplikacije i ukljuci push (defaultno je iskljucen)

Uzmi u obzir da push notigikacije kasne cca 5 minuta.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 16:20 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan

Hvala na savjetu.

15 godina
FlyBoy kaže...
x360gamer kaže...

skini sluzbenu facebook aplikaciju s marketplacea, odi u postavke aplikacije i ukljuci push (defaultno je iskljucen)

Uzmi u obzir da push notigikacije kasne cca 5 minuta.

Hvala, radi :)
Znao sam da sam na yt. vidio da liku dolaze obavjesti na "fb ikonicu na startu" i stvarno gledao pod postavkama kako to sloziti i nisam nigdje nasao... Mislio sam 1. da imam neku drugu aplikaciju, i onda se sjetio dok sam isao na albume na pjesmama da treba "svajpat" u ljevo/desno sve da bi dosao do vise opcija. A dobro, privikavam se jos na OS :)

16 godina
odjavljen

Ima li gdje neku custom ROM sa svime otključanim? Ovo smeće opet izvodi: sad se telefon sam dev-locka nakon svakog unlocka, iako je legalno unlockan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice