Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.618
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

A nemoj uzimat bez jamstva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je mobitel rootan, tj. unlockan, ja bih ti preporučio.

Uz malo traženja može se naći sve što ti treba od smartphonea (od aplikacija).

Međutim opet se sve svodi na tebe, i tvoje potrebe od mobitela.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
Neville2MUFC kaže...

najnoviji mogući:

Firmware: 242.11.9.4

da, tako je i kod mene. Nevidim onda zasto mi baterija kratko tako traje:/

Uzeo sam ga s njuskala, bez garancije,otkljucan na sve mreze  za 800kn + nokia 5230 (cjenio sam ju 600 kn haha). Znaci servis 0 bodova. Kupit cu s ebaya onda..

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 13:19 (x360gamer).
15 godina
neaktivan

Posto nema niti jedne druge teme di se diskutira o wp7 platformi  pisat cu onda ovdje.Vratio sam se ponovno na wp7 ali nisam uzeo omniu nego Lumiu 710.Prezadovoljan sam sa telefonom i besplatnim Nokia mapama koje rade predobro.Nasao mi je ulice koje na google mapsu nije imao i to mi je najbrinije da sad radi sve kak spada.Tolko sam sretan kak je sve sad opet brzo i fluidno,ma android moze sam sanjati o takvoj brzini.Ovaj ICS(Android 4.0.3) koj sam imao nista nevalja,nikakva fluidnost  i dalje je sve trzavo HW akceleracija koda nepostoji!Nokia lumia 610 kad izade,pa bit ce bolja od svih ovih low end smarphonova,a istovremeno ce zadrzat kvalitetu i brzinu sa skoro duplo slabijim hardwerom..Ne kuzim kak ovi u googlu mogu bit tak nesposobni da nisu su stanju sloziti fluidan os,nego moraju nabrijavat telefone sa vise jezgri i uvjeravat ekipu da kupe jace telefone zato jer je kao android slozen da zahtjeva vise hardwerske snage.Pre pre jadno, zivcira me takav marketing.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Posto nema niti jedne druge teme di se diskutira o wp7 platformi   pisat cu onda ovdje.Vratio sam se ponovno na wp7 ali nisam uzeo omniu nego Lumiu 710.Prezadovoljan sam sa telefonom i besplatnim Nokia mapama koje rade predobro.Nasao mi je ulice koje na google mapsu nije imao i to mi je najbrinije da sad radi sve kak spada.Tolko sam sretan kak je sve sad opet brzo i fluidno,ma android moze sam sanjati o takvoj brzini.Ovaj ICS(Android 4.0.3) koj sam imao nista nevalja,nikakva fluidnost   i dalje je sve trzavo HW akceleracija koda nepostoji!Nokia lumia 610 kad izade,pa bit ce bolja od svih ovih low end smarphonova,a istovremeno ce zadrzat kvalitetu i brzinu sa skoro duplo slabijim hardwerom..Ne kuzim kak ovi u googlu mogu bit tak nesposobni da nisu su stanju sloziti fluidan os,nego moraju nabrijavat telefone sa vise jezgri i uvjeravat ekipu da kupe jace telefone zato jer je kao android slozen da zahtjeva vise hardwerske snage.Pre pre jadno, zivcira me takav marketing.

welcome back :)

kakva je kvaliteta izrade?

15 godina
neaktivan

Odlicno je slozen,super sjeda u ruci.Bitno mi je da se ne klima i da nista ne skripi:)

Omnia je bolja u nekim stvarima ,a to su naravno bolji ekran,tipke sa strane su bolje,vanjski zvucnik je bolji,izlaz za slusalice daje kvalitetniji zvuk i ima tu alumijisku izradu to mi je super.

Nokia zato dominira sa jacim procesorom 1.4 ghz,jaci gpu(Adreno 205 omnia ima 200 verziju),besplatna navigacija za cijeli svijet,odlicna kamera(carl zeiss),gorilla glass.Sve u svemu zadovoljan sam zasad i cekam novi update da se malo baterija optimizira.

E da ovaj skymap aplikacija je sad predobra.Zadnji put kad sam ju imao na omniji je bila totalno sranje,sad ju je bas ljepo slozio da radi.Jos da dropbox izda svoju sluzbenu aplikaciju za wp7 i nitko sretniji od mene:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 17:39 (kach).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li itko.

Sto Costum Rom donosi na WP7?

Znam da na Androidu dosta i ubrzava sve,i produljuje trajanje baterije,a ne znam sto na WP7 nosi i da li mi se isplati zezat s tim uopce.

Ili naprosto kupit za 9$ developer key i opet sve radit.

Moze li se kopati po kernelima i glupostima i mjenjati neke 'dublje' stvari preko Costum Roma ili?

Samsung Omnia 7 naravno,Mango 7.5 8107.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 18:00 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nikada nisam mislio da cu ovo reci, ali dali se moze nekako brightness smanjiti ispod low?  Stvarno je ekran savrsen i sve to stoji, al jednostavno u potpunom mraku, na najmanjoj svjetlini ekran ubija u oci. Dal se moze to sloziti s jailbrejkom ili necime?
I odmah da pitam, gdje i kome dam tih 9$ za jailbreak? nekom wp7labu, koliko sam skuzio ili? I sta onda, dobijem neki key koji kucam u mob ili?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

Kaj dobis sa tim developer key-em?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Nikada nisam mislio da cu ovo reci, ali dali se moze nekako brightness smanjiti ispod low?  Stvarno je ekran savrsen i sve to stoji, al jednostavno u potpunom mraku, na najmanjoj svjetlini ekran ubija u oci. Dal se moze to sloziti s jailbrejkom ili necime?
I odmah da pitam, gdje i kome dam tih 9$ za jailbreak? nekom wp7labu, koliko sam skuzio ili? I sta onda, dobijem neki key koji kucam u mob ili?

Ne. Chevron wp7 labs dopušta da instaliraš neodobrene aplikacije (ali zadržavaš garanciju od MS-a za razliku od ostalih uređaja kada jailbreakaš), a ne ono što se podrazumijeva pod klasičnim jalbreakom (custom romovi, bootloaderi, kompletna modifikacija itd). Uz Chevron bi ti opet trebala aplikacija za smanjenje svjetline ili bi ju trebao sam napraviti pa instalirati.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 18:13 (Paolo2612).
14 godina
neaktivan

Mozes 'krekane' aplikacije instaliravat i tako.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ok, gdje da platim tim Chevron wp7 labs 9$ za taj "jailbrejk", i dal mi dode kljuc ili sta?

14 godina
neaktivan

Tako je.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja sam probao kupiti chevron token ali piše da su rasprodani, čitao sam da je microsoft pustio 10 000 tokena u prodaju i to se je brzo prodalo i sad za nove tokene treba microsoft dati odobrenje. Ako netko uspije kupiti nek javi di je kupio i kako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Večinom sam prolistao temu te sam stvarno "zagrijan" sza Samsung Omniu 7.

Trenutno posjedujem Samsung Ace s5830, i mogu reći da nisam baš previše zadovoljan. Mobitel posjeduje odličan ekran, dobar fotoaparat, itd. Problem je u tome što pri Andoridu gubi fluidnopst te to sve izgleda nekak tromo uz korištenje ešto više aplikacije.

Znaći, najviše što od Omnie 7 očekujem fluidnost i brzinu, gdje se koriste aplikacije (office, navigacija, alarm, podsjetnik, hotmail, youtubem, slike, video, mjuza) te konstantno upaljen 3g.

Dali WM7 posjeduje hotmail aplikaciju za mail?

Recite mi za savjet dali se isplati mijenjati Ace za Omnia7?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 21:24 (Kinfa8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kinfa8 kaže...

Pozdrav,

Večinom sam prolistao temu te sam stvarno "zagrijan" sza Samsung Omniu 7.

Trenutno posjedujem Samsung Ace s5830, i mogu reći da nisam baš previše zadovoljan. Mobitel posjeduje odličan ekran, dobar fotoaparat, itd. Problem je u tome što pri Andoridu gubi fluidnopst te to sve izgleda nekak tromo uz korištenje ešto više aplikacije.

Znaći, najviše što od Omnie 7 očekujem fluidnost i brzinu, gdje se koriste aplikacije (office, navigacija, alarm, podsjetnik, hotmail, youtubem, slike, video, mjuza) te konstantno upaljen 3g.

Dali WM7 posjeduje hotmail aplikaciju za mail?

Recite mi za savjet dali se isplati mijenjati Ace za Omnia7?

Moje mišljenje je da se isplati mijenjati ace za omniu 7, prvenstveno zbog brzine samog os-a, brzina kod pregledavanja interneta i youtuba. Kvaliteta slike i videa je odlična ja imam na svojoj omniji nekoliko filmova sa prijevodima i slika je super. U vezi hotmaila omnia ima u os-u napravljeno sve za facebook, hotmail, gmail imaš čak i outlook. Jedino je navigacija problem, ima navigon navigacija ali ju moraš kupiti. Jedina mogučnost da dobiješ navigon besplatno je da jailbrekaš mobitel ali to se trenutno nemože jer chewron više nema tokena za prodati dok microsoft ne odobri nove tokene jer 10 000 tokena koje su pustili u prodaju su rasprodali. Pozdrav.

16 godina
odjavljen

ako ti nije updejtan na najnoviju nadogradnju mozes probat s windowbreak metodom, najlaksa i najbezbolnija i besplatna...

http://www.1800pocketpc.com/samsung-omnia-7-kk2-update-fixes-windowbreak-hack/27109/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ako ti nije updejtan na najnoviju nadogradnju mozes probat s windowbreak metodom, najlaksa i najbezbolnija i besplatna...

http://www.1800pocketpc.com/samsung-omnia-7-kk2-update-fixes-windowbreak-hack/27109/

Moj je,pa moze li se downgradeati ikako?

16 godina
odjavljen

ne znam... ali mislim da ne

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogu onda neki Costum Rom nakeljit gore da dobijem tu funkciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fala na infu!

Stvarno sam zainteresiran za promjenu mobitela.

Kaj se tiće Office i Adobe reader-a, kak to funkcionira? Preglednost i ostalo?

Koliko dođe "Navigon"?

Kakva je kvaliteta fotoaparata (video i slike) i jačina zvučnika?

13 godina
neaktivan
Kinfa8 kaže...

Fala na infu!

Stvarno sam zainteresiran za promjenu mobitela.

Kaj se tiće Office i Adobe reader-a, kak to funkcionira? Preglednost i ostalo?

Koliko dođe "Navigon"?

Office nisam baš koristio pa ti nemogu puno reći ali sam ga probao i sve radi lijepo i glatko a adobe reader sam koristio i mogu reći sve najbolje o njemu.

Navigon za cijelu europu ti košta 100$.

Kvaliteta fotoaparata je za moj ukus i moje potrebe vrhunska, od kad imam omniu 7 digitalni fotić nisam ni upalio. Snimanje videa je super jer snima u hd rezoluciji a zvuk na snimci je jako čist.

Ako mene pitaš s obzirom na cijenu, kvalitetu izrade i specifikacije ovo je jedan od najkopletnijih mobitela. Susjeda mi ima iphone 4s i radio sam po njemu i podešavao sam joj neke stvari i moram reči da me nije baš oduševio jer iphone ima dvojezgreni procesor a nije baš puno brži od omnie i po meni ne vrijedi te silne novce za koje se prodaje jer ona je dala za njega 2000 kn plus pretplata od 300kn mjesecno a to je za mene ludost.

15 godina
neaktivan
Kinfa8 kaže...

Slike ne ispadaju sad nes posebno,ali zato snima predobro!Isto tak zvucnik je savrsen,kristalno cisto se sve ljepo cuje bez krcenja(na nokiji je katastrofa:D),samsung ne stedi na tome.I na nexus s-u je bio kvalitetan ko na omniji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 21:11 (kach).
15 godina
neaktivan

Koliko košta mapa samo za Hrvatsku? Zar ne postoji neka druga besplatna aplikacija?

Koliko treba čekati na tokene od Microsofta, i koliko dođu?

Fala!

13 godina
neaktivan
Kinfa8 kaže...

Koliko košta mapa samo za Hrvatsku? Zar ne postoji neka druga besplatna aplikacija?

Koliko treba čekati na tokene od Microsofta, i koliko dođu?

Fala!

Navigon nemaš samo za hrvatsku nego moraš kupiti cijelu europu.

U vezi tokena to se nezna kad bude microsoft odobrio nove tokene ako ih uopće bude odobrio to se još nezna. Cijena tokena je bila 9$ i to nije uopče puno ali je problem jer ih više nema. 

17 godina
neaktivan
zoki09 kaže..

Navigon nemaš samo za hrvatsku nego moraš kupiti cijelu europu.

U vezi tokena to se nezna kad bude microsoft odobrio nove tokene ako ih uopće bude odobrio to se još nezna. Cijena tokena je bila 9$ i to nije uopče puno ali je problem jer ih više nema.

Kupnjom Navigona dobivaš mogućnost skidanja karti za cijelu EU,međutim možeš izabrati koje zemlje želiš imati na memoriji, pa one koje ti ne trebaju ne skidaš da ti bezveze ne zauzimaju memoriju.

Inače nekakva druga alternativa bi bila nokia Drive, solidne karte, besplatna uz Nokijine WP7, nisu /još) full offline, ali vele da će to ispraviti.

15 godina
neaktivan

Napokon odlicna vijest za sve nas wp7 usere:)

0 0 hvala 1
15 godina
kach kaže...

to znaci da cemo moci kupovati appove iz hrv. Jel tako?

Dal jos sta to donosi?

17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
kach kaže...

to znaci da cemo moci kupovati appove iz hrv. Jel tako?

Dal jos sta to donosi?

Ne

Ali nema brige jer Tango nadogradnja izlazi 21.03

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

To znaci vise apliakcija na marketu,i to sta bu se nasi napokon bacili na posao.Nadam se da bu neke nase apliakcije ipak bile free,ako nis drugo nek stave da imas onu verziju za reklamama.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice