Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 376.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
fakEEE kaže...

Joj pardon,ja sam zabrijao da joj Zune izbacuje da joj je dostupan NoDo update 7392,a ne da vec je na njemu pa sam mislio da je do toga :$ sori .. A sada onda u vezi Manga,koliko si udaljena od rutera ( posto sumnjam jer je cura da ce uspjet u tako kratkom vremenu iskljucit prek kompa WiFi jer sam se cak i ja dosta pomucio s tim pa da samo iskljuci ruter cim stisne update ako joj je ruter recimo kraj racunala :D ) ?

Ups...ja ruter nemam.Na netu sam preko kablovske/modem.To cudo sam sutra kontala da kupim,da bi imala wireless

17 godina
neaktivan

Možeš i jednostavnije, u alatnoj traci 8pored sata, dolje desno) imaš ikonicu LAN konekcije.

Desni klik na nju pa disable i dobiješ isti efekt kao da si izvadila kabel. Eto, probaj i tako, znači, nek je uključeno ono na mobitelu što sam prije naveo (use my data conection to check for updates) spoji mob, pokreni Zune, i čim stisneš na Updates tab u Zuneu odmah prekini vezu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Možeš i jednostavnije, u alatnoj traci 8pored sata, dolje desno) imaš ikonicu LAN konekcije.

Desni klik na nju pa disable i dobiješ isti efekt kao da si izvadila kabel. Eto, probaj i tako, znači, nek je uključeno ono na mobitelu što sam prije naveo (use my data conection to check for updates) spoji mob, pokreni Zune, i čim stisneš na Updates tab u Zuneu odmah prekini vezu.

Meni izgleda nema pomoci {#} sve sam tako odradila ali pomoci nema

17 godina

Ovaj NOW nemrem nikak updejtat... MARKETPLACE ERROR

Were sorry, but we cant complete your request at the moment. Try launching Marketplace again. If the problem continues, check back in a little while or try restarting your phone.

Error code: 80320011

Imal ko isti problem? Imal sam i na NoDo problem taj, sad i na Mangu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Ovaj NOW nemrem nikak updejtat... MARKETPLACE ERROR

Were sorry, but we cant complete your request at the moment. Try launching Marketplace again. If the problem continues, check back in a little while or try restarting your phone.

Error code: 80320011

Imal ko isti problem? Imal sam i na NoDo problem taj, sad i na Mangu...

Ja sam imal problem takoder da nisam mogao napravit updejt NOW aplikacije nit na NoDu nit na Mangu .. pa sam ga izbrisao sad dok sam na Mangu i vise mi ga neda ni instalirat :D :D :D :D {#}

14 godina
neaktivan
Sladjana78 kaže...
FlyBoy kaže...

Meni izgleda nema pomoci {#} sve sam tako odradila ali pomoci nema

Nemoj odmah izgubiti volju i odustati, ja sam pokušavao sigurno 20puta dok mi nije uspjelo ali najbolje ti je da se povežeš na internet preko lan kabela  znači jedan kraj u modem a drugi u laptop i kad odeš na zune na settings i na update kad stisneš na update odmah izvuci kabel iz laptopa i onda bi ti trebalo pisati da je dostupan novi update. Onda nazad spojiš kabel i stisneš na update. 

14 godina
neaktivan

ovako Sladjana:

probaj normalno uradit update i sacekaj da vidis koliko dugo trazi update ako trazi oko 10-ak sekundi, kao meni, nadji nekog da ti stoji kraj rutera i kad pokrenes da se updejta sacekaj 5 sekundi i vikni tom nekom da ugasi ruter i boom updejt ce se pojavit :D

EDIT: ups nisam vidio da nemas rutera pa iskljuci net skroz iz struje ili bilo sta :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 10:48 (deadmaus1337).
17 godina

Konačno dvije dobre aplikacije za SMART DIAL - ja došao na svoje - Phone Dialer i SmartDialer... 

Phone dialer se nešto sporije pokreće, ali je pretraga brojeva trenutna, dok se SmartDialer brže pokreće, ali sporije pretražuje. Trenutno imam oba na mobu, važem kojeg ću ostaviti...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz...zanima me da li je tko otkodiravao omniu 7 da bude otvoren uređaj.

Ako je netko upoznat sa postupkom i cijenom istog, molim da mi da smjernice..hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da znam da sam trebao procitat... ali dok sam cakao po marketplaceu nasao sam neku win nesto aplikaciju ispod koje pise offical win 7 mango pa sam pitao jel se moze updateat preko marketplacea...

Uspjesno sam updetao na mango preko zune-a (bar mislim)jer mi se na kraju 3. updeata restarto komp :/ no imam jedan problem, imao sam na racunu 20 kuna, mobitel nisam zelio cackat u strahu da mi ne potrosi novce, i kad sam dosao kuc spojio se na wi-fi fino surfam i upoznajm mob i stigne mi poruka da nemam vise para na racunu. I sad me zanima jel se moze napraviti nesto da mi trosi samo wi-fi jerm i nema smisla trosit pare spojen na wi-fi :/

F_ _ _ my LIFE

0 0 hvala 0
14 godina
Ordinary kaže...

Da znam da sam trebao procitat... ali dok sam cakao po marketplaceu nasao sam neku win nesto aplikaciju ispod koje pise offical win 7 mango pa sam pitao jel se moze updateat preko marketplacea...

Uspjesno sam updetao na mango preko zune-a (bar mislim)jer mi se na kraju 3. updeata restarto komp :/ no imam jedan problem, imao sam na racunu 20 kuna, mobitel nisam zelio cackat u strahu da mi ne potrosi novce, i kad sam dosao kuc spojio se na wi-fi fino surfam i upoznajm mob i stigne mi poruka da nemam vise para na racunu. I sad me zanima jel se moze napraviti nesto da mi trosi samo wi-fi jerm i nema smisla trosit pare spojen na wi-fi :/

Mobile network-data connection-off.

16 godina
neaktivan

Hvala puno :)

F_ _ _ my LIFE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znači danas ja u banci, sređujem paypal, i ženska me gnjavi da uzmem m. bankarstvo.

Kao samo se instalira app na mob i to je to. Kažem ja njoj: Ma to je dosta specifičan OS, nemate sigurno aplikaciju za njega.

I tako, naravno uzmem ja to, naravno dođe mi link za preuzimanje aplikacije, naravno 0 bodova.

zovem njihovu "tehničku podršku" javi mi se neki car koji me uvjerava da ako imam Marketplace da imam Android, i tako skužim da nema ništa od toga.

Poanta ovoga svega je da naglasim kako je kod nas WP7 totalna nepoznanica, aplikacije domaće se da prebrojiti na prste jedne ruke osobe koja je izgubila dsva prsta u nekakvoj nezgodi.

A Ms stvarno daje solidne uvjete za developere, programski gledano platforma je prilagodljiva i ima puno potencijala, pa opet ništa.

Mislim da bi MS prije svega trebao uložiti u marketing, što više, trenutno, u usporedbi s konkurencijom je 0. Sa većom zastupljenošću će doći i sve ostalo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

znači danas ja u banci, sređujem paypal, i ženska me gnjavi da uzmem m. bankarstvo.

Kao samo se instalira app na mob i to je to. Kažem ja njoj: Ma to je dosta specifičan OS, nemate sigurno aplikaciju za njega.

I tako, naravno uzmem ja to, naravno dođe mi link za preuzimanje aplikacije, naravno 0 bodova.

zovem njihovu "tehničku podršku" javi mi se neki car koji me uvjerava da ako imam Marketplace da imam Android, i tako skužim da nema ništa od toga.

Poanta ovoga svega je da naglasim kako je kod nas WP7 totalna nepoznanica, aplikacije domaće se da prebrojiti na prste jedne ruke osobe koja je izgubila dsva prsta u nekakvoj nezgodi.

A Ms stvarno daje solidne uvjete za developere, programski gledano platforma je prilagodljiva i ima puno potencijala, pa opet ništa.

Mislim da bi MS prije svega trebao uložiti u marketing, što više, trenutno, u usporedbi s konkurencijom je 0. Sa većom zastupljenošću će doći i sve ostalo.

Evo frend koji radi u ZaBi u informatici kaže da m-zaba za WP7 nije niti u planu, pa...

Ja srećom imam svoj na ženinom HTC Legendu, pa ne gubim mnogo.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina

Nisam ni ja pretjerano baš zadovoljan nekim stvarima kaj su "zaboravili" stavit, al mislim da bu to sve sjelo na svoje mjesto, tokom updejtova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moja Omnia se i dalje resetira sama od sebe...

Dao sam mobitel na servis prije koja 3 tjedna, zbog tog problema, i objasnio sam liku koji radi u Vipu (kod njih sam uzeo mobitel) da problem nije u softwaeru nego u hardwearu, jer nema nikakve veze s bilo kojom aplikacijom, skroz bez uzorka se resetira mobitel...

Naravno, oni su samo promijenili verziju softweara, stavili neku staru verziju (7004 ako se en varam), i vratili mi mob...

Isti dan kad sam preuzeo mob, resetirao se jednom, još nekoliko puta tokom sljedećih dana...

Onda sam updateo mob na NoDno, ista stvar - resetira se svako malo...

Prije cca tjedan dana sam updateao na Mango - opet se resetira, opet bez ikakvog pravila i uzorka...

Danas ću opet odnijet mobitel na servis i zahtijevat ću novi uređaj, pun mi je kufer više svega...

Inače, dok mobitel radi i dok se ne resetira, ja sam prezadovoljan, nakon Androida i Symbiana, WP7 je preporod...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Danas ću opet odnijet mobitel na servis i zahtijevat ću novi uređaj, pun mi je kufer više svega...

Inače, dok mobitel radi i dok se ne resetira, ja sam prezadovoljan, nakon Androida i Symbiana, WP7 je preporod...

Greška u koracima.

Tebi operator (VIP) ne nudi nikakvu garanciju na uređaj niti odgovara za isti. To je kao kad bi Konzum odgovarao za kvalitetu Tommy majoneze na niihovim policama.

Ovjereno jamstvo ti je kod službenog dobavljača/servisnog centra (za pojedine Samsung uređaje EuropaTrade, za neke MESC) i oni su ti koji ti servisiraju uređaj.

VIP-ovci ti ga samo proslijede njima na servis.

A prema ZZP-u mislim da pravo na novi uređaj imaš nakon što ti se 3 puta vrati sa servisa, a kvar nije otklonjen.

Btw. zna li netko, da li će nam Ms omogućiti instalaciju Apolloa (WP8) na naše WP7 uređaje?

17 godina
FlyBoy kaže...
mika2210 kaže...

Greška u koracima.

Tebi operator (VIP) ne nudi nikakvu garanciju na uređaj niti odgovara za isti. To je kao kad bi Konzum odgovarao za kvalitetu Tommy majoneze na niihovim policama.

Ovjereno jamstvo ti je kod službenog dobavljača/servisnog centra (za pojedine Samsung uređaje EuropaTrade, za neke MESC) i oni su ti koji ti servisiraju uređaj.

VIP-ovci ti ga samo proslijede njima na servis.

A prema ZZP-u mislim da pravo na novi uređaj imaš nakon što ti se 3 puta vrati sa servisa, a kvar nije otklonjen.

Jasno je meni da oni šalju uređaj na ovlašteni servis, al bi ovaj koji zaprimi mobitel trebao napisati to kaj sam ja reko, da sumnjam na hardwerski kvar, zbog toga jer mi se sa 3 različite verzije OS-a događa ista stvar...

Razmislit ču još malo, možda ga ipak odfuram u ovlašteni servis, prije će bit gotovo i lakše ću im objasnit kaj se događa...

PC RULES!!!
14 godina
neaktivan
zasto je meni u zuneu pod music sva glazba dupla,i pod artist i pod songs i sve ostalo
tureburevalja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jao decki, morao sam ovo podjelit s vama ..

Kamera na ovom mobitelu je J A D N A ! -.-''

Jednostavno ne mogu to opisat .. Ajde na snimanje videa ne mogu prigovorit, kamera je dobra iako se i tu desava sljedeci slucaj :S

Znaci, fotke na mobitelu izgledaju solidno / neke cak i odlicno .. no kad ih stavim na racunalo, to je KATASTROFA !!

Uzas zivi, ne samo da slike uopce nisu jasne nego su boje isprane totalno ( boja zida npr. ) .. evo vam slike u prilogu pa provjerite .. ove druge 2 su slikane Olympusom 12 mpx pa samo da vidite tu razliku .. za kameru 5mpx i snimanje 720p videa zaista jadno ..

BTW. ako neko zeli kupit ovu jaknu koju sam slikao u potrebu prodaje, neka mi se javi na PP :DD :P

Olympus Olympus
Omnia 7 Omnia 7
Olympus Olympus
Omnia 7 Omnia 7
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 14:53 (fakEEE).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Samo jedno brzo pitanje :) Vidim da ti je fotka ustvari mutna. Jel znas da fotic radi na pricnipu kao kod "obicnog fotica" ? Znaci, prvo pritisnes gumb za slikanje do pola, i onda kad cujes "beep" da je izostrio ciljani kadar slikas.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
14 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
fakEEE kaže...

Samo jedno brzo pitanje :) Vidim da ti je fotka ustvari mutna. Jel znas da fotic radi na pricnipu kao kod "obicnog fotica" ? Znaci, prvo pritisnes gumb za slikanje do pola, i onda kad cujes "beep" da je izostrio ciljani kadar slikas.

Naravno .. drzim prvo do pola tipku dok se ne stabilizira i onda okinem .. i imam antishaking na on ofc .. ne stinem odmah do kraja :) I eto .. probaj na svom, mozda moj ima gresku il koji k ? :S

17 godina
neaktivan

Budem postao par fotki kad dodjem doma. Istina da unutra radi malo slabije fotke. Koliko sam ja skuzio najbolje radi vani po danu.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Budem postao par fotki kad dodjem doma. Istina da unutra radi malo slabije fotke. Koliko sam ja skuzio najbolje radi vani po danu.

To je istina .. Iako sto sam primjetio da po danu radi fotke koje izgledaju fenomenalno na mobitelu .. dok kad ih stavim na komp su mi sve boje isprane i slika nije toliko ostra ko sto je na mobu .. ne razumijem ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 15:15 (fakEEE).
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

To je istina .. Iako sto sam primjetio da po danu radi fotke koje izgledaju fenomenalno na mobitelu .. dok kad ih stavim na komp su mi sve boje isprane i slika nije toliko ostra ko sto je na mobu .. ne razumijem ..

Meni je muka sa shutterom, koristim touch-to-focus otkako je izašao, a iskreno moram primjetiti da su meni slike znatno bolje nego ovom gore s koznjakom :D

Btw, normalno da su boje zivlje na mobitelu kad SAMOLED ima puno bolji kontrast od većine monitora.

16 godina
neaktivan

Pa sta ti je to sa kamerom? Ja mislio ti neku drugu jaknu slikao :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo par sampleova.

Iskreno meni je kamera, kao i video, suasvim super, jedino je po mraku katastrofa, ali to je boljka većine mobitela.

ova je slikana pri dosta lošem osvjeltjenju a oštrina je solidna, i nema šuma ova je slikana pri dosta lošem osvjeltjenju a oštrina je solidna, i nema šuma
nesto sam izvodio s WDR-om nesto sam izvodio s WDR-om
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Video snimanje je perfektno,ali slike ovak ispadaju katastrofa...Po danu ne racunam kak ispadaju jer na svakom mobu po danu dobro izgledaju.

0 0 hvala 0
17 godina

Video i nije baš nekaj, vidi se da mu fali frejmova, tj kak zatrza.. Fotić je ok, nadam se da bu se na sljedećem updateu popravilo bar malo, performanse fotića..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Lep mladić 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice