Samsung GS

poruka: 4
|
čitano: 1.320
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung GS

ovako 

imam samsung galaxy S (I9000) (android) i uvijek kad nadoplatim bon od 50kn npr. i nakon 3-4 dana mi bude da na racunu imam 0.25kn npr. ili tak slicno 

sad me zanima ima li neka applikacija za android (ko sto ima za iphone) da se zabrani aplikacijama koristenje interneta i ak nije do aplikacija do cega bi moglo bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung GS

pogledaj u postavke,mozes si staviti da ti ide na internet samo preko wlana i da ne koristi 3g,ako se nevaram

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung GS

provjeri da li ti je iskljucen gps preko mreze, i pojavljuje li se pored oznake za signal; H (3G) sa dvije strelice koje pokazuju gore-dole. moguce je da ti neka aplikacija sama skida sa interneta podatke (vrijeme, itd). ja sam instalirao Switch Pro aplikaciju kojom palim/gasim WiFi, bluetooth, 3G i jos par sitnica, tako najlakse kontroliram sve. ako surfas preko mob i mreze, nakon sta prekines, stisni onu tipku u sredini, pojavit ce ti se upravljanje, klikni to i pogasi sve aktivne aplikacije, koje bi mogle ostati raditi u pozadini.

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
15 godina
neaktivan
Samsung GS

sad sam instalirao "vlauncher" on mi omogucava da vidim "3G" WI-FI" itd. da ih mogu manualno ugasit na homepageu , ali kad stisnem 3G-Data on mi neugasi to (bilo je upalito) , sad me zanima kako ugasit to , nemogu se snaci ovak napamet da mi govorite (imam na eng. froyu) , moze neko pomoc :D

btw. root sam napravio upravo phone-u i sad instalirao sam app swipe pro i APNdroid tako da preko appswipe-a iskljucim sve appove , a preko APNdorid-a sam blokiro 3G/EDGE/GPRS , sad sam miran i mogu si kupit napokon bon :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 12:44 (dominik246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice