Samsung Galaxy S7 (trebam pomoc) zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 4.306
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S7 (trebam pomoc)
Bok! Da odmah krenem na temu, radi se o novom Galaxy S7, star ni mjesec dana. Sve funkcionira i uređaj je odličan, ali jedina stvar koju sam zamjetio je problem oko brzog punjenja (adaptive fast charging). Uočio sam da s vremena na vrijeme puni brzo, tj. kao da se punjenje samo od sebe namjesti na kabelsko, i tako onda nekoliko puta, i onda opet normalno brzo punjenje. Uglavnom, zanima me jel to normalno ili se već dogodio neki kvar. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 (trebam pomoc)
Roki07 kaže...
Bok! Da odmah krenem na temu, radi se o novom Galaxy S7, star ni mjesec dana. Sve funkcionira i uređaj je odličan, ali jedina stvar koju sam zamjetio je problem oko brzog punjenja (adaptive fast charging). Uočio sam da s vremena na vrijeme puni brzo, tj. kao da se punjenje samo od sebe namjesti na kabelsko, i tako onda nekoliko puta, i onda opet normalno brzo punjenje. Uglavnom, zanima me jel to normalno ili se već dogodio neki kvar. Hvala unaprijed :)

Čemu nova tema - imaš temu o S7.

Imaš u postavkama da namjestiš brzo kabelsko punjenje... Odi pod "postavke" - "baterija" i dolje pred kraj ti piše - Brzo kabelsko punjenje.

16 godina
moderator
Samsung Galaxy S7 (trebam pomoc)
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice