- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam malo po njuškalu i nađem oglas LINK da netko prodaje samsung galaxy s3 za 5600 kn da li je to moguće kad mobitel kod nas dolazi tek u lipnju?
pogledaj zadnje dvije slike :D :D :D uopče nisu ni slične :)
ugl... ja mislim da je to neka kin kopija uređaja pa se misle ljudi obogatit prije nego dođe pravi... ili je taj "pao" sa kamijona, pa ako se pokvari moraš odnjet njemu uređaj i on ga onda nosi u vip, t-com na servis preko neke veze... (znam par takvih slučajeva za kupnju moba, ali ih onda prodaju na 50% tržišne cijene)
Premješteno u novu temu!
Kako da namjestim postavke wirelessa na ovom mobitelu? Ne mogu se spojiti na kućnu mrežu (upalio sam wi-fi,našao naziv kućnog wirelessa, nakon čega piše spajanje i to traje u nedogled). Mobitel sam jučer kupio i moguće je da sam nešto krivo upalio ili ugasio u postavkama. Ima tu svega u dodatnim postavkama od NFC-a, do S Beam-a... stvarno kompliciran mobitel. Trebam jednostavno spajanje na kucni Wireless bez da mi potroši cijeli bon kad se spojim na internet što mi se i dogodilo
pardon
Zasto se dogadja da se neke slike koje sam obriso na sgs3 ponovno nakon par dana pojave u galeriji??