E ovako :D ,kupila sam ga prije kojih tjedan dana i to je prvi smartphone koji sam ikad kupila tako da se uopce ne kuzim u vecinu stvari vezanih za to. Zanima me par stvari npr kao da umetnem sliku u kontakte ono kad te neko zove da ti bude slika (pokusala sma kliknut na onu praznu ikonu od slike al nis se ne dogodi a prek slika kad probam mi pokaze sam gmail kontakte) dal ta opcija za sliku umetnu uopce postoji? :D ,Zatim zanima me kako mi pise da trosi npr. 700 i nesto ram memorije i da imam jos 100 i nesto slobodno a nisam skinula jos nikakve posebne aplikacije osim facebooka i onog whatsappa ,dal to znaci da nemogu vise nove aplikacije dodat ili mogu ili ?? :D ove druge memorije imam hrpu pa ne kuzim zato ,ak se neko kuzi u to nek mi malo pojasni ,hvala :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan od nacina za postavit sliku na kontaktu je da odes u galeriju sa slikama, zatim ides na opcije slike (settings), i trebalo bi bit nesto ka "Set as/Postavi kao" (varira od vrste Androida) i zatim bi trebalo pisat "Kontakt/Contact Icon", gdje odaberes zeljeni kontakt za tu sliku..
Posto ne razumijes sta je RAM, to te ne treba ni brinut. Mobitel sam kontrolise kolicinu slobodnog RAM-a i ti se ne moras mijesat u to i ona ne zavisi od kolicine aplikacija koje si skinula. Ta ostala memorija, sto kazes da je ima dosta, je za aplikacije...
hvala uspjela sam sliku u kontakte stavit :) ,sad imam jedan problem odjednom bez ikakvog razloga se slika ajmo rec zaledila ono neda se otkljucat neda se listat nista samo stoji nepomicno ne reagira na nis i onda se sam od sebe odmrzne nakon nekog vremena, jel to kvar neki ? to se evo sad prvi put dogodilo al jedno 5-6 puta za redom :/
Pozdrav ekipa.
Ovako u zadnje vrijeme mi se često javlja problem da ne mogu otvoriti neki video. Tj otvori mi samo audio. Kad pokrenem video pise mi "audio data only file playing". Ako otvorim detalje videa pise mp4. A mp4 su format i drugi videi koje mogu otvoriti. Pokusao sam skinuti vlc player ali ne pomaze. Zna li netko u cemu je problem.