Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.519
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kod mene slikano prije par minuta. 30-40 minuta muzike, 30 minuta surfanja na wifi i još toliko na 3g. Također upravo mi je stigla original Samsung baterija od 2000 mAh koju još nisam stigao istestirati.

To be or not to be
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Koliko si platio bateriju?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
odjavljen
Usput ako ti nije problem neke slike, izvor i dojmove napiši.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Upravo sam stavio Wanama 11.7 i kad uključim Data promet ništa se ne dogodi, nema konekcije (WiFi radi normalno). Ima netko kakvu ideju u čemu bi mogao bit problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Je li imas postavke za data unesene ispravno?
13 godina

Jel itko od vas slucajno koristio CPU Master i Battery saver programe od Antutu-a.. Cine mi se zanimljivi s hrpom opcija ali me zanima jel netko ih mozda vec probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iceman89iceman kaže...
Je li imas postavke za data unesene ispravno?

Da, bile su pogrešne APN postavke.

15 godina
neaktivan

Nisam dugo napravio nikakav mini review pa evo sada jednog. {#}

Portani TouchwizUX sa SGSIII na SGSII.

Ukoliko želite vidjeti kako bi "novi" TW izgledao i radio na vašoj dvojci trk na ovu temu na XDA . Al morate biti rootani,imati CWM i Samsung ICS based ROM,znači ne CM ili AOKP.

Tamo skinete .zip file,ali koji? Ima ih nekoliko,meni verzija 1.4 nije radila (nije se uopće pokazivao TW kao instaliran) pa sam skinuo verziju 1.3 5x5. Ovo 5x5 označava broj aplikacija u app draweru. Skinete file,prebacite na mobitel i flashate kroz CWM kao i svaki drugi .zip (ROM,mod,temu...)

Nakon toga,restart mobitela i imate novi TW. Novi TW se instalira UZ stari,znači ne briše vam stari,nego ga imate paralelno kao i svaki drugi launcher koji instalirate sa Playa. Birate koji TW želite imati kao i svaki drugi launcher pritiskom na Home tipku i odabirom launchera.

Moja iskustva?

Za nešto u ovakvom "ranom" stupnju razvoja iznenađujuće brzo i stabilno.Neke od prednosti u odnosu na "stari" TW:

• Npr resize widgeta radi puno bolje nego u "starom" TW.
  • Puno više opcija za rad u popisu aplikacija (skrivanje aplikacija,određivanje poretka,prikaz samo downloadanih...)
  • Biranje widgeta kao u CM
  • maksimalno 9 home screenova
  • odabir bilo kojeg home screena za početni (dok mi se nije počeo rušit na tome {#} )
  • 5 icona u docku

Bugovi:

Dva buga (verzija 1.3) na koji sam ja naletio je rušenje TW kod prikaza svih home screenova pinchom (ispočetka radilo,poslije ne) i jedna nelogičnost (bijeli tekst na bijeloj pozadini) u grafičkom prikazu kod odabira wallpapera (ispravljeno u verziji 1.4). I navodno calendar widget proizvodi FC. I wallpaper je "zoomiran" (valjda zbog različitih rezolucija)

U svakom slučaju,vrijedi isprobati,nisam očekivao ovakvo nešto stabilno i brzo (s obzirom na okolnosti) prije nego je i izašao SGS III. Prognoziram da će novi TW za jedno mjesec dana kada izađe trojka bit sastavni dio svih Samsung based romova. Malo SS,znamo kolko svi volimo SS! {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 22:59 (DwightSchrute).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

blah, blah, bezvezan app

{#}

Koji je ovo widget na zadnjem SS-u?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 23:25 (Šef).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
DwightSchrute kaže...

blah, blah, bezveze

{#}

Koji je ovo widget na zadnjem SS-u?

Obični Bookmarks,iz TW. Ništa spešl instalirano.

17 godina
moderator

Zanimljiva mini-drama na sceni :) Onaj sinek Paradoxx koji je razvijao Hydrogen ROM iskoristio je pare od donacija na Pledgieu da si kupi PC, a šatro je prikupljao novac da može kupiti Google Nexus One i razvijati svoj ROM i za taj uređaj. Također se saznalo da on sam navodno zapravo nije radio mnogo - većinu posla oko ROM-a odrađivao je stanoviti Netchip, koji nije dobivao skoro ništa od te love.

Uglavnom, Hydrogen ROM je sad mrtav, a i mali govnar mi se zbog ovog svega blago zgadio, stoga tražim novi AOKP ROM koji je izgrađen oko Androida 4.0.4 i aktivno se razvija (u smislu da ima barem jedan update mjesečno). Imam neke favorite, ali prije nego počnem s flashanjem, otvoren sam za prijedloge :D

Selling doors, door to door.
16 godina
neaktivan
Davor kaže...

Zanimljiva mini-drama na sceni :) Onaj sinek Paradoxx koji je razvijao Hydrogen ROM iskoristio je pare od donacija na Pledgieu da si kupi PC, a šatro je prikupljao novac da može kupiti Google Nexus One i razvijati svoj ROM i za taj uređaj. Također se saznalo da on sam navodno zapravo nije radio mnogo - većinu posla oko ROM-a odrađivao je stanoviti Netchip, koji nije dobivao skoro ništa od te love.

Uglavnom, Hydrogen ROM je sad mrtav, a i mali govnar mi se zbog ovog svega blago zgadio, stoga tražim novi AOKP ROM koji je izgrađen oko Androida 4.0.4 i aktivno se razvija (u smislu da ima barem jedan update mjesečno). Imam neke favorite, ali prije nego počnem s flashanjem, otvoren sam za prijedloge :D

LOL! Desila se i neka drama oko Darkyja nedavno kad smo kod toga. Dramatično, ali nisu uzroci bili tako strašni :D

Probaj Paranoid, zanimljiv ROM (zanimljive opcije ima). Sad se vrti kod mene i zadovoljan sam svime (sem baterijom, ali mislim da to mogu popravit još)

17 godina
neaktivan

Probao taj TouchwizUX 1.4 ... I mislim da će biti odličan jednog lijepog dana, ali ne još. Kalendar izaziva FC (EDIT: samo widget), Mini papir kad kliknete na plus - izbaci u izbornik launchera, pozadina preskakuje itd. S njim se instaliraju i neki appovi (Days, Accuweatherdemon itd.) koje poslije treba ručno izbrisati Titaniumom, a meni se rušio TW4 dok su bili instalirani. Uglavnom treba još rada na tome.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 0:53 (štojedosadnaovaregistracija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@Davor
Pa odmah se vidjelo da taj mali nije nikakav developer već obični cook (kao i ostalih 90% ljudi koji imaju svoj ROM). To što je on radio je mogao bilo tko jer postoje tutoriali...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan

malo me zbunjuju ovo  kod ljestvice animacije prozora i skale prijelazne animacije,zašto uopće dvije opcije za istu stvar ili..?
da li postaviti istu brzinu kod istih? npr 0.5x kao što sam podesio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam čemu služi prvo, ne vidim nikakvu razliku ni da se bilo šta animira. Drugo je animacija prijelaza kad otvaraš neki app ili kod okretanja vodoravno-okomito u nekim aplikacijama. Ja sam isključio i jedno i drugo

17 godina
neaktivan
30 funti s dostavom.
To be or not to be
13 godina
neaktivan

Jel netko od vas imao sličan problem kao ja kos SAMSUNG GALAXY-A S2....postavila sam onaj "pattern" i falila sam ga više puta, sad nemogu mobitel osposobit...jel znate kako da to riješim?? hvala unapreed ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jaj kaže...

Jel netko od vas imao sličan problem kao ja kos SAMSUNG GALAXY-A S2....postavila sam onaj "pattern" i falila sam ga više puta, sad nemogu mobitel osposobit...jel znate kako da to riješim?? hvala unapreed ;)

Jel ti traži email i lozinku možda? Ako da,upiš gmail koji si povezala na mobitelu i lozinku od tog gmaila.

Nadam se samo da nisi čačkala i pokušavala "ući" na dečkov mobitel he he!

16 godina
neaktivan
mirdaVG kaže...
30 funti s dostavom.

Samsungova? Može link?

13 godina
neaktivan

pozz... mala pomoc: imam instaliran rom wanamLite XWLPD V.11.7 koji karnel bi dobro doso sto se tice baterije,jer imam veliki problem sa sisanje bat. stoji da najvise trosi phone 37%  po nekad i 70%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jesi kalibrirao bateriju nakon flashanja?

i btw zasto imas tak ruzan font? :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

ma font menjam stalno... :)))) nisam kako to da uradim?

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
jesi kalibrirao bateriju nakon flashanja?

i btw zasto imas tak ruzan font? :)

imam trenutno karnel AbyssICS-4.0 promenio sam nekoliko romova i nisam dobio nista bolje,bat. najvise 10h i to sam kupio original pre par dana... :(

16 godina
skini "battery calibration" s play storea, napunis mob do 100%, stisnes calibrate i skines s punjaca....onda bi bilo dobro da pustis bateriju da padne do 0% (da se mob automatski ugasi) i napunis bateriju do 100% bez prestanka jedno 6-8 (prek noci)

tako sam ja sebi sredio bateriju, inace nakon kalibracije nisam praznio do nule, sad jesam i bolje je.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
skini "battery calibration" s play storea, napunis mob do 100%, stisnes calibrate i skines s punjaca....onda bi bilo dobro da pustis bateriju da padne do 0% (da se mob automatski ugasi) i napunis bateriju do 100% bez prestanka jedno 6-8 (prek noci)

tako sam ja sebi sredio bateriju, inace nakon kalibracije nisam praznio do nule, sad jesam i bolje je.

probacu i javljam sta je bilo. reci mi koji karnel da ubacim na ovaj rom wanamlite, ili ko je po tebi dobar i stabilan rom?

14 godina
neaktivan

Evo kako kod mene izgleda Touchwiz i settings app portovani sa SGS3...

Sve radi odlicno, nema FC, nema zamrzavanja.

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
mirdaVG kaže...
30 funti s dostavom.

Samsungova? Može link?

link

To be or not to be
14 godina
neaktivan

pozdrav koristim wanama imao sam prije 11.3, pa 11.5 i sad 11.7 na prve dvije verzije sam radio full wipe i brisao sam sve...bio sam zadovoljan , pri stavljanju zadnje verzije 11.7 baterija mi uzasno umire i nemoze izgurati 12h.... dali da napravim full wipe sve pobrisem pa onda stavim i poslje napravim back up. Bili to mozda pomoglo sto ili?

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

pozdrav koristim wanama imao sam prije 11.3, pa 11.5 i sad 11.7 na prve dvije verzije sam radio full wipe i brisao sam sve...bio sam zadovoljan , pri stavljanju zadnje verzije 11.7 baterija mi uzasno umire i nemoze izgurati 12h.... dali da napravim full wipe sve pobrisem pa onda stavim i poslje napravim back up. Bili to mozda pomoglo sto ili?

uradio sam full wipe i dalje mi trosi bateriju... nisam koristio predhodne verzije ali za ovu zadnju znam... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice