ljudovi koliko vam se puni sa oridjidji punjacem i baterijom vas note 2? od cca 1-2-3% pa do 100%?
meni oko 3h...
cini mi se da je to bilo manje prije...
ljudovi koliko vam se puni sa oridjidji punjacem i baterijom vas note 2? od cca 1-2-3% pa do 100%?
meni oko 3h...
cini mi se da je to bilo manje prije...
2 sata max. Kad je bio novi, možda mu je trebalo oko sat i pol.
moj ima godinu i pol staža... al baterija traje ok, nije mi ni punjenje bed ali kuzi se razlika...
Evo vidim na sammobileu da su i Vip i Tcom dobili update. Jel tko zna kad bi Tele2 mogao doći na red?
Evo vidim na sammobileu da su i Vip i Tcom dobili update. Jel tko zna kad bi Tele2 mogao doći na red?
to i mene zanima :D
Pa ne mogu vjerovati da baš nitko ne može podijeliti svoja iskustva sa novim KitKat-om na Note 2
Pa ne mogu vjerovati da baš nitko ne može podijeliti svoja iskustva sa novim KitKat-om na Note 2
Ja bi se od gušta raspisao al pošto sam na Tele2 još nisam u mogućnosti. Volio bih znati da li bluetooth puca zbog slušanja glazbe u autu a dalo se čitati da je tu bilo problema.
Može preporuka nekog custom roma na kojem baterija dugo traje? Trenutno imam DN3 5.2 koji je odličan, ali screen on time ne ide više od 4 h
Ja imam najnoviji JellyKat, uredno preko 5h displaya.
Ja imam najnoviji JellyKat, uredno preko 5h displaya.
na kojoj mreži?
Ne znam samo kakve veze mreža ima s tim, ali Tele2 uglavnom.
Ne znam samo kakve veze mreža ima s tim, ali Tele2 uglavnom.
pa ne razumijem se baš u upgrade, meni je mob kupljen u tele 2 a vidim da nema update-a...
I moj je isto kupljen u Tele2 i otključan je, ali kod mene je original ROM bio možda tjedan dana
Poslao sam mail upita u tele2 i kažu da nemaju pojma kad će doći kitkat.
Ekipa,kako vam baterija na vašem noteu drži? Meni 3 sata ekrana i baterija mi bude na 10-15%,to nije normalno,android 4.3,zanima me kako riješiti problem?
Nešto ti ždere bateriju, instaliraj neku od aplikacija za praćenje potrošnje baterije. Probaj i samo ugasiti pa upaliti uređaj, posebice ako radi već dosta dugo vremena u kontinuitetu.
Nešto ti ždere bateriju, instaliraj neku od aplikacija za praćenje potrošnje baterije. Probaj i samo ugasiti pa upaliti uređaj, posebice ako radi već dosta dugo vremena u kontinuitetu.
Može preporuka nekog programa?
battery doctor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector
Napuni mob do kraja, ugasi ga i ponovno upali, pa onda prati.
Evo sad sam to napravio,navecer cemo vidit sta papa bateriju.
EDIT
Nisam nesto pretjerano koristio ga. Evo ss.
EDIT2
Nakraju sam ga baš morao i koristiti tako da evo ss-i.
Evo sad sam to napravio,navecer cemo vidit sta papa bateriju.
EDIT
Nisam nesto pretjerano koristio ga. Evo ss.
EDIT2
Nakraju sam ga baš morao i koristiti tako da evo ss-i.
Ja ne vidim ništa problematično, osim ako aplikacije troše bateriju a ne koristiš ih.
U postu iznad vidim da ti je google+ potrošać, ako ga ne koristiš odi i potpuno ga blokiraj postavke>više>upravljanje aplikacijama>sve>google+>isključeno (isključi)
poslije toga još pritisni "obriši podatke" i "obriši privremenu memoriju". Ovo zadnje možeš koristiti za bilo koju aplikaciju koja se blesira, bez da ju deinstaliraš.
Ako ti i dalje ne odgovara i ništa ne pomaže, vračanje tvorničkih postavki rješava većinu problema na androidu.
Dobro, ovo sad zadnje je skoro 5h displaya. Vidim da je WI-FI radio neprekidno plus još Smart Stay. Manje više sve OK ovo zadnje pražnjenje.
note 2 baterija nakon skoro 2godine... on screen skoro 5h je bilo...
Na kojoj si verziji androida ?
note 2 baterija nakon skoro 2godine... on screen skoro 5h je bilo...
Na kojoj si verziji androida ?
Android Revolution HD 23.0, a to je Android 4.3. , najbolji ROM koji sam imao do sada na Noteu....
Ekipa dali postoji mogučnost preko CWM-a da se instalira custom roma s usb sticka?