Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 463.724
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne znam, ja nemam ama baš nikakvih problema sa 4.3. Trenutno je kod mene stock Rom i AGNI kernel (kojeg sam stavio zbog Boeffla zvuka).

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

A evo i službene objave iz Samsunga oko uređaja (američkih) koji će dobiti 4.4 KitKat.

Samsung Confirms KitKat for U.S. Smartphones and Tablets

DALLAS, February 18, 2014 – Samsung Telecommunications America (Samsung Mobile) announced today that a number of Samsung Galaxy® devices will receive the Android 4.4.2 (KitKat) software update, enriching the Galaxy experience.

The upgrade provides a number of innovative, easy-to-use features that enhance the user experience, including a more intuitive user interface, enhanced messaging capabilities and updated applications:

• Location Menu: An integrated location menu enables users to easily activate GPS, Wi-Fi and mobile networks, while simultaneously checking the battery usage of apps running location service capabilities.
  • Enhanced Messaging: Enables users to choose between Messages or Hangouts as their preferred default messaging application, and select from a larger assortment of updated Emoji icons.
  • Upgraded Google Mobile Service™ (GMS) apps: Users can automatically back up photos and video and can open, view, rename and share Google Docs and files.

Samsung Galaxy U.S. devices currently scheduled to receive the KitKat update include select carrier variants of the Galaxy Note® 3, Galaxy Note® II, Galaxy S® 4, Galaxy S® 4 mini™, Galaxy S® 4 Active™, Galaxy S® 4 zoom™, Galaxy S® III, Galaxy S® III mini™, Galaxy Mega®, Galaxy Light, Galaxy Note® 8.0, Galaxy Tab® 3, Galaxy Note® 10.1, Galaxy Note® 10.1 2014 Edition.

Availability varies by carrier and product, with updates beginning today and continuing throughout the coming months.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 17:51 (Dardevil).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!

Nije usko vezano u Note 2, ali eto pošto koristim bas njega pitat cu ovdje. Može li neko preporučiti neki dobar zamjeniski punjač sa microUSB priključkom. Ne treba biti orginal Samsung ali da je bar nabavljiv kod nas, nebi išao na Ebay i tak to...

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel ima neko problema sa burn in (d)efektom na ekranu ? Meni se pocelo pojavljivat prije par mjeseci, a sada se pogoršalo i pocinje biti iritantno. Dok surfam baš se primjeti da je pola ekrano sivo tj. tamnije, a ne bijelo kako bi trebalo biti. Također mi se tipkovnica "urezala" u donji dio ekrana {#} Znam da je to čest problem sa AMOLED ekranima, ali imao sam sve moguće Galaxye i ovo mi se sad prvi put pojavljuje. Ovo utipkate na mob:*#0*# i odaberte BLUE. Tako je najlakše provjeriti. Ako još neko ima bit će mi lakše {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nanek kaže...

Jel ima neko problema sa burn in (d)efektom na ekranu ? Meni se pocelo pojavljivat prije par mjeseci, a sada se pogoršalo i pocinje biti iritantno. Dok surfam baš se primjeti da je pola ekrano sivo tj. tamnije, a ne bijelo kako bi trebalo biti. Također mi se tipkovnica "urezala" u donji dio ekrana {#} Znam da je to čest problem sa AMOLED ekranima, ali imao sam sve moguće Galaxye i ovo mi se sad prvi put pojavljuje. Ovo utipkate na mob:*#0*# i odaberte BLUE. Tako je najlakše provjeriti. Ako još neko ima bit će mi lakše {#}

Srećom ništa sličnog kod mene. Mislio sam da se burn in odnosi na pojedinačne piksele, tj. Ostanu crni zauvijek.

jaska jaska jaskaja
16 godina
nanek kaže...

kod mene sve isto ok...

bad luck za tebe ocito :(

MuWu
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Mob znači kupljen 12. 12. 2012 godine i sve boje, crvena, zelena i plava provjereno u redu! 

Mob je kupljen u Zagrebu, u T Com-u u Savskoj preko puta MUP-a! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
KRISTIJANJE kaže...
nanek kaže...

Srećom ništa sličnog kod mene. Mislio sam da se burn in odnosi na pojedinačne piksele, tj. Ostanu crni zauvijek.

To bi bili dead pixeli. Šta mislite jel ide ovo pod garanciju ? Nebi ga još nosio, ali ako se još pogorša stanje morat ću. Mobitel nema ni godinu dana, kupljen je u 5. mjesecu 2013.

17 godina
nanek kaže...

To bi bili dead pixeli. Šta mislite jel ide ovo pod garanciju ? Nebi ga još nosio, ali ako se još pogorša stanje morat ću. Mobitel nema ni godinu dana, kupljen je u 5. mjesecu 2013.

Sumnjam da ide pod garanciju. Na mom Note2 se vidi samo notification bar gore (kao da je svjetliji na plavoj pozadini).

Na ženinom S3 isto tak. Nije nešto što me pretjerano smeta jer se u normalnom radu ne vidi, samo na jednobojnoj full screen slici.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kod mene sve u redu, uređaj star malo više od 15 mjeseci. Ako se ne varam, a ima i par stranica na webu o tome, Samsung to priznaje pod garanciju.

1 0 hvala 1
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel itko moze dati link na originalan ROM od note 2, 4.3 verziju a da nije ova od t-mobile-a koja se jedina izlista na sammobileu? I samo jedno pitanje, dali mogu instalirati taj rom na Perseus kernel bez problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako netko slučajno treba stalak/punjač dodatne baterije za Note II, PP :)

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa, jedno pitanje, u zadnje vrijeme mi se uređaj jako jako sporo puni na punjaču, a ko ga spojim na komp i da mi se preko kompa puni, onda se puni kako treba, do čega bi moglo biti? 

I dali je ima tko sličan slučaj? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 11:53 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako imaš custom kernel, provjeri postavke istog. Ili ako nisi u međuvremenu, napravi samo restart moba. Naravno, postoji i mogućnost da je sam punjač "oslabio", pa ako imaš kakav drugi da probaš...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ekipa, jedno pitanje, u zadnje vrijeme mi se uređaj jako jako sporo puni na punjaču, a ko ga spojim na komp i da mi se preko kompa puni, onda se puni kako treba, do čega bi moglo biti? 

Ja imam isti slučaj, ako uzmam drugi punjač puni se bolje... 

17 godina
goranbm kaže...
ERROR1911 kaže...

Ja imam isti slučaj, ako uzmam drugi punjač puni se bolje... 

Meni se dogodilo na s3 i prijatelju također,pravac samsung i zamjenit ce punjac.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

kod zamkene punjaca moras ostaviti full opremu koju si dobio id samsunga i sva dodatna oprema takodjer. zamjenaki mob neces dobiti a tko zna kad ce oni provjeriti. imao sam taj problem s punjacem i tako su minrekli pa sam im se lijepo zahvalio

1 0 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

kod zamkene punjaca moras ostaviti full opremu koju si dobio id samsunga i sva dodatna oprema takodjer. zamjenaki mob neces dobiti a tko zna kad ce oni provjeriti. imao sam taj problem s punjacem i tako su minrekli pa sam im se lijepo zahvalio

U europitrade frend je ostavio racun,garanciju i punjac,bez mobitela i ostale opreme,za par dana je dobio novi punjac i to je to.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
13 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
HDesignz kaže...

U europitrade frend je ostavio racun,garanciju i punjac,bez mobitela i ostale opreme,za par dana je dobio novi punjac i to je to.

a ovi u samsung servisu u osijeku zahtjevaju ovo sve što sam ti rekao

15 godina
neaktivan

Meni su negdje rekli, neznam sad točno di, da je garancija na punjač 6 mjeseci... kriva informacija ili ipak ne ???

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

na dodatnu opremu je svega 6 mj garancija dok je na sami uredjaj 24 mj...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

0x0 = Sve je tvornicki kako jest, dakle garancija je vazeca

0x1 = Uredjaj je modificiran i garancija je nevazeca...

Možda je glupo pitanje (ali eto, ne znam pa pitam): Da li, i kako, mogu provjeriti u kojem od ta dva statusa je moj Note? {#}

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something. ~ Plato
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Drzis Power+home+volume down i kada ti se pojavi Warning pritisni continue tj volume up i onda ti uđe u odin mode i pogledas KNOX WARRANTY VOID 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 19:00 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav svima.

Od nedjelje sam i ja ponosni vlasnik ovog mobitela.

Kupio sam polovnog preko njuškala, pa je tako došao sa Tigra romom.  Provjerio sam na mobitelu i nema knox brojač.

Pregledao sam cijelu temu, pa sada imam par pitanja.

Ako stavim original 4.3 rom od Tele 2, imati ću knox u odinu na mobitelu?

Gledao sam malo custom romove i želio bih neki sa note 3 mogućnostima - možda Dito Note 3?

Ako stavim original rom, da li mogu kasnije staviti neki custom rom ili zbog knoxa to ne mogu napraviti - pa je najbolja opcija odmah staviti custom rom?

Mobitel ima garanciju do 5. mjeseca druge godine, pa ne bih to želio upropastiti aktiviranjem knox flaga, ali ako je stock rom bolji, onda mi to ne bi bio neki problem jer ne bih stavljao custom romove (jedino zbog air commanda).

Nadam se da nisam previše zakomplicirao i hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Note2 LTE, Android 4.3

Kad koristim mobilni internet Android OS mi se spaja na net bez mog dopuštenja i skida nekakava govna u pozadini, što mi se naravno naplaćuje.

Blokirao sam background data (Ograniči Pozadinske Podatke), ali to nema utjecaja na Android OS.

Postoji li način da blokiram p1zde poput Android OS, a da ne moram rootati uređaj, ili bar ako rade taj update, da koriste samo wifi?

0 0 hvala 0
17 godina
n3om0rph kaže...

Ako stavim original 4.3 rom od Tele 2, imati ću knox u odinu na mobitelu?

Gledao sam malo custom romove i želio bih neki sa note 3 mogućnostima - možda Dito Note 3?

Ako stavim original rom, da li mogu kasnije staviti neki custom rom ili zbog knoxa to ne mogu napraviti - pa je najbolja opcija odmah staviti custom rom?

Ako staviš original 4.3, s njim dolazi Knox, te ćeš svakim naknadnim flashanjem custom ROM-a aktivirati Knox brojač. Netko ovdje od kolega ima Dito Note 3 ROM, pa će ti on reći da li sve radi ili ne, te da li mu se aktivirao Knox (ja sam na original ROM-u trenutno i custom kernelu).

zozozo kaže...

Note2 LTE, Android 4.3

Kad koristim mobilni internet Android OS mi se spaja na net bez mog dopuštenja i skida nekakava govna u pozadini, što mi se naravno naplaćuje.

Blokirao sam background data (Ograniči Pozadinske Podatke), ali to nema utjecaja na Android OS.

Postoji li način da blokiram p1zde poput Android OS, a da ne moram rootati uređaj, ili bar ako rade taj update, da koriste samo wifi?

Provjeri postavke Trgovine (PlayStore-a), makni kvačicu sa automatskog update-a aplikacija ako je ima, a isto tako provjeri i postavke Aktualizacije (software update-a).

14 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

zozozo kaže...

Note2 LTE, Android 4.3

Provjeri postavke Trgovine (PlayStore-a), makni kvačicu sa automatskog update-a aplikacija ako je ima, a isto tako provjeri i postavke Aktualizacije (software update-a).

PlayStore neće download ništa jer sam ograničio pozadinske podatke, auto update može raditi samo kad je uređaj spojen na WIFI, Aktualizacija softvera je također dopuštena samo kad je uređaj spojen na WIFI.

Izgleda da Android OS i ConfigUpdater mogu  raditi što hoće, bez obzira na postavke, neovisno da li sam spojen na net preko mobilne mreže ili WIFI.

Možda bi pomoglo kad bih koristio nešto poput:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gears42.surelock

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Prvi put čujem da AndroidOS može raditi što hoće. Ako ti ugasiš mobilne podatke, nema šanse da bilo što troši mobilni net. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Prvi put čujem da AndroidOS može raditi što hoće. Ako ti ugasiš mobilne podatke, nema šanse da bilo što troši mobilni net. 

Ako su mobilni podatci ugašeni ne može ništa, ali čim ih uključim počinje raditi background download.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Gotovo sam uvjeren da tebi neka od instaliranih aplikacija nešto downloada stalno.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice