Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 466.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Skini i instaliraj sa marketa (recimo) Battery Stats Plus. pa da vidimo šta ti cuga bateriju. Jer na drugoj slici ti je AndroidOS na prvom mjestu, dakle neka od sistemskih aplikacija ne valja.

EDIT: nisam vidio ovu stranicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 20:36 (Dardevil).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Izgleda da je factory reset rjesenje problema. Preko noci baterija je pala za 2%. Evo slika trenutne situacije... Na jednom forumu je bila rasprava treba li najprije napraviti factory reset pa update ili update na trenutno stanje. Moje iskustvo kaze napravite reset prije update-a. Ja nisam htio i imao sam tjedan dana muke s baterijom...

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
satyr kaže...

Izgleda da je factory reset rjesenje problema. Preko noci baterija je pala za 2%. Evo slika trenutne situacije... Na jednom forumu je bila rasprava treba li najprije napraviti factory reset pa update ili update na trenutno stanje. Moje iskustvo kaze napravite reset prije update-a. Ja nisam htio i imao sam tjedan dana muke s baterijom...

Svaka cast {#}

I Don't Give A Damn
15 godina
neaktivan
satyr kaže...

Izgleda da je factory reset rjesenje problema. Preko noci baterija je pala za 2%. Evo slika trenutne situacije... Na jednom forumu je bila rasprava treba li najprije napraviti factory reset pa update ili update na trenutno stanje. Moje iskustvo kaze napravite reset prije update-a. Ja nisam htio i imao sam tjedan dana muke s baterijom... -

Imam iste probleme kao i ti. Sad čekam vikend kako bih uhvatio par sati vremena i napravio factory reset pa update.

U cca 8 sati preko noći dok spavam, mobitel sa 100% baterije padne na 85-80%, što je suludo. Prije update-a je dolazio do 95%.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

imas na google playu dosta aplikacija za praćenje baterije, pa instaliraj i vidi što ti pocucla tih 20% preko noći....

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav!

Imam priliku uzet Note II star 3mj za 2000KN, uglavnom, zanima me oštrina slike, kvaliteta prikaza na zaslonu, inače mi ne sjedaju AMOLED ekrani, ali može li se s vremenom naviknut na zasićenost boja i takvim prikazom? Zanima me kakav je što se tiče baterije? I kako radi 4.3 official update na njemu? Dal je fluidan i jel sve ok?

Hvala :) 

0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Imam priliku uzet Note II star 3mj za 2000KN, uglavnom, zanima me oštrina slike, kvaliteta prikaza na zaslonu, inače mi ne sjedaju AMOLED ekrani, ali može li se s vremenom naviknut na zasićenost boja i takvim prikazom? Zanima me kakav je što se tiče baterije? I kako radi 4.3 official update na njemu? Dal je fluidan i jel sve ok?

Imaš nekoliko color profila, onaj natural i po novom movie mode su skroz normalni. Ostali su prezasićeni, tako da nije istina da je superamoled prezasićen, nego ljudi ne znaju podesiti normalne boje pa se naviknu na prezasićene.

Kupi, za te pare nećeš naći bolje, ako je s njim sve u redu.

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

za te pare uopće se nemaš šta dvoumiti, bolji mob za te novce nećeš dobiti :)

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Također sam misljenja da za te novce nema boljeg mobitela,baterija savrsena kao i ekran,1-2 dana mi izdrzi sa screen time on 5-6h (50% svjetlina bez stednje baterije).

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zna li netko nesto o ovom novitetu u Android 4.3? I ima li jos takvih skrivenih opcija??

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57596807-285/stop-android-4.3-from-always-scanning-for-wi-fi-networks/

1 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!
Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 21:09 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dali se isplati zamijenti moj Note 2 16gb kupjen 14.2.2013 + 1000KN za potpuno novi, jos zapakiran i9505 garancija iz tele2 otkljucan na sve mreže ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xboxn00b kaže...

Dali se isplati zamijenti moj Note 2 16gb kupjen 14.2.2013 + 1000KN za potpuno novi, jos zapakiran i9505 garancija iz tele2 otkljucan na sve mreže ?

ja bi to odmah napravio da mogu :D... a opet ... ako ti je bed dati 1000kn... ko ga *ebe... note 2 ce rulat i dalje!

MuWu
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

a kolika bi bila realna nadoplata za note 3 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xboxn00b kaže...

chekiraj njusku, govorim iz svoje perspektive da bih ucinio jer note 2 imam od 11mj 2012...radi promijene... 

MuWu
11 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Isplati se dati 1000kn za note 3.

Uzmi u obzir da ces tesko prodati note2 za 2500kn i dodati 1000 i kupiti novi note3 za 3500kn.

Pala je cijena za note2 a note3 je na cijeni jer je zadnji model.

Da sam na tvom mjestu ja bih nadoplatio 1000kn.

To je realna cijena, cak i povoljna jer kao sto sam rekao tesko ces prodati note 2 za 2500.

I Don't Give A Damn
16 godina
Akira kaže...
Xboxn00b kaže...

Isplati se dati 1000kn za note 3.

Uzmi u obzir da ces tesko prodati note2 za 2500kn i dodati 1000 i kupiti novi note3 za 3500kn.

Pala je cijena za note2 a note3 je na cijeni jer je zadnji model.

Da sam na tvom mjestu ja bih nadoplatio 1000kn.

To je realna cijena, cak i povoljna jer kao sto sam rekao tesko ces prodati note 2 za 2500.

samo sto on bi dao 1000kn za i9505 tj za s4 sto je ipak previse jer not2 ide za 2300-2400 a s4 vec od 2800

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jos nigdje nisam vidio potpuno novi s4 za 2800kn.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Xboxn00b kaže...

Jos nigdje nisam vidio potpuno novi s4 za 2800kn.

ima ih par,i naravno jos se mozes i dogovorit oko cijene

ali ja nebi dao nikada vise od 2900 za s4 pa makar bio i novi,ali to je vec za drugu temu

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nisam vec par godina stavljao custom romove; a nedavno sam opet nabavio note2 pa me zanima moze neka vasa preporuka sto se tice roma, kernela i sl...Inace zadovoljan sam s official 4.3 ali htio bih probati ove stvarcice s note3 koji neki custom romovi nude :)

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSN kaže...

Nisam vec par godina stavljao custom romove; a nedavno sam opet nabavio note2 pa me zanima moze neka vasa preporuka sto se tice roma, kernela i sl...Inace zadovoljan sam s official 4.3 ali htio bih probati ove stvarcice s note3 koji neki custom romovi nude :)

Here we go again :-D

15 godina
neaktivan
MSN kaže...

Imaš par stranica unatrag nekoliko postova o dobrim romovima, ja sam isprobao 1 za sad (ditto note 3) i planiram se do daljnjega zadržati na njemu jer mi je stvarno odličan) Sve šljaka, bugova ima stvarno minimalno i to neke mizerne stvari... Stabilan je, brz, ima note 3 stvarčice i to je to....

17 godina

pozdrav

zanima me taj ditto 3. da li je moguće instalirat ga bez philip touch recoveria. iz nekog razloga ne mogu ga inst na svoj mobitel :(

Bok, ja sam sharyn
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...
MSN kaže...

Imaš par stranica unatrag nekoliko postova o dobrim romovima, ja sam isprobao 1 za sad (ditto note 3) i planiram se do daljnjega zadržati na njemu jer mi je stvarno odličan) Sve šljaka, bugova ima stvarno minimalno i to neke mizerne stvari... Stabilan je, brz, ima note 3 stvarčice i to je to....

Evo sad sam bas vidio na xdu i mislim da cu si ga staviti; evo jos samo jedno pitanje..dali kada stavim ovaj rom automatski zauvijek gubim garanciju ili se da nekako vratiti na staro :)

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
15 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

pozdrav

zanima me taj ditto 3. da li je moguće instalirat ga bez philip touch recoveria. iz nekog razloga ne mogu ga inst na svoj mobitel :(

Jesi li na 4.1.2 ? Ja sam isto imao problema sa instalacijom tog recoverija (svakako koristi 5.15 verziju, nemoj verziju 6) ... Problem sam riješio da sam prvo preko Odina flashnuo ovaj ROM. I onda ga rootas i instaliraš philip touch recovery. A mislim da možeš i preko onog TWRP ili kak se već zove.

15 godina
neaktivan
MSN kaže...
goranbm kaže...
MSN kaže...

Evo sad sam bas vidio na xdu i mislim da cu si ga staviti; evo jos samo jedno pitanje..dali kada stavim ovaj rom automatski zauvijek gubim garanciju ili se da nekako vratiti na staro :)

Ne gubis, jel je ROM Knox free. Tako da sa njim ne dobijaš KNOX i možeš bez problema vratiti se na 4.3 official ako bude potrebe :)

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ako uspjesno rootas mob kasnije ga uvijek mozes vratiti na official i negubis garanciju.

Inace za komentar nadoplate od 1000kn na gornje postove. Skuzio sam model ali sam mislio da je krivo napisao i da u biti prelazi na note3.

Nevidim razlog zasto bi netko sa note2 isao na s4. Logicno je ici na note3 koji pruza vise nego s4.

Inace ako se radi o s4 ja nebih svoj note2 mjenjao ni bez nadoplate. 

Ali to sam ja, velicina je bitna {#}

I Don't Give A Damn

3 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa imam pitanje, danas bi trebao uzeti svojeg novoga ljubimca Note II zanima me jedna jedina stvar kako to leži u ruci, S3 mi je bio isto ogroman, ali sam se navikao a kako stvari stoje za Note II?

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ma isto tako stvar navike. I meni je u početku (dan-dva) možda djelovao prevelik, ali sad... {#}

5 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ekipa imam pitanje, danas bi trebao uzeti svojeg novoga ljubimca Note II zanima me jedna jedina stvar kako to leži u ruci, S3 mi je bio isto ogroman, ali sam se navikao a kako stvari stoje za Note II?

Ja sam prije note2 imao note 10.1 n8020 pa je meni note 2 bio premalen. Sve je stvar navike.

Sada kad sam se navikao na note2 kad vidim s3 smijem se koliko je mali i nemogu se zamisliti da po njemu tipkam.

Inace odmah uzmi ili flip cover ili pull up futrolu jer malo je dzepova gdje ce ti stati note2 bez mogucnosti ogrebotina.

Sretno s novom bebom. 

I Don't Give A Damn
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice