Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 463.719
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

dobio jutros neki update od 100 mb,kaze neki improved stability update,ne pise sto tocno donosi....

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo i meni update...

everybody lies

1 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

ja sam dobio od 49mb...=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Mitch kaže...
Pricate gluposti, kakav 4.3

5.0 nije ni najavljen, a ja sam siguran da će Samsung ponovo debelo kasniti s update-om za Note 2.

http://www.smartphonehrvatska.com/2013/04/23/android-5-0-key-lime-pie-kasni/ 

jbg ako ja pricam gluposti onda i svi pricaju gluposti.. ja sam tako nasao i tako prenijeoo a lime pie ce da kasni to sam vidio na vise izvora...a evo vec jutros je osvanuo za s3 4.2.2 leaked... sto znaci da bi uskoro moglo kao i sto sam rekao da se pojavi i officijalni i za s3 i za note2

16 godina
Pa vec ti u naslovu clanka pise Glasine
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa vec ti u naslovu clanka pise Glasine

Da al te glasine su skoro uvijek tacne ..

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zna li netko što donosi ovaj novi update osim bolje stabilnosti? Baš nigdje ne mogu pronaći nešto o nadogradnji pa valjda onda nije ni tako bitna. I vidim, neki dobili 100 mb a neki 50. Čudno. Ja dobih 50, t-mobile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dassa kaže...

Zna li netko što donosi ovaj novi update osim bolje stabilnosti? Baš nigdje ne mogu pronaći nešto o nadogradnji pa valjda onda nije ni tako bitna. I vidim, neki dobili 100 mb a neki 50. Čudno. Ja dobih 50, t-mobile.

50Mb Tele 2

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 14:05 (chingy-os).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Vjerojatno najvažnija od svih zakrpi je ona vezana uz Auto Rotate bug, ponekad se ekran pri određenim aplikacijama nije htio okrenuti u Landscape mod, pa se telefon morao restartati.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Vjerojatno najvažnija od svih zakrpi je ona vezana uz Auto Rotate bug, ponekad se ekran pri određenim aplikacijama nije htio okrenuti u Landscape mod, pa se telefon morao restartati.

nije mi se to dešavalo..ugl tele 2 50 mb

17 godina
HDesignz kaže...
Dardevil kaže...

nije mi se to dešavalo..ugl tele 2 50 mb

Meni se to isto dešavalo. Nadam se da je sfixano.

No također mi se isto dešavalo da screen timeout prestane raditi, pa ne gasi ekran.

Nadam se da su to fixali isto.

Ali i dalje nisu popravili NFC toggle button u notification panelu, koji ponekad izgubi ikonu i prestane reagirati... to se vuče od S3 još, i sad na Note2 sa zadnjim updejtom i dalje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 22:01 (Bitanga).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jedno za mene zabrinjavajuće pomalo pitanje; koji su ili bolje budi rečeno, koji bi bili jasni znaci SDS sindroma na mobu, obzirom imam frku sa svojim, već nekoliko dana šteka svakih 15 do 20 minuta, pali se ili gasi sam od sebe, poludjeti ću koliko me brine {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Ali i dalje nisu popravili NFC toggle button u notification panelu, koji ponekad izgubi ikonu i prestane reagirati... to se vuče od S3 još, i sad na Note2 sa zadnjim updejtom i dalje.

Ja odem samo u Settings, upalim ga pa ugasim, to riješi problem.

ATJLučko kaže...

Jedno za mene zabrinjavajuće pomalo pitanje; koji su ili bolje budi rečeno, koji bi bili jasni znaci SDS sindroma na mobu, obzirom imam frku sa svojim, već nekoliko dana šteka svakih 15 do 20 minuta, pali se ili gasi sam od sebe, poludjeti ću koliko me brine {#}!!!!

SDS nema neke sindrome prije smrti, jednostavno mob krepa. Ali to je riješeno fixom sa 4.1.2 ROM-om pa nadalje.

15 godina
neaktivan

Zanimljiv je taj SDS.. Zanima me jel mogu oni napraviti neki FIX da se zna da do toga uopće neće ni doći,do sada su izlazili sami soft-patchevi ..Vjerovatno se može napraviti nešto što bi sigurno spriječilo SDS ..Da ti eMMC čipovi nisu valjali za ništa sigurno ih nebi ugrađivali u smartphone,i to top smartphone...

XPERIA X8 - MiniCM10-4.0.1 ICS 4.1.1/CM10 * nAa-jb-02 kernel *
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Učiniti ću danas vraćanje na tvorničke postavke, znači resetiranje, pa me zanima, hoće li mi ostati 4.1.2 ili će se mob vratiti na 4.1.1, i da li će mi obrisati plaćene aplikacije na Google Play Store-u?!?!

Ako će mi poništiti one plaćene, valjda ću ih moći ponovno instalirati, ili {#}????

Mob mi tako trokira užas jedan, a nemam ukupno 200 aplikacija na mobu, može mišljenje u čemu je problem kod mojeg moba, osim možda što je brendiran kod T Mobile-a?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Učiniti ću danas vraćanje na tvorničke postavke, znači resetiranje, pa me zanima, hoće li mi ostati 4.1.2 ili će se mob vratiti na 4.1.1, i da li će mi obrisati plaćene aplikacije na Google Play Store-u?!?!

Ako će mi poništiti one plaćene, valjda ću ih moći ponovno instalirati, ili {#}????

Mob mi tako trokira užas jedan, a nemam ukupno 200 aplikacija na mobu, može mišljenje u čemu je problem kod mojeg moba, osim možda što je brendiran kod T Mobile-a?!?!

Factory reset vraća defaultne postavke trenutnog roma kojeg imaš.

Play Store je aplikacija, kao i sve Googleove, koja se veže na gmail acc i automatski sejva i ažurira, pa kupljene aplikacije možeš reinstaliravati kolko hoćeš. Play Store se veže za account, ne za uređaj ili ROM.

:)

everybody lies
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

možda je problem u tih 200 aplikacija? vjerovatno nema lufta više ;) Mislim na 2 gige rama i 4jez procesoru nema se šta pričat... ;) probaj ga malo očisiti tj resetirati ali na 4.1.2.. nikako 4.1.1 jer ima SDS koji nije uopće sređen.. ;)

Kad ga resetiraš i očistiš onda javi jel imaš problema :)

- Samsung GALAXY Note II -
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Bog svima. Molim savjet za kupnju.

-Jel velika razlika u brzini 3g između n7100 i 7105? Na gsm areni navode 7100 HDSPA 21 Mbps, a 7105 HDSPA 41Mbps. Nominalno je duplo, a u praksi? Što se tiče LTE-a, u Zadru ga zasad nema. Jel to po vama must have feature s obzirom da ću sigurno telefon koristiti bar 2-3 godine, mislim vjerovatno će i Zadar biti pokriven u dogledno vrijeme?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kad sam pročitao 200 aplikacija pomislim, nemoguće, kad ono kod mene preko 280 {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kakv je note 2 što se tiće zagrijavanja? Koliko jako se ugrije nakon surfanja ili korištenja igara?

Što bi ste odabrali?

14 Note 2
5 Galaxy S4
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 23:22 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nakon najzahtjevnijih 3D igara jako je vruć, ali se ohladi brzo i ne vidim što bi to smetalo...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Osobno imam 4 igrice na mobu; Subway Surferse, nekakav Domino, Ninja Fruits i Najtežu, 1.3GB memorije Real Racing 3, a osjetno se samo zagrijava na RR3, ostale igrice niti ga mlakim učine a ne da bi se slučajno ugrijao!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
KRISTIJANJE kaže...

Bog svima. Molim savjet za kupnju.

-Jel velika razlika u brzini 3g između n7100 i 7105? Na gsm areni navode 7100 HDSPA 21 Mbps, a 7105 HDSPA 41Mbps. Nominalno je duplo, a u praksi? Što se tiče LTE-a, u Zadru ga zasad nema. Jel to po vama must have feature s obzirom da ću sigurno telefon koristiti bar 2-3 godine, mislim vjerovatno će i Zadar biti pokriven u dogledno vrijeme?

Hvala unaprijed

u praksi to baš i nije tako, ovisi o jačini signala, opterećenju repetitora... a da ne govorim o razlici u cijeni 3G i 4G interneta... po meni bacanje novaca (zasad)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Imam na mobu instalirano nekoliko aplikacija koje nisu sa Play Store-a, obzirom imam vrlo skoru namjeru uraditi factory reset moba, osim bacup-a na nekakvu SD memorijsku karticu, postoji li mogućnost da ju nekako negdje drugdje privremeno spremim, na primjer Dropbox ili nešto, obzirom vjerijem kada učinim reset, vjerojatno će sve aplikacije biti pobrisane, ali one sa stor-a mogu vratiti, a one koje nisu sam pedala {#} !?!?  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Napravi backup aplikacija, recimo sa Titanium Backup-om, imaš tamo mogućnost, backup app ili app + data.

0 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Vidim da ima free i paid verzija, da li je sasvim dovoljno ona free ili da puknem 4.94 USD {#}!?!?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja imam free verziju.

0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Vidim da ima free i paid verzija, da li je sasvim dovoljno ona free ili da puknem 4.94 USD {#}!?!?

jedino ovo...je li znas da moras root za titanium napraviti?

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 0:13 (MujagaWudakhi).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo i od mene 5 centi...

Imao sam SGS3 10 mjeseci, verzija 16GB. Vrlo sam  bio zadovoljan telefonom. Zamjerke su bile da je znao ostati  sa malo RAM-a, dialer/contacts lag i što baterija ne izdrži često čitav dan (za moje potrebe)

N7100 sam uzeo iz dva razloga: bolja baterija i veći ekran jer dosta čitam. Kupljen preko Tele2, otključan, nov.

Trebalo mi je par dana da se naviknem na veličinu i težinu (u odnosu na i9300) Teži je cca 50-tak grama, tanak i klizak pa savjetujem razmišljanje kod odabira futrole. Svoju sam kupio u ZG u Draškovićevoj. Bilo ih je 10-tak. Na kraju sam uzeo gumenu sa nazubljenim rubovima na bokovima pa savršeno leži u ruci.

Ekran ima više vrijednosti auto-brightnessa od i9300 mada mi se čini da su mrvicu smanjili sa zadnjim updateom XXDMC3,  bolje se vidi na suncu. Dialer/contacts laga nema, baterija  drastično duže drži- Meni traje dan i pol do dva. Gmail, MS exchange, Viber stalno ON, puno surfanja, čitanja. On screen time oko 5-30 do 6 sati.

Jedna jedina stvar je loša i to me stvarno razljutilo- je tiši in-call volume (zvuk u slušalici) Vidio sam na netu da je to boljka pa sam si odavdje http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32538351&postcount=16 skinuo mod koji to rješava. Treba root, jasno. Ima i glasnijih rješenje, ali i ovo je dovoljno.

Još sam si podesio u meniju Telefon>>Postavke poziva>My Call sound>Postavke mog zvuka pri pozivu> uključi Jasan zvuk

Sad imam glasan čist zvuk.

Prezadovoljan sam telefonom, ali definitivno nije za svakoga. Stvar ukusa i potreba, a o tome, se, kako su nas bake učile, se ne raspravlja.

6 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Od danas ponosni vlasnik note2 {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice