Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 216.994
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Gospodo, kad bi uzeo iz Saturna N4 o kome bi onda moji Updateovi ovisili ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!
Dex.pwn kaže...

Gospodo, kad bi uzeo iz Saturna N4 o kome bi onda moji Updateovi ovisili ?

O samsungu... Cim pusti firmeware za regiju za koju je tvoj mob napravljen, odmah imas OTA update...

EDIT: Tak ti je npr. update za N910c za jugoistocnu europu dostupan vec vise od 2mj. Ja sam bil na tom firmewaru do kad nije stigel ovaj za Tele2

N910c, South East Europe

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 14:34 (Danny_5).
14 godina
Danny_5 kaže...

O samsungu... Cim pusti firmeware za regiju za koju je tvoj mob napravljen, odmah imas OTA update...

EDIT: Tak ti je npr. update za N910c za jugoistocnu europu dostupan vec vise od 2mj. Ja sam bil na tom firmewaru do kad nije stigel ovaj za Tele2

N910c, South East Europe

U čemu bi bila razlika između ta dva firmwarea? Ja sam stavio isto taj prvi ako se ne varam Poljski.

Steam: krvavasisa, Battlelog: krvavasisa, Rockstar SC: valentino4
14 godina
neaktivan
VWalentino kaže...
Danny_5 kaže...

N910c, South East Europe

U čemu bi bila razlika između ta dva firmwarea? Ja sam stavio isto taj prvi ako se ne varam Poljski.

Razlika u regionalnom kodu SEE/TWO/XEO.Changelist 4456638 isti za svu trojicu.Što znači isti ku...!

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Jeli istina što ovaj lik kaže? Da ima probleme oko lagga

0 0 hvala 0
11 godina
Ekipa, gdje se moze N4 najpovoljnije nabaviti? Gledam na njuškalu, novi sa garancijom po 3.500kn....?jel to ok cijena?
17 godina
Dan1234567890 kaže...
Ekipa, gdje se moze N4 najpovoljnije nabaviti? Gledam na njuškalu, novi sa garancijom po 3.500kn....?jel to ok cijena?

Ja sam svojeg preko njuške kupio u 1. mj. za 4200 kn iz Slovenije, a kod nas su se tada prodavali za 4500+. Tako da mi 3500 kn sad za novi djeluje kao odlična cijena.

Deckard
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

slazem se,

u 12. mj sam dao 4400, tad su bili isto po 4500+ pa je 3500 zapravo puno vise nego pristojna cijena

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Isprobao netko?

Model SM-N910C

Model name GALAXY Note 4

Country Panama

Version Android 5.0.1

Changelist 4901063

Build date Wed, 13 May 2015 12:25:32 +0000

Product code TPA PDA N910CXXU1BOE2

CSC N910CUUB1BOE1

Dosta friški build, nadam se da su otkljonjeni problemi sa boc3/5.

Nemam hrabrosti flashati jer sam jedva poslozio BOC5 da mi ok radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GrimReaperKC kaže...

Isprobao netko?

Model SM-N910C

Model name GALAXY Note 4

Country Panama

Version Android 5.0.1

Changelist 4901063

Build date Wed, 13 May 2015 12:25:32 +0000

Product code TPA PDA N910CXXU1BOE2

CSC N910CUUB1BOE1

Dosta friški build, nadam se da su otkljonjeni problemi sa boc3/5.

Nemam hrabrosti flashati jer sam jedva poslozio BOC5 da mi ok radi

Ma flashaj, šta te briga. :-P

Svaki dan, ROM jedan!

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo i od telca novi FW.....Galaxy Note 4 Exynos SM-N910C from region TWO PDA: N910CXXU1BOE1 CSC: N910COXX1BOD1 CHANGELIST: 4841555.

http://samsung-updates.com/details/46639/Galaxy_Note_4_Exynos/SM-N910C/TWO/N910CXXU1BOE1.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ekipa, jel tko ima problema sa kromiranim obrubom nakon par mjeseci? Izgleda kao da se ogulio, pogotovo kad je pod silikonskom maskicom...
To izgleda nekako ovako:
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Polski BOE 3

Evo build date 15.05. Vrlo friško.

Jos uvijek ne flasham, cekam da proucim dal vrijedi

Puno radim pa ne stignem čitati xda, ako netko zna ili je isprobao nek napise dojmove/informacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dan1234567890 kaže...
Ekipa, jel tko ima problema sa kromiranim obrubom nakon par mjeseci? Izgleda kao da se ogulio, pogotovo kad je pod silikonskom maskicom...
To izgleda nekako ovako:

Ja za svoj ne koristim nikakvu zaštitu, i mogu ti reći da je jako izgreban na tom dijelu gdje je takozvani krom. Imam bijeli model, i dobro se primjete ogrebotine, ili kako bi to već nazvao. 

Ako baš nekoga zanima, mogu poslikati. Mob vučem po džepu od hlača, ponekad u ruksaku ili pederuši. Uglavnom pazim maksimalno koliko mogu na telefon. I čak imam i lagane crtice po ekranu dobivene ne znam od čega. Ali nikad ne stavljam s ključevima ili sličnim stvarima zajedno što mogu izgrebati. 

10 godina
neaktivan
Dan1234567890 kaže...
To izgleda nekako ovako:

Meni je isto izgrebani... BTW, jucer mi je stigel neki upadate za Tele 2... Znate mozda o cemu se radi?

Hello...
10 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Dan1234567890 kaže...
To izgleda nekako ovako:

Ja za svoj ne koristim nikakvu zaštitu, i mogu ti reći da je jako izgreban na tom dijelu gdje je takozvani krom. Imam bijeli model, i dobro se primjete ogrebotine, ili kako bi to već nazvao. 

Ako baš nekoga zanima, mogu poslikati. Mob vučem po džepu od hlača, ponekad u ruksaku ili pederuši. Uglavnom pazim maksimalno koliko mogu na telefon. I čak imam i lagane crtice po ekranu dobivene ne znam od čega. Ali nikad ne stavljam s ključevima ili sličnim stvarima zajedno što mogu izgrebati. 

Na ekranu imas ogrebotine od pjeska... Kljucevi i bilo kaj drugo metalno ne mogu ogrebati to staklo, jer je metal meksi. Znaci sitne cestice pjeska koje su po depu itd.

Hello...
16 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Izgleda da Note4 ima velikih problema sa ekranom, tj. isti se dosta lako osteti. Nemam ga osobno, no komentari ovdje govore dovoljno:

http://mob.hr/samsung-galaxy-note-4-exynos-sest-mjesesci-kasnije/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Pozdrav imam priliku uzet note 4 za 3200 kuna, mozete li mi napisat ukratko dali mi se isplati, prije sam imao xperiu z1 s kojom bas i nisam bio zadovoljan, kod teskog koristenja mobitel se znao gasit i do nekoliko puta dnevno i bazerija ne izdrzi dan,SoT jedva 3.5h, te sad koristim iphone 5 koji me odusevio brzinom ali ekran i baterija su mi najveci problem. Ovi problemi sa lagom dali je to jos prisutno? I kako radi note 4 ovako opcenito(whats app, chrome, youtube) 

http://hrpirates.wordpress.com/

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Po meni je to sve stvar kak si ko cuva mobitel.

Uvijek sam imao screen protectore i note 4 mi je prvi mobitel koji imam a da nemam Screen protectora.

Nosim ga u torbici slicnoj pederusi skupa sa novcanikom,nosim ga u dzepu u prsluku na poslu non stop(ostriji materijal prsluka),

u dzepovima kratkih hlaca, i nemam nijedne crtice na ekranu. za ovaj metalni rub necu komentirat jer ga nosim u otterboxu pa nije izlozen.

Pao mi je 2 puta do sad i nije mu bilo nista. imam ga tocno 6 mjeseci i tjedan dana.

I dalje mi je odlican, malo je loli pogorsao trajanje baterije,al mozda vec ovaj BOE 3 popravlja to,treba vidjet.

Edit:

upravo sam pročitao na sammobile da bi trebali dobit 5.1.1 do kraja srpnja

živi bili pa vidili

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 14:20 (GrimReaperKC).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Pozz

Kupio sam neki dan note 4 ali imam 4.4.4 verziju. Mobitel mi je na t com mrezi ali nije mi jasno kako nemam 5.1 lilipop? dva prijatelja mi imaju isto jedan ima note 4 a drugi ima 4 edge i obadvojica imaju vec 5.1 lolipop. Moja je verzija ona F za europsko trziste 

0 0 hvala 0
17 godina
Hann kaže...

Izgleda da Note4 ima velikih problema sa ekranom, tj. isti se dosta lako osteti. Nemam ga osobno, no komentari ovdje govore dovoljno:

http://mob.hr/samsung-galaxy-note-4-exynos-sest-mjesesci-kasnije/

Kao i baš svaki drugi uređaj. Znaš kak se veli, kakav gazda takav i mob . Ja sam uzeo prvi dan kad sam kupio Note4 15 komada folija na ebayu za 30 kn ukupno, i sad nakon pola godine ni jedne crtice na foliji !.

Deckard
16 godina
deckard kaže...

Kao i baš svaki drugi uređaj. Znaš kak se veli, kakav gazda takav i mob . Ja sam uzeo prvi dan kad sam kupio Note4 15 komada folija na ebayu za 30 kn ukupno, i sad nakon pola godine ni jedne crtice na foliji !.

Prije bih si pucao u glavu nego na Note4 stavio folije s ebaya. Čestitam! Od super ekrana napravio si govno :-)

Inače imao sam 2 godine Note2 sa lošijim gorilla glassom i nijedna ogrebotina nigdje, a nosao sam ga u torbici i džepu. Sad ga je žena naslijedila, a ja imam četvorku ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 21:36 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
deckard kaže...

Prije bih si pucao u glavu nego na Note4 stavio folije s ebaya. Čestitam! Od super ekrana napravio si govno :-)

Inače imao sam 2 godine Note2 sa lošijim gorilla glassom i nijedna ogrebotina nigdje, a nosao sam ga u torbici i džepu. Sad ga je žena naslijedila, a ja imam četvorku ;-)

Neznam, onda nek si ljudi grebu ekrane i pucaju u noge radi toga ako žele, a meni je ova folija koju imam gore najbolja koju sam ikad imao za bilo koji uređaj i ekran je i dalje fenomenalnog prikaza. Koristim i Galaxy Tab S 8.4 s faktički istim ekranom (samo većim) i bez folije pošto ga koristim isključivo po doma i nikad nisam ni najmanje razmišljao o razlici u prikazu koje praktički i nema. Boje su i dalje iste, oštrina, kontrast, sve isto. Refleksija nula bodova, "ulje" efekta pod kutem nema (bio je na prvoj foliji koju sam stavio na Note i koju sam bio platio 10 eura, samo sam ju skinuo jer sam ju krivo nakeljio). Velim, baš me briga što netko misli o folijama na uređajima, ja sam svoj kupio za vlastite novce i fakat mi je bed da se to izgrebe jer uređaje uvijek poslije ostavim nekome u obitelji (kad dođe vrijeme za novi), i uvijek, ali uvijek stavljam na ekrane smartphonea folije i tukice (vidim da se ljudi žale i na oštećivanje metalnog okvira, a ja sam stavio gore Spigenov case koji sam kupio kad i uređaj i stvar izgleda odlično, a može valjda i tenk preko toga sad). Ekran izgrebeš samo jednom, a foliju možeš grebati do mile volje, pa kad ti dojade crtice staviš drugu. A kao što rekoh, zamisli foliju koja i nakon pola godine nema ni jednu jedinu crticu i koja je bolesno neutralna, e na to sam nabasao.

Deckard
16 godina
deckard kaže...

Neznam, onda nek si ljudi grebu ekrane i pucaju u noge radi toga ako žele, a meni je ova folija koju imam gore najbolja koju sam ikad imao za bilo koji uređaj i ekran je i dalje fenomenalnog prikaza. Koristim i Galaxy Tab S 8.4 s faktički istim ekranom (samo većim) i bez folije pošto ga koristim isključivo po doma i nikad nisam ni najmanje razmišljao o razlici u prikazu koje praktički i nema. Boje su i dalje iste, oštrina, kontrast, sve isto. Refleksija nula bodova, "ulje" efekta pod kutem nema (bio je na prvoj foliji koju sam stavio na Note i koju sam bio platio 10 eura, samo sam ju skinuo jer sam ju krivo nakeljio). Velim, baš me briga što netko misli o folijama na uređajima, ja sam svoj kupio za vlastite novce i fakat mi je bed da se to izgrebe jer uređaje uvijek poslije ostavim nekome u obitelji (kad dođe vrijeme za novi), i uvijek, ali uvijek stavljam na ekrane smartphonea folije i tukice (vidim da se ljudi žale i na oštećivanje metalnog okvira, a ja sam stavio gore Spigenov case koji sam kupio kad i uređaj i stvar izgleda odlično, a može valjda i tenk preko toga sad). Ekran izgrebeš samo jednom, a foliju možeš grebati do mile volje, pa kad ti dojade crtice staviš drugu. A kao što rekoh, zamisli foliju koja i nakon pola godine nema ni jednu jedinu crticu i koja je bolesno neutralna, e na to sam nabasao.

Dapače, radi što misliš da je za tebe najbolje. Ali, ne postoji folija koja ne narušava kvalitetu slike, a pogotovo one jeftine.

Druga stvar, folije se jako grebu, a ekrani ne jer su od vrlo vrlo vrlo čvrstog stakla. Tako da cijelo vrijeme ustvari gledaš u lošiju sliku. Što je šteta za mobitel tolike cijene i kvalitete.

Stvarno ne znam kako uspijete izgrebati ekrane.

17 godina
Bitanga kaže...
deckard kaže...

Dapače, radi što misliš da je za tebe najbolje. Ali, ne postoji folija koja ne narušava kvalitetu slike, a pogotovo one jeftine.

Druga stvar, folije se jako grebu, a ekrani ne jer su od vrlo vrlo vrlo čvrstog stakla. Tako da cijelo vrijeme ustvari gledaš u lošiju sliku. Što je šteta za mobitel tolike cijene i kvalitete.

Stvarno ne znam kako uspijete izgrebati ekrane.

Paaa, ja ne uspijem izgrebati ekan  . Jeftine folije se u pravilu grebu čim ih krivo pogledaš, imao sam takve na LG Optimusu 4X i HTC Desireu. No kao što napisah, neznam na što sam nabasao za nikakve novce ali od kad imam Note 4 (mislim da sam ga kupio negdje krajem siječnja), ovo đubre koje je sad na ekranu nema ni jedne jedine mikrocrtice, tako da neznam što bih rekao i u koju kategoriju da ih svrstam s obzirom na glupu cijenu od 30kn za 15 kom rinfuzno pakiranih (roba iz UK, od kineza direktno više ne naručujem ni čep za bocu, makar je sve u konačnici iz Kine). A nije da ga baš nešto posebno pazim, čak hrdam po foliji s onim maramicama za cvike kad se gore nakupi smeća da već ružno izgleda, čak ne pazim ni na to kad prestanu biti vlažne. Što se tiće lošije slike, naravno da svako smetalo na putu svjetla napravi svoje u većoj ili manjoj mjeri, ali je pitanje koliko je to kome u praksi bitno. Ista se stvar priča i za foto objektive i filtre, ali ono baš isto. Samo krkani kao stavljaju jeftine filtre na skupe objektive, baš me zanima kako izgleda faca lika koji bubne staklo skupog objektiva u nešto jer nije koristio "jeftini" filter. I onda čitam paralelne testove filtera po netu i oni jeftini ispadnu najmanje jednako dobri kao i ultraskupi, a (pre)često i bolji. Ja sam ti napisao da meni ne smeta razlika u prikazu jer ju jednostavno ne percipiram u kontekstu onoga što radim s tim uređajima (a koristim ih, među ostalim, i za video i foto preview pošto se, dakle, bavim fotografijom). A nije da nisam imao loših folija, od PSP-a do folija za dSLR aparate. Evo recimo godinama primarno fotkam s Canonovom peticom dvojkom na kojoj je staklo za 5$ na ekranu. Isto tak ljudi pričaju kak je to debilno, kak je ekran neogrebiv i takve stvari, kak je sad kontrast banana, kak je ovo, kak je ono. Ma daj. Triput bi si već pucao u koljeno da gledam crturinu od nokta/cvika/nečegdrugog po ekranu. Kad dođe vrijeme prodaje nek si prodaju zgreban uređaj ak si nađu kupca, ja zgrebanu robu ne mogu vidjeti, a kamoli da si to kupim. Govori nešto i o vlasnikovom odnosu prema stvari. Takav sam jednostavno. Dakle to što veliš, nek svako radi što misli da je najbolje za njega. Ekrani su takvi kakvi jesu, jeftini. Ja prije nego sam kupovao Note4 išao sam pogledati u T centar kako to izgleda, i ekrani i Notea4 i Galaxya S5 pored njega su bili propisno izgrebani mikrocrticama. A koliko je to moglo biti vani oko Nove godine ? Dva mjeseca (Note4) ? I tamo ziher to ne pada na pod, niti ih ljudi guraju u "džepove s pijeskom", niti ih stružu ključevima. Tako da...

Deckard
16 godina
deckard kaže...

Ista se stvar priča i za foto objektive i filtre, ali ono baš isto. Samo krkani kao stavljaju jeftine filtre na skupe objektive, baš me zanima kako izgleda faca lika koji bubne staklo skupog objektiva u nešto jer nije koristio "jeftini" filter. 

A nije isto, jer objektivi imaju fokus puno dalje nego što stoji filter, tako da bilo kakva sitna nepravilnost na filteru ne utječe puno na cjelokupnu sliku. Svjetlost dolazi na veliku površinu i fokusira se iz različitih kuteva i poništi tu jednu smetnju na jednom mjestu.

Ovdje je drugi problem, da ti "filter" stoji na ekranu i kvari sliku onoga ispod i to se jako vidi. Al dobro, ne bih ja previše pametovao, kak si rekao svako odlučuje za sebe. Al ne kužim kaj će ti uređaj tako skup i tako kvalitetan da bi ga onda poružnio, nagrdio i otežao si korištenje sa folijama, bumperima i coverima samo zato jer ćeš ga jednom možda izgrebati ili prodati. Touchscreen na Samsungovim high-end phoneovima je toliko dobar da je tragedija nešto lijepit gore. Jako čuvam svoje stvari, ali mobitele nikad ne držim u futrolama jer je to zločin :-P I svi su mi neoštećeni i ko novi dok prelazim na drugi model.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 9:50 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...

Al ne kužim kaj će ti uređaj tako skup i tako kvalitetan da bi ga onda poružnio, nagrdio i otežao si korištenje sa folijama, bumperima i coverima samo zato jer ćeš ga jednom možda izgrebati ili prodati.

Primarni razlozi što sam uzeo Note4 su mi ponajbolji ekran, prikaz i kamera među uređajima, S Pen bez kojeg više ne zamišljam smartphone, totalno responzivni i precizni GPS (s tim nisam imao sreće na ranijim uređajima), potpuna fluidnost u radu i pristupačna cijena za koju sam nabavio uređaj u gradu gdje živim. Neznam dal sam imao alternative ? Ono u što sam siguran je da će se moj slijedeći uređaj (kad ovaj crkne ili oled dobije šrafure od burn-ina, što prije nastupi) isto zvati Note, jedino je pitanje hoće li na njega ići folija kojih još imam u zalihi ili ću morati nabavljati nove  . Za case sam ziher da će trebati novi  .

Deckard
11 godina

ekipa, citam ovu prepisku o folijama, pa kaj nema nekog kaljenog stakla za note? ta stakla, malo skuplja, cak tvrde da dodaju na kvaliteti slike, a ne da je kvare. znam da je zavuinut na rubovima, pa onda ovo vece kaljeno ne sjeda dobro, ali sam cuo da ima i neko manje kaljeno, koje onda ne ide do ruba i dobro sjedne na ekran...jel tko ima kakvih iskustava?

17 godina
Dan1234567890 kaže...

ekipa, citam ovu prepisku o folijama, pa kaj nema nekog kaljenog stakla za note? ta stakla, malo skuplja, cak tvrde da dodaju na kvaliteti slike, a ne da je kvare. znam da je zavuinut na rubovima, pa onda ovo vece kaljeno ne sjeda dobro, ali sam cuo da ima i neko manje kaljeno, koje onda ne ide do ruba i dobro sjedne na ekran...jel tko ima kakvih iskustava?

Ima ih dobrih, čak me trgovac u BigBangu nagovarao na jedno koje je izgledalo odlično na njegovom uređaju, ali sam od toga odustao jer nije bilo jeftino (cca 200 kn) i ako ga krivo zakeljiš imaš problem skidati ga i čistiti, pa opet.

Deckard
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Znači greška je u Gorilla Glasu 4 ili čuvanju mobitela? 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice