Samsung Galaxy Mini brickan?

poruka: 15
|
čitano: 3.353
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako,upalio sam ga i  Prilikom odlaska u CWM(sam je počeo,nisam ja ni pokušo nit ništa) počeo je nešto učitavat i nakon toga sam je počeo nešto učitavat kao download je pisalo i odma je prikazao samsung logo i tako stoji,nemože se više ni dignit nit ništa..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy Mini brickan?
Pa jel mozes ponovno uci u CWM recovery ?
15 godina
neaktivan

NEMOGU U TOME I JE PROBLEM

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesi li probao flashati drugi kernel?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

KAKO KAD MI GA KOMP. NE PREPOZNAJE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napravi usb jig ili ga kupi preko e-bay-a..

0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
neaktivan

Ovako,kad hoću ući u recovery mode,pokaže mi sliku 1. i onda nakon cca 5 sekundi prebaci na sliku 2 i onda opet nakon cca 5 sekundi pokaže sliku 3 (samusng logo) i tako stoji dok se ne ugasi. Kad palim normalno (power button) prikaže mi se samsung logo i to je to

U download mode bez problema ulazi

P.S. ide slika 1 slika 3 slika 2 al čitajte po redu tj. gledajte slike

slika 1 slika 1
slika 3 (samsung logo) slika 3 (samsung logo)
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 19:21 (filipvk1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa ako hoće u Download mod skini zadnji stock rom za njega i stavi ga preko Odina.

BF Nick: SwitchCRO
15 godina
neaktivan
Switch kaže...

Pa ako hoće u Download mod skini zadnji stock rom za njega i stavi ga preko Odina.

Kako se to radi? može objašnjenje u kratkim crtama?

13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
Switch kaže...

Kako se to radi? može objašnjenje u kratkim crtama?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35334458&postcount=14

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan

Skineš Odin

Sa sammobilea skineš firmware za Galaxy Mini

CSC ide na CSC, PDA ide na PDA i Phone na Phone (u zipu su ti fileovi, nemoš falit)

Pazi da ti je označeno samo Auto Reboot i F.Reset Time.

To je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Krenulo,odabro i OPS i cijeli firmware,i kao ispisuje nešto na mobitelu i na kraju izbaci ovo:
samsung_bml_format FAIL: 90220000
ONW UPDATE FAIL!!!
Šta sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Krenulo,odabro i OPS i cijeli firmware,i kao ispisuje nešto na mobitelu i na kraju izbaci ovo:
samsung_bml_format FAIL: 90220000
ONW UPDATE FAIL!!!
Šta sad?

http://boardreader.com/thread/S5570_after_resurrection_partition_probl_7efs9Xrc44.html

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-1275412.html

17 godina
neaktivan

mozda ti je problem sta nije pravi Mini tj s5570 vec 5570I 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 4:40 (hdiablo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice