Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.555.815
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

puno hvala

14 godina
neaktivan
@jura, ja nemam tih problema sa baterijom, sve je ok, probaj 2,3 punjanja ili je kalibriraj

jedina zamjerka je to za osvjetljenje ova dve tipke dolje, ostaju svijetliti i ako se zatamni ekran malo, ako postoji kakva aplikacija za njihovo upravljanje neka javi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane_og kaže...
@jura, ja nemam tih problema sa baterijom, sve je ok, probaj 2,3 punjanja ili je kalibriraj

jedina zamjerka je to za osvjetljenje ova dve tipke dolje, ostaju svijetliti i ako se zatamni ekran malo, ako postoji kakva aplikacija za njihovo upravljanje neka javi

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12529554&postcount=478 ovjde ti je rjesenje kako to rjesit. ja nemam problema sa tim tipkama dolje mozda jel sam stavio darky kernel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 14:23 (fredy26).
14 godina
neaktivan
fredy26 kaže...
brane_og kaže...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12529554&postcount=478 ovjde ti je rjesenje kako to rjesit. ja nemam problema sa tim tipkama dolje mozda jel sam stavio darky kernel.

hvala, napravio tako i sada je sve ok, metoda je malo čudna ali radi provjereno

imaš li link za darky kernel da probam i jel ima u njemu lagfix ili, i isto tako jel mjenjano ikona od baterije možda u tom kernelu

14 godina
neaktivan
brane_og kaže...
fredy26 kaže...
brane_og kaže...

hvala, napravio tako i sada je sve ok, metoda je malo čudna ali radi provjereno

imaš li link za darky kernel da probam i jel ima u njemu lagfix ili, i isto tako jel mjenjano ikona od baterije možda u tom kernelu

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/kernel-hacked-ginger-kernel.2072/ evo ti dark kernel, imas lagfix. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12459602&postcount=29 evo ovdje ti je link za mjenanje ikone baterije i power menu (dowland mod i recowery i reboot)

17 godina
neaktivan

Ovak,jučer sam uzeo Samsung Galaxy S sa 2.2 na sebi,do sad jos nisam koristio ni jedan smartphone tak da ne znam nis...uglavnom zanima me da li trebam ipak stavit lag fix unatoc tome sto je 2.2 na njemu...Tu se pricalo da se lag osjeti nakon duzeg koristenja,a ja ga vec sad osjetim nakon nekih 10-ak aplikacija...mislim osjetim razliku od prije,je da je sitno,al osjeti se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
evo danas baterija na 80% znaci popravlja se.nisam nist drugo stavljal.jucer mi baterija curila ko luda evo danas bolje makar nisam nist posebno radil gore na njemu.BunGeeJumper ako imas lag stavi lagfix tj.rootaj mob pa stavi lagfix.imas objasnjeno na stranicama tu malo potrazi.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

u petak navecer sam puknuo gore 2.3.3. napunio ga do kraja i u sub od 6:30h sam ga poceo koristiti, alarm, pozivi, mail, ovo - ono.. nedjelja takodjer, aktivan od 07:30h ista stvar. trenutno, baterija na 35 % dakle problema nema.. 

darky je super ali ocito ima problema s baterijom.. bar koliko sam ja iskusio, mislim da mi je neka 9,02 v darkija bila najbolja i najdugotrajnija.. 

samo, kad sam flashao, nisam obracao paznju dali sam skinuo verziju s bootloaderom ili ne.. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a vidis ja s baterijom imam problem na 2.3.3.danas malo surfal oko 10-15 min.obavil 2 razgovora i baterija mi na 79%!!!ako se bude tak nastavilo budem još jedanput ispočetka stavil 2.3.3.možda pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel koristi tk od vas NAVIGON, otkad imam 2.3.3 neće da je pokrene, uvijek se crasha aplikacija

0 0 hvala 0
14 godina
Tako je meni bilo s većinom aplikacija na 2.3.3
Vratio sam se na darky-a i to 9.2
17 godina
neaktivan
i ja se vracam na darky-a jer mi ovo cudo zdere bateriju ko ludo!napunil sam mob ujutro i nisam niti jedan poziv obavil te sam tek sad na internetu i baterija mi je vec na 79%!KATASTROFA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kak se mogu sad vratit natrag na darky?samo ga prek CWM instaliram gore i to je to ili opet nekak drugačije?thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašla voodoo sound plus aplikacija na marketu, odsad voodoo sound i za one sa stock kernelom i još neke mogučnosti u odnosu na free verziju.

https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.controlappdonate&feature=search_result

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 15:50 (Blade3).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jura kaže...

kak se mogu sad vratit natrag na darky?samo ga prek CWM instaliram gore i to je to ili opet nekak drugačije?thx

prvo moras vratit stari bootloader... uglavnom, da ne kenjam bezveze : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
jura kaže...

prvo moras vratit stari bootloader... uglavnom, da ne kenjam bezveze : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

znači u biti postupak je isti kak i prvi put kad sam stavljal darky dok je mob bil novi i imal 2.1 ili 2.2 (vec se ne sjecam kaj je bilo gore-lol)

14 godina
neaktivan

sve što sam probao radi mi normalno na 2.3.3 bar aplikacije koje ja koristim, osim navigona, al ne radi nikom bar tako pišu po netu jer sam googlao.

a i baterija mi nije nikad dulje trajala, ni na 2.1, ni na 2.2.1, 2 dana korištenja ili je na wifi upaljen ili data promet(osim preko noći), i normalno tu i tamo koja igrica, net i sve, i nešto sitno gps.

znači ujutro ga skinem s punjača drugi dan navečer punim, mislim da se više ni ne može očekivati od ovakvog moba

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ni ja nemam nikakve probleme.. sve sto sam probao i sve sto mi treba mi radi.

17 godina
neaktivan

joj ubijate me s tom baterijom.kak vama sve radi.idem još jednu priliku dati 2.3.3 verziji.idem napraviti factory reset i onda ga idem puniti i mozda kaj pomogne,jer sam stavljal svakojake stvari pa sam mozda nekaj zahebal.koji launcher imate i dal vam je lagfix ukljucen?

edit:i koji kernel imate???thx

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 17:49 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

go laucher, par widgeta (vrijeme i to), bez lag fixa..

17 godina
neaktivan

skank ti si stavljal ovo za bateriju i ostala s....a?link.pitam zato da bas isprobam kak i ti imas pa da vidim kak mi se bude onda baterija ponašala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

večeras vam izlazi nova verzija 2.3.3 RC4 pa ko je na tom nek isproba, ja sam još na 9.5

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/v10-rc4-is-fixed.2256/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jura kaže...

skank ti si stavljal ovo za bateriju i ostala s....a?link.pitam zato da bas isprobam kak i ti imas pa da vidim kak mi se bude onda baterija ponašala.

ne, nisam to stavljao... zapravo nisam nis osim roota stavio. sad sam se sjetio da moram onaj stary recovery vratit..

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
jura kaže...

ne, nisam to stavljao... zapravo nisam nis osim roota stavio. sad sam se sjetio da moram onaj stary recovery vratit..

a jel moguce da nakon roota mob cucla bateriju i to dosta vise nego prije??

14 godina
neaktivan

kod mene je 2.3.3, stock kernel + hacks, rootan, voodoo lagfix uključen, launcher pro, widget za vrijeme update svaki sat, i još par aplikacija koje se same updetaju.

probaj kalibrirati bateriju ako nisi do sada, danas sam ga cijeli dan baš ubijao, skinut s punjača u 7 ujutro, data promet ili wifi uključen, s tim da je frendica cijeli dan na faksu igrala angrybirds, i ja sam koristio sat vremena cardio trainer, znači cijelo vrijeme uključen gps, i net, mail i to u međuvremenu i evo sada je baterija na 25%

edit: e i imam ovo za bateriju što si ti dao link stavljeno, zelene ikone i crt screen off

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 21:09 (brane_og).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za mene je to samo san,data promet ugasen,sync ugasen svjetlina ekrana na nuli,izdrzi 6 sati igranja angri birds isprobano...baterija kalibrirana...mislim da svaki sgs drukcije radi ovisno o rootu i aplikacijama....

a ako upalim wifi baterija pada na ocigled

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 21:31 (oppteron).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne znam zašto, ja s baterijom nisam bio zadovoljan na 2.1 ni na 2.2.1, darky nisam probavao jer sam se tek u zadnje vrijeme počeo malo više igrati sa svime, al sada sam zadovoljan, teškog korištenja izdura dan, al neko normalno korištenje 2 dana, ja više ni ne očekujem

pa šta vam u opcijama baterije piše da vam najviše cucla bateriju, meni cijelo vrijeme wifi u stanu i na faksu kad sam je upaljen, pa on bude tek zadnja stavka sa 4% baterije bar tako pokazuje, pogledajte malo što vam troši tamo

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 21:43 (brane_og).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam darkija stavio frendu i jos jednom decku s posla i koja verzija bila jako cucla bateriju....meni je na stock 2.1 najmanje curila baterija,nemam vise puno ideja a i vise se ne zamaram puno al prosao sam cjeli xda i forume zbog baterije,cak mislim da cu uzet novu na ebayu...:-) najvise trosi ekran tako je svima u analizi potrosnje,to je normalno tako,meni je wifi isto oko 3,4 posto al na ocigled curi tolko o postocima....

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 21:50 (oppteron).
17 godina
neaktivan

ja sam nanovo flashal mob na 2.3.3 i sad kolko vidim ,a nisam stavljal ono za bateriju da imam u postocima i sad vidim da mi se baterija nije mrdnula od kad sam ga napunil tak da si brijem da sam nekaj shebal prilikom flasha od prije jer sam stavil titanium backups i stavil neke stvari od darky-a pa si mislim da mi je nekaj se shebalo i to mi je cuclalo bateriju.sad sam napravil kod flasha data factory reset i stavil sam naknadno aplikacije koje koristim i kolko vidim baterija ne mrda.javim nakon dva-tri dana korištenja kak je.

upaljen mi je podatkovni promet(3giliH)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:07 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice