Samsung core prime problem sa punjenjem

poruka: 3
|
čitano: 2.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Frend mi donesao Samsung core prime lte da pogledam ne radi mu. Izmjerim bateriju 2.3V,oke nije problem napunim je onim zidnim punjačem za baterije sa ebaya. Upalim Mob sve super radi,spojim na punjač pokazuje da puni,pustim ga neko vrijeme i onda ili se puni 1% /1h ili pada postotak iako se puni???Mjerio sam raznim aplikacijama mA ali nijedna ne pokazuje nista. Baterija se ne grije uopće kao ni punjač . temperatura baterija cak pada kao da se ne koristi i ne dogada nista.. probao sam druge punjače, kabele,puniti na PC. Pretražio sam cijeli net i dosta ljudi ima taj problem sa raznim mobitelima ali nema nekog rješenja koliko sam vidio. Po meni moguće da je micro USB toliko ruzinav da Mob prepozna da je punjač uključen ali struja teče jako jako mala...nemam pojma ima li tko savjet ,ideju?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

aa slusaj moze bit do softwera,moze bit do utora ako je ostecen svakako to neko iz servisa bi trebao pogledat

L.P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung core prime problem sa punjenjem
Neznam da li je do software,nije radio ni na kitkat niti sada kad sam stavio lolipop...nije mi jasno samo zašto pokazuje da se puni i puni se 1% po satu..ako je sjeban micro USB onda ne bi ni punio ni ništa...a vjerojatno ću reci da ga odnese u servis i gotovo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice