Sagem my750

poruka: 6
|
čitano: 4.537
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sagem my750

Zanima me da li itko od vas ima Sagem my750. Link: http://www.vipnet.hr/ponuda-vipme-kompleta/-/phone/1607 . Ako imate navedeni mobitel molio bi vas da napisete vase komentare o njemu (trajanje baterije, tipkovnica, cvrstoca...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sagem my750

Nemoj uzet Sagema,vjeruj mi,loš je. Ako poživi 1 godinu bez kvara,to je jackpot.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sagem my750
ko kaže da sagem ne valja ja ga imam već više od 9 mjeseci i sve normalno radi, moj je sagem my521x

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sagem my750

Gle,radim u servisu mobitela i znam što vidim kad dođem tamo. Svaki treći ima neki teži kvar koji je toliko skup da se vlasnicima ne isplati popravljat.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sagem my750

imam sagem onaj my 521 i radi skoro pa 2 godine, prije toga my 501c isto tako radi još uvijek...

ovaj zadnji mi je 3ći po redu i niti sa jednim nisam imao problema.

najveći grijesi kod sagema su ti: procesor u mobitelu je k-nj kategorije i spor je, izbornici se polagano otvaraju, kao i odziv na tipke loš kod nekih...

napomena: kod bilo kakvih prćkanja po softwaru u sagema ti se aktivira time bomb i dolazi do uništavanja aparata tj kvarova, znači nema otključavanja i dekodiranja i nadogradnji softwarea bilo kojega tipa

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Sagem my750
scaramush kaže...

imam sagem onaj my 521 i radi skoro pa 2 godine, prije toga my 501c isto tako radi još uvijek...

ovaj zadnji mi je 3ći po redu i niti sa jednim nisam imao problema.

najveći grijesi kod sagema su ti: procesor u mobitelu je k-nj kategorije i spor je, izbornici se polagano otvaraju, kao i odziv na tipke loš kod nekih...

napomena: kod bilo kakvih prćkanja po softwaru u sagema ti se aktivira time bomb i dolazi do uništavanja aparata tj kvarova, znači nema otključavanja i dekodiranja i nadogradnji softwarea bilo kojega tipa

A sad fino polako opet pročitaj što sam ranije napisao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice