Zanima me da li itko od vas ima Sagem my750. Link: http://www.vipnet.hr/ponuda-vipme-kompleta/-/phone/1607 . Ako imate navedeni mobitel molio bi vas da napisete vase komentare o njemu (trajanje baterije, tipkovnica, cvrstoca...).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj uzet Sagema,vjeruj mi,loš je. Ako poživi 1 godinu bez kvara,to je jackpot.
Gle,radim u servisu mobitela i znam što vidim kad dođem tamo. Svaki treći ima neki teži kvar koji je toliko skup da se vlasnicima ne isplati popravljat.
imam sagem onaj my 521 i radi skoro pa 2 godine, prije toga my 501c isto tako radi još uvijek...
ovaj zadnji mi je 3ći po redu i niti sa jednim nisam imao problema.
najveći grijesi kod sagema su ti: procesor u mobitelu je k-nj kategorije i spor je, izbornici se polagano otvaraju, kao i odziv na tipke loš kod nekih...
napomena: kod bilo kakvih prćkanja po softwaru u sagema ti se aktivira time bomb i dolazi do uništavanja aparata tj kvarova, znači nema otključavanja i dekodiranja i nadogradnji softwarea bilo kojega tipa
imam sagem onaj my 521 i radi skoro pa 2 godine, prije toga my 501c isto tako radi još uvijek...
ovaj zadnji mi je 3ći po redu i niti sa jednim nisam imao problema.
najveći grijesi kod sagema su ti: procesor u mobitelu je k-nj kategorije i spor je, izbornici se polagano otvaraju, kao i odziv na tipke loš kod nekih...
napomena: kod bilo kakvih prćkanja po softwaru u sagema ti se aktivira time bomb i dolazi do uništavanja aparata tj kvarova, znači nema otključavanja i dekodiranja i nadogradnji softwarea bilo kojega tipa
A sad fino polako opet pročitaj što sam ranije napisao.