S. O. S. - Mobitel ne radi bez ČUDNOG BROJA

poruka: 7
|
čitano: 2.157
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Veliki problem i pitanje!

Imam VIP broj, karticu. Kada uključim mobitel (bez obzira koji je aparat u pitanju), on automatski postavlja naziv sa sljedećim brojem u kontaktima:

@@@@@@@@@@@@@@@@

0000000000000000000000292929292929292929

Neprastano mi je uključena plava oznaka E. Ako izbrišem broj, ne mogu nikoga zvati niti nitko mene. Ako ga ugasim nakon brisanja, automatski se ponovo pojavi. O čemu se radi? Račun mi ne odgovara mjesečnoj potrošnji, a u VIP-u mi kažu da su taj slučaj prvi puta vidjeli. Otkazao bih ugovor, ali me još veže godinu dana...

Ni na jednom uređaju mi ne dozvoljava isključivanje EDGA...   ???

Ima li netko nekaj, bilo kaj...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: S. O. S. - Mobitel ne radi bez ČUDNOG BROJA
herz kaže...

Veliki problem i pitanje!

Imam VIP broj, karticu. Kada uključim mobitel (bez obzira koji je aparat u pitanju), on automatski postavlja naziv sa sljedećim brojem u kontaktima:

@@@@@@@@@@@@@@@@

0000000000000000000000292929292929292929

Neprastano mi je uključena plava oznaka E. Ako izbrišem broj, ne mogu nikoga zvati niti nitko mene. Ako ga ugasim nakon brisanja, automatski se ponovo pojavi. O čemu se radi? Račun mi ne odgovara mjesečnoj potrošnji, a u VIP-u mi kažu da su taj slučaj prvi puta vidjeli. Otkazao bih ugovor, ali me još veže godinu dana...

Ni na jednom uređaju mi ne dozvoljava isključivanje EDGA...   ???

Ima li netko nekaj, bilo kaj...

Jesi probo na drugi mob da vidiš jer radi normalno? Tako da saznaš jel do mob illi je do sim kartice.

Nenad
12 godina
neaktivan

Jesam. Ista stvar. U tome i jest problem. Vezano je nešto uz broj i karticu, a nitko mi ništa ne zna reći, ili znaju u VIP-u, ali im je logično u interesu da ne kažu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 16:06 (herz).
17 godina

Jesi na pretplati?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na obadva pitanja je odgovorio u prvom postu, i kaže da je vezan ugovorom još 1 godinu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Na obadva pitanja je odgovorio u prvom postu, i kaže da je vezan ugovorom još 1 godinu.

E onda odi vipu i daj mob nek pokušava nek proba zvat nekoga i slično,, vjerujem da sim kartica neispravna. Pa će ti zamjenit drugu karticu s istim brojem.

Nenad
12 godina
neaktivan

Probati ću. I to mi je palo na pamet. Još nikada nisam čuo od nikoga nešto slično pa me zanimalo jer se neko već susreo s time i o čemu se radi. Hvala na odgovorima. (unaprijed)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:15 (herz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice