Problem sa naplatom 88126

poruka: 7
|
čitano: 4.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Možda nisam dao dobar naslov ni pogodio grupu, ali dešava mi se ovo:

klincu (9) sam skinu UNO na mobitel i mali se igrao. E, valjda je došao do kraja demo nivoa i posalo je SMS na broj 88126 (naravno, i sada se pravi "grbav" zlato tatino{#}). Prošli mjesec su mi skinuli 20 kn za kod i to bi nekako progutao. Najbolja stvar je ta da mi nakon mjesec dana (10.08) dolazi ponovo poruka sa istog broja i to ISTI kod!! Trenutno pišem mail na reklamacije, no nekako mi se čini da neću imati puno uspjeha.

Radi se o tvrtci Kreativne tehnologije iz Zgb link: http://www.stixi.com/hr/tc/.

Pronašao sam i ovo: http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2010.g/Odluke/nadzor%20Kreativne%20tehnologije.pdf.

Molim vaše mišljenje, a bogami i pomoć!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa naplatom 88126

Tako nesto sam i ja napravio prije par godina.Kartica je bila na prepaid i sada samo bog i T-mobile znaju koliko sam u minusu na toj kartici jer sam ju polomio i bacio u smece.

Sto se tvog problema tice trebao bi deaktivirati to.Ako si uzeo tjedni program: Za deaktivaciju programa pošaljite: TPrazmakSTOP. U slučaju korištenja jedne o kljucnih rijeci (TV,  TG, TJ, TM) za deaktivaciju se šalje ta ključna riječ umjesto TP.  

A ako si uzeo mjesecni: Za deaktivaciju programa pošaljite: STIXIrazmakSTOP.

Tako pise na toj stranici.

Ubuduce nemoj takva sranja raditi.Odi na mobile 9, zedge ili neku drugu stranicu i skini igru za mobitel :-)

14 godina

Kad bi se jedino klinac sjetio što je radio sa mobitelom (kako rekoh, zlato tatino {#})!

Zahvaljujem, napišem kako sam prošao.

14 godina
Na mail ne odogovaraju, naravno. A da pošaljem sve to?
coso9288 kaže...
Sto se tvog problema tice trebao bi deaktivirati to.Ako si uzeo tjedni program: Za deaktivaciju programa pošaljite: TPrazmakSTOP. U slučaju korištenja jedne o kljucnih rijeci (TV,  TG, TJ, TM) za deaktivaciju se šalje ta ključna riječ umjesto TP.  

A ako si uzeo mjesecni: Za deaktivaciju programa pošaljite: STIXIrazmakSTOP.

14 godina

Probaj poslati oba.Je li ti ta kartica prepaid ili na pretplatu?

0 0 hvala 0
14 godina

Pretplata

14 godina

Poslao sam ja njima sve žive ŠIFRErazmakSTOP i kaže on meni: Poštovani ..... nemate aktiviranih usluga.

Kopam dalje i naletim na IGRArazmakSTOP i voila (što bi rekli prijatelji njemci), program IGRA je deaktiviran!

I sada me pati još i ovo:

3) Cijena programa IGRA je 11,99 kn za 5 dana korištenja. Cijene uključuju PDV. Program vrijedi do deaktivacije. Za deaktivaciju programa pošaljite: IGRArazmakSTOP

11,99 kn, a meni poslali račun na 20,00 kn. Ili sam dobio popust, 20,00 kn za mjesec dana. Ma, valjda je rješeno, samo moram upozoriti zlato tatino {#}, nek' ni slučajno takne mobitel!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice