Dakle situacija je slijedeća: mobitel je lg gt540 optimus, sim kartica je tele 2, prilikom paljenja mobitela normalno traži me pin od SIM kartice, ja ga upišem, mobitel prihvati, ali nakon toga prikazuje kao da više nema SIM kartice u njemu, nemogu zvat, nemogu vidit brojeve na kartici, nemogu provjerit stanje na računu, probao sam vratit na tvorničke postavke, ali bez uspjeha, ostale funkcije mobitela rade normalno, ima li itko ikakvu ideju kako natjerat mobitel da očita karticu i da je mogu normalno koristiti, hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam imao slicne probleme kad sam prebacivao karticu u novi mobitel. U starom je radilo, u novom ne. Uzeo sam štapić za uši i posipo malo alkohola po njemu i onda malo protrljo po kartici. Možda i tebi pomogne.
Ja sam imao slicne probleme kad sam prebacivao karticu u novi mobitel. U starom je radilo, u novom ne. Uzeo sam štapić za uši i posipo malo alkohola po njemu i onda malo protrljo po kartici. Možda i tebi pomogne.
i tebi je proradilo nakon toga, probat ću pa javim...hvala
Meni je pomoglo.
Radi li tebi?
Meni je pomoglo.
Radi li tebi?
nije mobitel trenutno kod mene, pa nemam priliku isprobat taj način, javim kasnije svakako
EDIT isprobano, funkcionira
imam problem kad upalim mob pojavi mi se ograniceni kod nezz sta je a stavim drugu sim karticu na mob sve je ok dal neko zna o cem je rijec??? hvala!