Znači problem je kada recimo klizne mobitel prema dole, uopće se ne ugasi ekran a trebao bi. Isto tako kada me netko zove, kada klizne gore, trebao se automatki javiti a ne da stinem tipku za poziv. U čemu bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači problem je kada recimo klizne mobitel prema dole, uopće se ne ugasi ekran a trebao bi. Isto tako kada me netko zove, kada klizne gore, trebao se automatki javiti a ne da stinem tipku za poziv. U čemu bi mogao biti problem?
Kod kliznih mobitela problem je uglavnom FLAT kabl i očituje se na ovakav način kao tebi. Tj to može biti jedan od problema

Da, nisam napomenuo da sam promjenio već flat kabl. Do čega može još biti uzrok? Na koju foru mobitel reagira kada klizne?
Da li ima neko mobitel nokiu 7230..ja imam,klizni je,ne rade mu dvije tri tipke,u moby shopu kazu da je u pitanju fokija i da je treba zamijeniti.Ali gdje sam god trazila fopiju za njeg,nema,jer se sada proizvode bolji mobiteli.Jedino ako ima neko ovakav mob.da mu ne treba,da mi proda,da iskoristim foliju za svoj,ukoliko je ispravan :( jedino mi tako mogu zamijeniti.Mobitel ima sentimentalnu vrijednost i voljela bih ga popraviti :(
Pogledaj na njuški, ima ti ih po pedeset kuna za djelove.