Problem kod kliznog mobitela

poruka: 5
|
čitano: 1.030
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Znači problem je kada recimo klizne mobitel prema dole, uopće se ne ugasi ekran a trebao bi. Isto tako kada me netko zove, kada klizne gore, trebao se automatki javiti a ne da stinem tipku za poziv. U čemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem kod kliznog mobitela
Abra008 kaže...

Znači problem je kada recimo klizne mobitel prema dole, uopće se ne ugasi ekran a trebao bi. Isto tako kada me netko zove, kada klizne gore, trebao se automatki javiti a ne da stinem tipku za poziv. U čemu bi mogao biti problem?

Kod kliznih mobitela problem je uglavnom FLAT kabl i očituje se na ovakav način kao tebi. Tj to može biti jedan od problema

- HTC 8S -
17 godina
Re: Problem kod kliznog mobitela

Da, nisam napomenuo da sam promjenio već flat kabl. Do čega može još biti uzrok? Na koju foru mobitel reagira kada klizne?

7 godina
neaktivan

Da li ima neko mobitel nokiu 7230..ja imam,klizni je,ne rade mu dvije tri tipke,u moby shopu kazu da je u pitanju fokija i da je treba zamijeniti.Ali gdje sam god trazila fopiju za njeg,nema,jer se sada proizvode bolji mobiteli.Jedino ako ima neko ovakav mob.da mu ne treba,da mi proda,da iskoristim foliju za svoj,ukoliko je ispravan :( jedino mi tako mogu zamijeniti.Mobitel ima sentimentalnu vrijednost i voljela bih ga popraviti :(

0 0 hvala 0
16 godina

Pogledaj na njuški, ima ti ih po pedeset kuna za djelove.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice