Prijenos broja u Tele 2 i mobitel

poruka: 14
|
čitano: 10.318
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Jedan od ukucana hoce prijeci na tele2 jer smo skoro svi na njemu.Trenutno je VIP.

1.Zanima me kolko dugo traje ta procedura i da li mobitel dobivam odmah(hocu se odmah prebaciti na pretplatu i uzeti mob)?

2.Da li se isplati dati 700 kn vise za HTC Hero umjesto LG Optimusa?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Itko?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo pogledaj tu koliko vidim sve ti piše.A za HTC i LG ne znam.Pogledaj malo reviewe po netu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mene zanima jel se uredjaj dobije odmah jer sam jako nestrpljiv!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto radio prijenos broja i koliko se sjećam ti uređaj možeš tek uzeti kad ti oni odobre prijenos broja.Onda ideš u prodavaonicu,gdje si već dao zahtjev i tamo ti daju uređaj i karticu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ima li tko ovu smiley tarifu u tele 2 mreži??

Imam namjeru uzet ovu 200 uz 24 mjeseca ugovor.

Kolko vidim na netu ne piše ništa za ograničenja poruka.

A dođem danas u centar, ova mi kaže da je možda ograničenje na 1000-2000 poruka,

al da nije sigurna.

Pa kakav je to odgovor majko mila.

Zna li itko više o ovoj tarifi, isplati li se??

Dakle, ovih 200kn bi potrošio na pozive, više ne, jer ne razgovaram previše.

Ali bitno mi je da nema ograničenja na poruke.

Uz to bi uzeo Xperiu X8 za 495kn.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel  se moze uzet mobitel odmah ili treba pricekat da te prebace???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Na Tele2 sam 4 godine (bonovi od 70- 100 kn mjesecno) i sad planiram uzet Wildfire u VIP-u na pretplatu u tarifi 150 (75 kuna mjesecno posto je 50% akcija), i mobitel placam 699 kuna.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Prijenos broja u Tele 2 i mobitel
srec12 kaže...

Treba pričekati da te prebace i onda ako je prebacivanje uspješno tek onda možeš uzeti mobitel.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
crystal6 kaže...
srec12 kaže...

Treba pričekati da te prebace i onda ako je prebacivanje uspješno tek onda možeš uzeti mobitel.

da, nedavno prešao na tele 2 čekao sam do 13-tog idućeg mjeseca da mi odobre prijelaz otišao i pokupio mob. ali prije prijelaza provjeri dali imaju mob koji želiš, ja sam za galaxy 3 mora potegnuti kroz pola zg-a i naravno rezaerviraj uređaj u dućanu da te dočeka kad preneseš br.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan

a kolko dana traje to prebacivanje??

0 0 hvala 0
17 godina
srec12 kaže...

a kolko dana traje to prebacivanje??

ja sam otišao po prijelaz 29.12-tog a 13-tog prvog je prijenos bio odobren i bio sam u tele 2 mreži.valjda odobravaju prijelaz(ja otišao iz t-com-a) kad ti oko 13-tog provjere dugovanja i tko zna što već.. i to je to. ako ideš sa pretplate moraš imati podmirene dospijele račune tj nesmiješ im dugovati...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan

ne ne idem iz pretplate..idem iz vipa na bonove u tele2 na bonove..i mislim uze samsung  s5230..za 495kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PUŠIONA,KLONITE SE TELE2.ja pokušavam preko webshopa prenjeti broj u TELE2. Aplikacija me zaustavlja na zadnjem koraku.Djelatnici ne žele pomoći. Obečali mi da će to napraviti telefonska prodaja,nazvali me a onda 69 minuta i 24 sekunde selili od djelatnika do djelatnika.Pretpostavljam da su se dobro zabavili. rekli su mi da napišem prigovor,čak su mi dali i mail.

0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice