zanima me jel valja kaj samsung m8800 mislim si ga kupit za koji mjesec a sad neznam jel dobar i jel se isplati dati 2000 kn za njega :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me jel valja kaj samsung m8800 mislim si ga kupit za koji mjesec a sad neznam jel dobar i jel se isplati dati 2000 kn za njega :D
Ako misliš na SAMSUNG M8800 Pixon, onda je to odličan mobitel. Ima dobru kameru, lijepog je dizajna... Sve u svemu odličan mobitel.
da da mislim na taj mob :D ali cuo sam da nema wifi.. da mu je to jedna velika mana.. :D
Čuj to nije mobitel, to je fotoaparat 8 mp je jako puno, a kako sam čitao ima odličnu razlučivost, a sto se tice wifi, ako ti je stvarno potreban, odnosno da ces na njemu visiti stalno i to onda ok, ali ako za povremeno surfanje to ti ne bi trebalo biti problem.. Po meni je najveći minus ovoga mobitela sto nema WM, tak da ne mozes nikakve aplikacije stavljati, po meni je omnia zakon sto se tice samsunga, koristio sam ga malo i stvarno je mob odlican.. p.s omniu mozes naci za oko 1800-2000 kn bez problema..
ma dobro ne mislim ja to sad uzet... mislim uzet oko bozica jer starci imaju u tmobile ono za produzit ugovori i ono flex 300 itd.. pa mislim preko toga uzet da dobim jeftinije :PP