Potrebna pomoc - mobitel nece da se puni

poruka: 6
|
čitano: 3.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kao sto naslov kaze, mobitel nece da se pocne puniti.

U pitanju je nov VKWORLD VK700 mobitel, danas mi se baterija skroz ispraznila i nema sanse da je napunim.

USB kad prikljucim cuje se zvuk konektovanja na pc,i onda zvuk diskonektovanja i sve tako, sto se tice obicnog punjaca,isto kao da ne djeluje uopste.

Punjac sam probao na drugom mobitelu,ispravan je.

Molim za savjet ako netko znaa.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Potrebna pomoc - mobitel nece da se puni
Konektor je gotov. Pokusaj sa pomicanjem uUSB kabla dok je ustekan u mob. Mozda dobijes rezultat, inace zahtjeva zamjenu. Lp
Hardwell - Young Again
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leon98 kaže...
Konektor je gotov. Pokusaj sa pomicanjem uUSB kabla dok je ustekan u mob. Mozda dobijes rezultat, inace zahtjeva zamjenu. Lp

Probao sam, ne djeluje. Inace pazim uvjek kad stavljam kabal u njega, i samim tim sto ga komp detektuje na sekundu daje mi do znanja da radi. Vjerujem da je sve ispravno i dalje,samo sto je baterija totalno prazna,i sad trebam skontat kako da je napunim makar samo da se upali mobilni

10 godina
neaktivan
Drugi portovi na PC? Mozda taj port nevalja (vrlo moguce)
Hardwell - Young Again
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leon98 kaže...
Drugi portovi na PC? Mozda taj port nevalja (vrlo moguce)

Probao,sve isto se desava connect/disconect zvuci koji se ponavljaju. Isto kao da se pokusava upaliti pa nema dovoljno baterije da ga upali. :(

15 godina
neaktivan

I ja imam isti problem imam noa h41 prvo mi je otisla baterija pa sam ju promjenio i sad nakon 3 mjeseca opet je nesto u banani. Mobitel se nece punit. Kad ga stavim punit pise da se normalno puni ali ne moze se napunit iznad 10% tako je bilo nekih par dana, a sada se uopce ne moze punit. Zanima me dali neko zna dali je opet neki problem u bateriji ili mozda u samom uredaju?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice