Pomozite mi odabrati futrolu za I-phone4

poruka: 17
|
čitano: 5.648
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

eto nazvali mene iz t mobile-a jucer da mi je stigao i-phone4.. pa eto mene u appleovoj obitelji.. enivej pomalo me razocarava cinjenica sto su skrti sa dodatnom opremom, no sta je tu je, platio sam ga 900kn tako da se necu prevec zaliti..

sada mi se cini bas ono ultra nuzno zastiti ovu lijepu igracku..

ja bi nesto tipa ovo http://www.senacases.com/apple/iphone-4-cases/ultraslim/

dakle takav tip futrole, ono da je on unutra i ja ga izvadim ali da je ta futrola sto tanja.. ne one koje se kace ili otvaraju..

mogu minimalno biti na flip kao ova

http://www.icasesonline.com/featured/sgp-leather-case-argos-for-apple-iphone-4.html

ali to max..

te gore navedene su mi lijepe.. ali ima ih more jos.. onda boja..

od one prve mislim si sve su mi hebene boje, ali ono imati zlatnu futrolu? hmm

ova mi isto nije losa

http://www.beyzacases.com/pd-apple-iphone-4-retro-super-slim-stripes-vertical-case.cfm

slusam komentare i  dodatne prijedloge.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 0:48 (gigi_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomozite mi odabrati futrolu za I-phone4
Danas me nemoze nista iznenaditi, pogotovo ove bezvezne teme.
17 godina
neaktivan

Ona prva se i meni najviše sviđa, manje je više, jel. Uzmi neku tamniju boju, antilop ili crnu..

Druga mi se ne sviđa, a od trećih ona zadnja sa St. Georgovim križom je zanimljiva.

P.S. Priznaj da si otvorio temu samo da se pohvalis novim iphonom (btw. nema crtice između I & Phone kako si ti napisao)

ova mi se sviđa ova mi se sviđa
"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ti je ko uperio pistolj u celo da je moras citat ili nedaj boze odg s nadasve nepotrebnim komentarom? 

mislim da nisam prekrsio nijedno pravilo foruma, ako jesam pardon, ako nisam just let me be dude... 

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ona prva se i meni najviše sviđa, manje je više, jel. Uzmi neku tamniju boju, antilop ili crnu..

Druga mi se ne sviđa, a od trećih ona zadnja sa St. Georgovim križom je zanimljiva.

P.S. Priznaj da si otvorio temu samo da se pohvalis novim iphonom (btw. nema crtice između I & Phone kako si ti napisao)

hahhaa.. iskreno nisam.. mozda djelomicno.. jednostavno sam se odusevio s ovom potragom futrolica.. pa sam odlucio podijeliti to s ljudima.. :D vec sam curu i prijatelje zaspamao s futrolicama .. lol

je ful je fora ta s krizem.. but i am no england fanboy..

hvala za ispravak :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 0:59 (gigi_cro).
15 godina
neaktivan

Ove futrole su me podsjetile na nešto... Gdje je ono bilo... Hm... Aha, evo ga. Cool

VAŽNO; VAŽNO: DISCLAMER.

Naravno, link je čisto zabavnog karaktera pa ako autor teme nekom čudnom "providnošću" shvati da je navedeni URL prava stvar za njega i ono što je tražio cijeli život, neka ima na umu da me zaboli nešto ako pokuša išta od toga jer sve što će pokušati radi isključivo na vlastitu odgovornost. P.S. Ovaj disclamer pišem jer Apple fanboys znaju zapasti u čudne brije, pa da stvarno ne bi bilo nešto bolje se ograditi od svega toga odmah u startu. Da je riječ o nekoj temi nevezanoj uz Apple spomenuti disclamer vjerojatno ne bi bio potreban. Osim, naravno, ako nije riječ o čudnovatim kljunašima (ali i to je vrlo upitno). Uglavnom, živjeli vi meni još 100 godina Apple fanboysi - jer da vas nema ne znam gdje drugdje bi mogao postati ovaj link na Bug forumu (teško da će uskoro neka tema o čudnovatim kljunašima, a kao što već rekoh - upitno je bi li i u toj temi bilo prikladno postati ovaj URL). Cool P.S.S. Molim vas da ne otvarate sad temu o čudnovatim kljunašima. Bilo bi zgodno, ali nije potrebno. Stvarno nije. Izlanuo se

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

hahahahahaha epic

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

lol.. wai.. ja bi rekao da ste vi puno veci hejteri nego sto sam ja fanboy.. jerbo ja uopce nisam ljubitelj applea, preskocio sam prvu seriju mobitela jer mi se uopce nije svidjala ta politika nemas bluetooth plati svaku aplikaciju, no ostao sam bez pametna mobitela (xperia x1), a iphone mi je bio povoljni od svega ostalog sto sam razmatrao - htc desire, xperia x10, samsung s8500... 

bio bi budala da ne sagledam stvari objektivno i prepoznam vrijednost ovog mobitela.. 900kn je pre pre dobra cijena za takvo sto.. pogotovo posto sam staru xperiu uspio uvalit za prakticki iste novce..

15 godina
neaktivan

Pozz..

Evo da ti i ja pridonesem svojim odgovorom Smijeh

meni se osobno najviše sviđa http://www.beyzacases.com/pd-apple-iphone-4-retro-super-slim-stripes-vertical-case.cfm

Dakle ova crna s vertikalnim bijelim prugama, ful mi je ok i za mušku i žensku osobu.

Btw ja ti radim u dućanu s takvom opremom i baš mi je stigla roba i imam takvu futrolicu među njom s time da moja ima još nekakvu trakicu s kojom povlačiš mob vanka nemoraš ga čupat i cijena je sasvim pristupačna 99 kn Nevinašce

Evo torbice na izvlačenje... :) Evo torbice na izvlačenje... :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:39 (Aurora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni je predobra ta sa tim bijelim trakicama.. ali ova tvoja mi djeluje malo jeftinije od ovih gore, mozda je stvar u kvaliteti slike.. a i ova bijela crta mi ima neki ne-kul oblik.. 

16 godina

Ja BiH nEkU rOzU tE sU mI bAš SuPaČ.

lol.

Nego šta će ti futrola za mobitel, drži ga u džepu ko svi normalni ljudi...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Te crte su kao da je pregažena nekako....kao trag automobila...šta ja znam :)

Inače imaš dosta nama prihvatljive p cijenama opreme za mobitele na Mihić-mob lako se pronađe dućan gdje možeš kupiti i imaš cijene...puno bolje zvuče od 36 dolara... A sve ti je to imitacij akože eko koža kao ova moja ...

Prodajem -- Nokiu E63 povoljno -- pwt :)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ja BiH nEkU rOzU tE sU mI bAš SuPaČ.

lol.

Nego šta će ti futrola za mobitel, drži ga u džepu ko svi normalni ljudi...

zato sto sam ja bio pravi muskarac zadnjih 10 godina koji nikad nije imao futrole pa sam upropastio redom mobitele od 4-5 k kuna u roku pola godine. 

nacu negdje doma sliku moje xperije kako je izgledala kad sam je prodao. pa cu je tu postat bas me zanima sta ces mi onda reci. 

16 godina

Pa može se mob čuvati i bez futrole...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovisi kakva si osoba. meni to nije nikad poslo za rukom. ja nemam vremena. previse se krecem, previse kljuceva imam (imam 3 privjeska sve skupa preko 20 kljuceva), pederusa s miljun toga po ljeti.. slampav sam, ispada mi mobitel... imam zivotinje doma, pse, macke.. ludu kucu zbog nekih clanova obitelji.. jako mi je tesko cuvati ista .. treba mi glupa futrola za mobitel. kako sam upropastavao Xperiu to sam zakljucio.

plus futrola stiti i od vlage. meni je xperia bilo potpuno crkla, prvobitno su mi odbili garanciju, jer vlaga spada u visu silu po njima, imao sam neku bolesnu vezu pa su mi to na kraju sredili. ugl. ja po mobitelu nisam proljevao nista, znaci vlaga u zraku (s mora, plaze vjerovatno) je shebala mob. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 16:17 (gigi_cro).
16 godina

Evo ja imam HTC desire već 6 mjeseci i kao da je glanc nov, bez ikakvkve ogrebotine i slično, a nemam nikakav kondom(ovaj futroluBelji se) na njemu, jedino što pazim da mi nije u đepu zajedno sa ključevima ili nečim oštrim što bi ga moglo izgrebati...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomozite mi odabrati boju za moj Aston Martin Vanquish dvoumim se između crne i bijele??
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice