Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.707
- |
- čitano: 12.186.940
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Preporuka za novi mob, oko 500E, kamera možda najbitnija stavka?
Kupujem mob preko oglasnika, nov, zapakiran, do 800€. Gledam honor magic 7 pro i zanima me kakav je, zasto mu je toliko pala cijena i ima li sto bolje u tom cjenovnom rangu
Za 700-800 eura, Pixel 9 Pro, Magic 7 Pro, OnePlus 12, S24 Ultra...
Honor 400 Lite - taj mi se osobno najviše sviđa
Redmi Note 14 Pro 5G
Galaxy A56 5G
Honor Magic 7 Lite
Svi bez punjača.
Uzel bi joj kod A1 na pretplatu.
Imate kakve savjete?
S 400 Lite nećeš pogriješiti, posebno ako je u pitanju nezahtjevan korisnik.
od danas ponosan vlasnik smartphonea Nothing 3a , već ga obožavam. Inače mi je bio šok zbog sučelja tj nisam naučen na geste. Mogu odabrati stare tipke na dnu ali odlučio da ću zadržati geste jer je to modernije.
Po defaultu su ikonice bez naziva, naziv uključio jer su neke ikonice toliko slične da se lako pogriješi. Svakome preporučujem ovaj model, platio sam ga 395eura od austrijskog trgovca electronic4you koji prodaje i na Hrv tržištu. Paket je došao već za 2dana.
od danas ponosan vlasnik smartphonea Nothing 3a , već ga obožavam. Inače mi je bio šok zbog sučelja tj nisam naučen na geste. Mogu odabrati stare tipke na dnu ali odlučio da ću zadržati geste jer je to modernije.
Po defaultu su ikonice bez naziva, naziv uključio jer su neke ikonice toliko slične da se lako pogriješi. Svakome preporučujem ovaj model, platio sam ga 395eura od austrijskog trgovca electronic4you koji prodaje i na Hrv tržištu. Paket je došao već za 2dana.
Tek sad otkrio geste? Pa to na androidu koristim vec par godina....
Tek sad otkrio geste? Pa to na androidu koristim vec par godina....
2019 (krajem) sam kupio Xiaomi mi9t pro
I otad me dobro služio, ono sto sam najviše volio kod njega je Pop up kamera i odbijali su me pilulice i rupe na ekranu a spec se nisu značajno mijenjale da bi me potaknule na promjenu. Za geste nisam znao prije, primijetio jedino malo kod prijatelja.
Geste koristim da imam cijeli ekran na raspolaganju.
Motorola ima opciju da se mob zamahne lijevo desno pa se pali flashlight, se to može naknadno dodat na druge?
Motorola ima opciju da se mob zamahne lijevo desno pa se pali flashlight, se to može naknadno dodat na druge?
ovisi o OSu, na Xiaomiju flashlight palim double klikom na power button što mi je puno bolje od mahanja mobitelom. isto tako se mogu postaviti back tap funkcije, a može se i koristiti razne aplikacije, biraj.
https://play.google.com/store/search?q=shake+torch+flashlight&c=apps&hl=en
https://play.google.com/store/search?q=macrodroid&c=apps&hl=en
Ne odgovara svakome isto. Meni je genijalno na Motoroli lagani trzaj za bljeskalicu ili zakretanje za kameru.
Kupujem mob preko oglasnika, nov, zapakiran, do 800€. Gledam honor magic 7 pro i zanima me kakav je, zasto mu je toliko pala cijena i ima li sto bolje u tom cjenovnom rangu
Ja sam za svoj dao 700€, isto preko njuškala kupio, nov, zapakiran.
Mobitel je fenomenalan, kamere su onako, nit' smrdi nit' miriše, ako te zanima nešto konkretno pitaj.
Nakon malo proucavanja narucio sam oneplus 13 sa sluzbene stranice, dobio besplatno slusalice na flash sale-u. Hvala ti