Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.516.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Haker_x kaže...
ameraudur kaže...

Pozdrav, zanima me kakva su vasa misljenja/iskustva s kupnjom izlozbenog primjerka mobitela? Planiram uzeti Mate 10 pro, ali samo ima izložbeni. Brine me zbog toga (ako sw ne varam) sto su ti izlozbeni stalno na punjacu.

Ja lično nebi. Stalno su na punjaču i svi ih čačkaju kako hoće, igraju igrica dok je telefon na punjaču, to dosta grije mobitel i bateriju i time im skraćuje radni vijek. Morao bi biti dosta jeftiniji, bar 30-40% da bi kupio testni(izložbeni) mobitel.

Ovaj je snizen s 6000 na 5000kn

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo odustao od kupnje izložbenog primjerka. Malo mi je to ipak riskantno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ameraudur kaže...

Ovaj je snizen s 6000 na 5000kn

Malo je to, tek 20%. Dok nebi na 4500 spustili nebi ga ni pogledao, a kamo li da razmišljam o kupovini, tek bi se nakon 30% sniženja premišljao da li da ga kupim ili ne.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

Imate neku preporuku za mog do nekih 4000kn? Uvjeti: dobra kamera, izdrzljiva baterija, fluidnost i dizajn (malo manje bitno ali ipak dovoljno bitno pri odabiru)

Kao referenca trenutno koristim lg g5

0 0 hvala 0
13 godina
Dok se mobitel moze kupiti novi na njuskalu sa racunom i garancijom po jos nizoj cijeni, zasto bi itko i razmisljao o izlozbenom primjerku iz ducana?

https://www.njuskalo.hr/huawei-mate/huawei-mate-10-pro-dual-sim-sve-mreze-radi-novoo-oglas-25718551

0 0 hvala 0
14 godina
ameraudur kaže...

Imate neku preporuku za mog do nekih 4000kn? Uvjeti: dobra kamera, izdrzljiva baterija, fluidnost i dizajn (malo manje bitno ali ipak dovoljno bitno pri odabiru)

Mate 10 Pro, OnePlus 6, P20. A ne bi ni prošlogodišnji S8+ bio loš izbor

12 godina
neaktivan
mile59 kaže...
Dok se mobitel moze kupiti novi na njuskalu sa racunom i garancijom po jos nizoj cijeni, zasto bi itko i razmisljao o izlozbenom primjerku iz ducana?

https://www.njuskalo.hr/huawei-mate/huawei-mate-10-pro-dual-sim-sve-mreze-radi-novoo-oglas-25718551

Nažalost onaj koji ne moze iskesirat 3000-4000 kn odjednom. I nisam ja trazio izložbeni primjerak nego je samo jos takav ostao. 

12 godina
neaktivan
zuper kaže...
ameraudur kaže...

Mate 10 Pro, OnePlus 6, P20. A ne bi ni prošlogodišnji S8+ bio loš izbor

S8+ mi se ne svida zbog nezgodnog polozaja fingerprinta. Ovo ostalo je bilo na razmatranju.

14 godina
Još ti mogu predložiti HTC U11 i LG V30...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Uzmes OP6 i miran si sa njim barem 2-3 godine! Oni koji imaju OP3 ili 3T i dan danas su zadovoljni, tako da pogrijesiti neces! E sada sta su tvoj prioriteti, optimizizacija mu je super, dobra autonomija, fluidan, ne trza, camera crticu ispod S9+, 99% android, ima 3.5 jack :) Ne nudi sve sta i S9\S9+ ali manje i kosta 3800kn za bazni 6 - 64 model! Nebi se dvoumio nikako na tvom mijestu meni stize u ponedjeljak 8-128 koj kosta malo vise tj 4200kn besplatna dostava bez carine, sa nihove stranice OP!  

Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, volio bi cuti vase misljene oko odabira mobitela izmedju Xiaomi mi a1 i Meizu m6 note, ili nekog po vasem izboru u tom cjenovnom rangu znaci do 1800kn ; uz objasnjenje..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Redmi note 5 pro je u tome rangu. Objasnjenje : bolji procesor te bolja kamera za ne tako vecu cijenu, baterija mu je sasvim bolja od a1, a negdje tu sa m6 noteom. Rn5 nije ni toliko veci od ova 2, samo 3 mm od a1.

Ne bi uzimao a1 i m6 zbog toga sto im je chipset stariji pa ono nisu toliko future proof iako sam imam rn4 pa mi sve radi kako spada..

17 godina
neaktivan
Šta je bolje uzet galaxy s7 ili noviji galaxy a8 2018? Jel ima veće razlike u odnosu na kameru i brzinu..
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
14 godina
S7 je brži, jači i ima dosta bolju kameru.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Isplati li se uzeti nokiu 5 za nekih 800 kn novu ? 

Uzmite u obzir da nisam neki prezahtjevan korisnik. Kamera me nimalo ne zanima. Bitna mi je izrada, podrska u smislu nadogradnji o da mogu otvoriti mail a da mob ne zastopa na 2 min. 

U ponudi je i nokia 6 za 400 kn vise ali mislim da ne daje puno za toliku cijenu ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:51 (malak).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

A kojiii? Uzeo bi polovan.

1 iPhone 7 Plus
9 Samsung Galaxy S9

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tražim mobitel za tatu do nekih 1000kn (100kn +, -). Nije zahtjevan korisnik, bitna je solidna baterija, da li bi Xiaomi redmi 4x bio best buy? Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da ti je bolja baterija u Xiaomi redmi note 4X ili u Xiaomi redmi note 4 unatoč većem ekranu, a i sam procesor je brži, pa bi to bila moja preporuka svakako. Jedino je problem eventualno ako mu je taj mobitel prevelik, pa onda Xiaomi redmi 4x ili ako naletiš na Samsung A3 2017... 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam priliku uzet Huawei P20 ili Huawei Mate 10 Pro. Mate je skuplji soma kuna. Da li se isplati nadoplatit?

Mob mi je za surfanje, pozive, lupanje malo slika.. U cemu je razlika izmedu ova 2?

5 P20
2 Mate 10 Pro
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
14 godina
Mate je bolji, ali za 1000kn više ne znam baš. Po meni, prednosti Mate su OLED ekran, veća baterija i ljepši dizajn
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav, ispao sam iz priče pa ne znam što preporučiti prijatelju kojeg zanima uređaj do 1200kn, nebitno nov ili rabljen. Čovjek je zbilja prosječan korisnik - surf, društvene mreže i random fotkanje su razina korištenja. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Christian kaže...

Pozdrav, ispao sam iz priče pa ne znam što preporučiti prijatelju kojeg zanima uređaj do 1200kn, nebitno nov ili rabljen. Čovjek je zbilja prosječan korisnik - surf, društvene mreže i random fotkanje su razina korištenja. Hvala!

Mi A1 izvana ili sa njuške ih zna biti sa garancijom za 1000kn

Hearthstone: Maks0806#2960
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Nije loše, ali ako je casual korisnik neka ide na stock android. Dobiti će android P, dok ovaj dalje od nougata neće 99%

I Flyme je totalni kaos od launchera

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Pozdrav mobiteloznalci, molio me frend da mu pomognem odabrati Samsung J6 2018. ili Huawei P smart ?
Pa vas molim pomoć u odabiru.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1

0 0 hvala 0
14 godina
Između 2 zla, malo manje zlo mi se čini P Smart
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Zasto zlo,dva moderna mobitela nize srednje klase,i ja bih odabrao p smart zbog nize cijene,inace odlican odabir oba

1 0 hvala 1
13 godina
uragan kaže...
Zasto zlo,dva moderna mobitela nize srednje klase,i ja bih odabrao p smart zbog nize cijene,inace odlican odabir oba

Zlo su zato što za lovu koju koštaju dobiješ puno bolji mob. Ovaj J6 je totalni šit, samo samsung natpis mu je 60% cijene

8 godina
neaktivan
Hmh,i brand ima svoju cijenu kod vrijednosti,ne vidim bas neku top razliku u drugim brandovima za tu cijenu

0 1 hvala 0
14 godina
J6 je plastikaner sa 720p AMOLED ekranom. A cijena mu je blizu 2000kn. Bolju izradu i specifikacuje sad imaju i mobiteli ispod 1000 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice