Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.905
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

...

5 Xiaomi Mi4c 2/16
0 LeTv Le One
6 Huawei P8 Lite

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mid-range mobiteli,cjenovno su tu negdje... Pa da vidim mišljenja 

1 Samsung Galaxy A5 (2016)
0 Samsung Galaxy J7 (2016)
11 Huawei P9 lite

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Doca15 kaže...

Pozzz svima,ovako dosad sam imao Oneplus one kojeg se nazalost moram rijesiti,pa bi trebao neki novi al da nije slabiji od toga

budet do 3,5 tisuce,ne rabljeno.

OnePlus 3, S7, Axon 7, Honor 8... Ovisi o prioritetima

13 godina

a di ima s7 za 3,5 tisuce ali novi?

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Njuškalo, novo sa 2 god garancije...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zapeo mi je za oko xiaomi mi5 negdje oko 280 eura je,jel se to isplati za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Doca15 kaže...

zapeo mi je za oko xiaomi mi5 negdje oko 280 eura je,jel se to isplati za te novce?

To bi trebalo ići i dosta niže, pogotovo ako naručuješ iz vana:

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Mobile-Phone-Snapdragon-820-Quad-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-5-15/342812_32611770429.html

A 11.11 bi mogli biti i dodatni popusti. Ja čekam. Uzimam Mi5 ili ako neće biti velik popust, onda Note 3 Pro.

Ako ćeš naručivati od ovdje definitivno pogledaj Mi5 temu. (moraš odabrati DHL, javiti se na drugi forum za popust i poklone, čekati 11.11 zbog popusta.. itd)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
odjavljen

Pozdrav,

trebao bih preporuku za novi mobitel koji:

- nije korišten

- ima garanciju

- ima podršku za zadnju verziju Androida (Vulkan)

- ima cijenu u rangu 2,5-3,5 k kuna na njuškalu.

Hvala i LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 7:07 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
13 godina

Galaxy S7 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Za samsung i htc bi se mogao protegnuti ako vrijede toliko vise od huaweia.

6 Samsung galaxy S7
4 HTC 10
4 Huawei P9
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako je i HTC 10 u igri, onda bi dao prednost njemu ispred S7. HTC će softverski sigurno bolje stariti nego Samsung
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav.Dvoumim se između dva mobitela.HTC One A9 ili Samsung Galaxy J5 2016 ? Molio bih vas da mi pomognete.LP

0 0 hvala 0
13 godina

Htc 10 nije u budžetu, bezbrazno je skup za novi po oglasima, dok s7 bez problema za 3400 nov.

Imam oba trenutno kod sebe (koristim htc 10) i 9 od 10 osoba bih preporučio S7

S7 pros:

-za koplje bolji ekran (boje,min/max brightness, responzivnost)

-bolja baterija

-bolja kamera

-vodootporan

-ekran praktički nema ghosting

HTC 10 pros:

-full metal dizajn

-puno bolje glazbene mogućnosti

-subjektivno mi se sense više sviđa

Kome nije bitan zvuk na mobu toliko, nema gotovo nikakvog razloga uzeti htc 10, a i uštedjet će 500+kn

Btw testiram na 6mj starom S7 edge i 2 tjedna starom htc-u. Ne bih rekao da ima neke razlike u brzini (sistemske animacije isključene)

Cobain27 A9 bez previše razmišljanja

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 22:13 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zasto se ne preporuca General Mobile 4G?

Cijena 1100kn, cisti Android 6/7...

DualSIMAndroid OneOS: Android OS, v.6.0.1 (Marshmallow)•Zaslon: 5.0'', IPS LCD, Corning® Gorilla ® Glass 4 / 720x1280px•CPU: Qualcomm Snapdragon 410 Quad-core 1,2 GHz•Memorija: 16 GB / proširivo do 32 GB•RAM: 2 GB•Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB•Kamera: primarna 13 MP, Dual LED bljeskalica / sekundarna 5 MP•Dimenzije: VxŠxD(mm) , 140.5 x 69.7 x 9.3•Težina: 135 g•Baterija: 2500 mAh

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Za 50kn vise bih radije uzeo redmi 3s, dosta jaci mob

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
djigibao kaže...

Zasto se ne preporuca General Mobile 4G?

Cijena 1100kn, cisti Android 6/7...

DualSIMAndroid OneOS: Android OS, v.6.0.1 (Marshmallow)•Zaslon: 5.0'', IPS LCD, Corning® Gorilla ® Glass 4 / 720x1280px•CPU: Qualcomm Snapdragon 410 Quad-core 1,2 GHz•Memorija: 16 GB / proširivo do 32 GB•RAM: 2 GB•Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB•Kamera: primarna 13 MP, Dual LED bljeskalica / sekundarna 5 MP•Dimenzije: VxŠxD(mm) , 140.5 x 69.7 x 9.3•Težina: 135 g•Baterija: 2500 mAh

Razmišljao sam o kupnji tog moba ali ipak sam odabrao Ulefone Metal zbog jače baterije,Glonasa,2-SIM slota,1GB više bržeg RAM-a,duplo više jezgri na malo večoj frekvenciji,OTG USB i metalnog kučišta ( otisak prsta mi ne igra nikakvu ulogu pa ga ni neću spominjat :P )

U prilog GM-u definitivno ide čisti OS i podrška te Gorilla 4 ali to mi ne znači toliko da zanemarim sve ono što Ulefone ima bolje/više od GM-a.

Baš danas sam ga uzeo tj.dobio i odmah je našao sistemsko ažuriranje i izvršio ga bez problema  

Comparison

Some people are so poor... all they have is money!
17 godina
Kupnja moba koji se jos nije dokazao na trzistu, ako si vec dao toliku lovu za mob bolje da si uzeo provjereno i jace za istu lovu, cak i kod nas ima vec od 1150kn snapdragon 430 sa adreno 505 i 4000mah baterijom i citac otiska prsta. Razlike izmedu 2 i 3gb rama ces jako tesko primijetiti, tak da to i nije neki plus. Danas se nikako ne isplati kupovati neprovjerene brandove jer za istu lovu kupis kvalitetan i provjereni kinez koji ima iste ili bolje specifikacije.
15 godina
Patrick_cro kaže...
Kupnja moba koji se jos nije dokazao na trzistu, ako si vec dao toliku lovu za mob bolje da si uzeo provjereno i jace za istu lovu, cak i kod nas ima vec od 1150kn snapdragon 430 sa adreno 505 i 4000mah baterijom i citac otiska prsta. Razlike izmedu 2 i 3gb rama ces jako tesko primijetiti, tak da to i nije neki plus. Danas se nikako ne isplati kupovati neprovjerene brandove jer za istu lovu kupis kvalitetan i provjereni kinez koji ima iste ili bolje specifikacije.

Na koji konkretno misliš?

btw: dobio sam ovoga tak da...

11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Nažalost, to je izgleda lekcija koju svatko treba naučiti na vlastitoj koži. Badava trubiti, ljudi jednostavno ne vjeruju da nešto može biti loše ako na papiru vide određene brojke.

@andi.cro, prilično sam siguran da Patrick misli na oba uređaja, i na onaj General Mobile i na Ujebfone.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 9:23 (Yo Momma).
17 godina
Redmi 3s ide za tu lovu kod nas, izvana jeftinije oko 100kn. Ako si dobio to je druga stvar, nedavno netko naveo na forumu da ne moze ni zamjensku bateriju naci za mob i stvarno je nigdje nema za kupit, doduse bio je umi ali isti klinac kao i ulefone, sve to lijepo izgleda na papiru a u stvarnosti banana. Treba par godina da se dokaze kao brand pa si onda kasnije siguran s kupnjom takvog branda.
17 godina
Patrick_cro kaže...
Redmi 3s ide za tu lovu kod nas, izvana jeftinije oko 100kn. Ako si dobio to je druga stvar, nedavno netko naveo na forumu da ne moze ni zamjensku bateriju naci za mob i stvarno je nigdje nema za kupit, doduse bio je umi ali isti klinac kao i ulefone, sve to lijepo izgleda na papiru a u stvarnosti banana. Treba par godina da se dokaze kao brand pa si onda kasnije siguran s kupnjom takvog branda.

Svi su nekad bili "neki Kinez" no Xiaomi, Huawei i One+ su jako napredovali i imaju vrhunske uređaje, a neki Opo, elephone  cing-cang i kakvih sve nema su trenutni proizvodi koji su eto kao dobri, a supporta nema uopće i takve uređaje treba izbjegavati. Postoji velika šansa da buse sve ok ali ako ne bude što onda? Kod potonija 3 postoji support i sve što kupac treba tako da su sigurna kupnja.

14 godina
neaktivan

ekipa ima li netko htc 628 i kako ste zadovoljni sa tim mobitelom? jel mu baterija stvarno tako losa i jel se popravilo sto sa nadogradnjom na 6.0? na vagi sam izmedju 628 i huawei 5x . trebam neki mid range mob za produljenje ugovora na tele 2. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Opo ili oppo? Za opo se nemrem sjetit kaj je, jedino mi oneplus one pada na pamet a oppo je ipak visoka klasa u kini, jos neke dobre marke su letv, meizu, lenovo, meni dobar je bio i tcl(kod nas se zove alcatel)..
14 godina
=xfact= kaže...

ekipa ima li netko htc 628 i kako ste zadovoljni sa tim mobitelom? jel mu baterija stvarno tako losa i jel se popravilo sto sa nadogradnjom na 6.0? na vagi sam izmedju 628 i huawei 5x . trebam neki mid range mob za produljenje ugovora na tele 2. 

Pošalji mi u pp koje imaš unutar svoga budžeta pa ti javim...

root
15 godina

A poklonjen mi je pa nema nikakve štete čak i da explodira 

Dobio sam 24mj. garanciju te najnoviji OS na njemu i miran sam minimalno dvije godine...

Ako ga ne razbijem prije, dvije godine će sigurno izdržat pa oko čega da onda brinem???

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da, eksplozije rijetko izazivaju šetu ;)

Ma ako ti sam ne učini uslugu i ne rikne ti ovih dana, velike su šanse da ćeš ga sam baciti u zid puno prije isteka tog roka.

Šalu nastranu, što je tu je, poklonjeni konj, zubi i tako to. Nadajmo se da ćeš imati dobro korisničko iskustvo i sretno!

1 0 hvala 0
15 godina

Hvala 

Ak nekaj bude, mam bum tu napisal 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolege,

Trebam pomoć za preporuku mobitela u cjenovnom rangu do 1000 i 2000 kn (+- 200 kn), jedan za cjenovni rang do 1000 kn i jedan za do 2000 kn.

Ne pratim tržište mobitela pa me zanima Vaše mišljenje čini li razlika od 1000 kn između mobitela veliku razliku u pogledu kvalitete i performansi. 

Hvala Vam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Novo? Polovno?

15 godina
neaktivan

Novo

E-mail: