Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Od ovoga najradije Xperia XA...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

Molio bi pomoć oko odabira mobitela. U potrazi sam za novim komadom, budući je na mom s4 puklo staklo.

Gledam mobitele cijenom oko 1500kn +/- par sto kuna nije problem. Pošto mobitel ide preko firme, onda mora biti novo iz dućana.

Bitno mi je fluidan rad, dovoljno prostora (poželjno 32gb) i da je kamera ok (da mogu uslikati kada sam poslovno na terenu, za fotodokumentaciju).

Gledao sam P8lite, redmi 3s pro, redmi 3 note(on je malo skuplji), ali ne moraju biti nužno ti modeli. 

Svaki savjet je dobrodošao.

Živili

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Xplicit kaže...

Gledao sam P8lite, redmi 3s pro, redmi 3 note(on je malo skuplji), ali ne moraju biti nužno ti modeli.

Pretpostavljam da misliš na Redmi 3S prime.  3GB rama, 32GB interne, imaš od 9. mjeseca MIUI 8 i Android 6.0.

Jako fluidno, baterija traje cijeli dan uz jako puno korištenja, kamere skroz neloše, moje preporuke za njega :)

Live and let live.
16 godina
mrbean kaže...
Nexus 5x?

Jedini pravi uvjet koji imam je da je manji od 5", tak da ovaj otpada :) Trenutno ima galaxy s4 mini pa nešto slične veličine.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
Galaxy A3 2016 je najbliže tome...
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Kaj odabrat i dal se isplati dodat 400kn za Z3? Uzeo bih Nexus 5x ali mi je premalo 32gb. I kak su sad LG G3 i A5 2000, a prije par mjeseci su išli po 1800?

1 LG G3 2GB
8 Galaxy A5 2016
2 Xperia Z3 (+400kn)
2 nesto drugo

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Bok ljudi, tražim mobitel do oko 1300 kn, koristit će se uglavnom za youtube, surfanje i tak to. Dakle najbitniji su mi ekran i baterija. Jedno pitanje; jel sigurno naručivat sa ebaya ili amazona? Hvala 

0 0 hvala 0
11 godina

ništa nije sigurno

10 godina
neaktivan

Moto G4 s Amazona UK cca 1450kn s poštarinom. Ili Xiaomi Redmi Note 3, imaš ga u Neutrino mobile.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Gledao sam u neutrinu Moto G3, ali sam pronašao svakakva iskustva sa njima. 

14 godina
neaktivan

Dolazi mi Huawei P8 lite sutra ili preksutra,novi zapakiran,pa ako koga zanima moze mi se javiti u PP

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Od kud je najbolje i najsigurnije narucit Xiaomi Mi5? Kakvo je stanje s carinom?
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Htc One A9 u Vip-u u XL tarifi za 9kn. Tarifa je 220kn. Mislite dal se isplati? Jedino kaj me muči na njemu je baterija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da se rijetko koji mobitel isplati uzimati u pretplati. Vidio sam neki dan Nexus 6P 24 rata bezkamatno oko 140knmjesecno. Ispadne cca 3300kn sto je donekle oke cijena (iako se moze naci i za manje na njuskalu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razmisljam dosta sad o novon telefonu..Prvo 7 plus,pa 7.Pa onda 6p,pa pixeli,v20 pa s7 edge..I sad na kraju razmisljam o note 7.Jeste zvuci malo ludo zbog te baterije al kontam da mi se nece zadesit to sa samozapaljenjem.Sta vi mislite?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Razmisljam dosta sad o novon telefonu..Prvo 7 plus,pa 7.Pa onda 6p,pa pixeli,v20 pa s7 edge..I sad na kraju razmisljam o note 7.Jeste zvuci malo ludo zbog te baterije al kontam da mi se nece zadesit to sa samozapaljenjem.Sta vi mislite?

Nece se zapaliti baterija na Note 7.

13 godina
neaktivan

Ovo ozb ili troll?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Ovo ozb ili troll?

Ozb, pa cijela serija Note-a 7 je povucena zbog samozapaljujuce baterije, to je rijesen problem.

13 godina
neaktivan

Hm,hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Je klinac rijesen problem, bakon sta su povukli i dali zamjenske opet se nekima i ti zamjenski zapalili.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan

Nisam htio otvarati novu temu bezveze zbog te sitnice a bilo bi dobro da bude neka tema na vrhu u kojoj mozemo pitati jednsotavna pitanja.

Moje pitanje je moj mob podrzava Qualcommovu quick charger 2.0 punjenje, dakle na ebayu bi kupio autopunjač koji podržava 3.0 jer je noviji iako znam daneču moči koristiti tu tehnologiju jer treba to i mob podrzavati ali mislim da će puniti koliko mob dozvoli.

Pitanje za vas, dali taj qc3 može oštetiti mob, da bas uzmem qc2 ??? 

Tata ima stari mob koji ne podrzava brzo punjenje, kako bi to na njegov mob utjecalo :D dali mu ga može spržiti ??? dali se ikad to kome desilo ??? 

Volio bi da mi na to odgovorite do sutra da mogu naručiti :) 

13 godina

Imam okej ponudu za Iphone 5. Iako sam inace android korisnik, i zadnji iPhone mi je bio 3Gs, htio bi 4' mobitel, a iphone 5 mi je super dizajnom i velicinom.

Samo me zanima jel jos uvijek dovoljno brz za normalne radnje, whatsapp, messenger, mail itd. Gledao sam par videa na yt, ali je najbolje cuti iz prve ruke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Markic uzmi qc3 nece nista biti starijem mobu koji to ne podrzava jer svi oni imaju ugradenu zastitu pa bez obzira sta imas qc3 puni onoliko koliko mob podrzava.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Hoćeš iz prve ruke za iPhone 5 ? Radi odlično i brzo na desetki, nema boljeg 4" uređaja u svemiru. Vrti sve a kamoli ovo što si nabrojio, jer to vrti android sa gigom rama i jednojezgrenim procom.
11 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Imam okej ponudu za Iphone 5. Iako sam inace android korisnik, i zadnji iPhone mi je bio 3Gs, htio bi 4' mobitel, a iphone 5 mi je super dizajnom i velicinom.

Samo me zanima jel jos uvijek dovoljno brz za normalne radnje, whatsapp, messenger, mail itd. Gledao sam par videa na yt, ali je najbolje cuti iz prve ruke :)

Ja uopće ne mogu vjerovati da netko postavlja takva pitanja ("Jel još uvijek....")

Šta očekujete da se promijeni s mobitelom? Ucrva se, fermentira, odu mu glija stanice, suši se mijelin, istroše se klipni prstenovi, pukne glava motora, šta? Ili mislite da novi mobiteli hebeni Whatsapp vrte tako da emitiraju njegov UI kao 3D holodek u dnevnom boravku?

17 godina

Ako imaš malo više love onda iPhone SE, puno jači hardver od 5-ice i napredniji. Osim ako je ogromna razlika u cijeni.

14 godina

nakon 2011. vrijeme je za povratak na android 

tri mobitela oko kojih mozgam su LG G5, Nexus 6P i HTC 10.

sva tri mogu nabaviti po skoro istim cijenama, razlika je 200 kn između najjeftinijeg i najskupljeg. trenutno me najviše vuče nexus, radi stock androida i budućih nadogradnji i koliko vidim po fotkama - kamera je više nego dobra.

jel ima netko kakav savjet?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
10 godina
Ja bih od ta tri definitivno pucao na nexusa.
13 godina
neaktivan

Sta ovaj v20 ne konta doci u Hrvatsku?

bas steta,odlucan mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Definitivno HTC 10

tomas