Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.061.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

Jel se isplati mijenjati G3 za neki drugi mob?

Zadovoljan sam s G3 u svakom aspektu, odlican mob, jedino me bode velicina ekrana, bolje mi je pasala dijagonala od Nexusa 5.

Da se razumijemo nije ni 5.5" dijagonala nesto strasno, mogu preci preko toga ako ne postoji adekvatna zamjena.

Jel imate preporuka ili da guram dalje s G3?

koja cijena? polovni ili novi? 

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Tko nije zahtjevan korisnik, mislim da je za njega Note 2 najbolje rjesenje, ne vidim svrhu kupovati Redmi 3 ili Note 3, jer nema velike razlike, a Note 2 je jeftiniji, tako da... Jedino se isplati uzeti Note 3 Pro. Najvise od svega me odbija non-removable baterija.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RedHill kaže...

Tko nije zahtjevan korisnik, mislim da je za njega Note 2 najbolje rjesenje, ne vidim svrhu kupovati Redmi 3 ili Note 3, jer nema velike razlike, a Note 2 je jeftiniji, tako da... Jedino se isplati uzeti Note 3 Pro. Najvise od svega me odbija non-removable baterija.

mene zaključani bootloader.

17 godina
odjavljen
GuardianOTB kaže...
Edge kaže...

Zadovoljan sam s G3 u svakom aspektu, odlican mob, jedino me bode velicina ekrana, bolje mi je pasala dijagonala od Nexusa 5.

Da se razumijemo nije ni 5.5" dijagonala nesto strasno, mogu preci preko toga ako ne postoji adekvatna zamjena.

CIjena po mogucnosti sto manja jer mi se iskreno neda bas davat lova, nije hitno jer sam zadovoljan s G3, ali manja dijagonala bi dobrodosla.

Moj G3 je nesto malo mladji od godinu dana, 32/3 GB verzija, stanje 9.9/10.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 12:44 (Edge).
12 godina
neaktivan

Za bateriju ne brini jer je na Noteu 2 izmjenjiva. Uloži 3 dolara u vanjski punjač i recimo još 10 u dodatnu bateriju i riješio si taj "problem" za sva vremena.

+ što ti rok trajanja uređaja nije zapravo rok trajanja neizmjenjive baterije kao u Redmiju 3.

A plastika je i dalje zakon i bit će zakon, ostalo su naprđivanja. Pogotovo kad uzmemo u obzir da ćeš mob ionako vjerojatno držati u nekoj futroli/maskici.

Što se tiče romova, zadnji put kad sam provjeravao mislim da sam vidio da ima Cyanogen 12 za Redmi Note 2. Doduše neslužbeni, ali meni je iskustvo s "neslužbenim" Cyanogenom odlično. Radi sve i bez greške.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 12:44 (Yo Momma).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
GuardianOTB kaže...
Edge kaže...

CIjena po mogucnosti sto manja jer mi se iskreno neda bas davat, nije hitno jer sam zadovoljan s G3, ali manja dijagonala bi dobrodosla.

Moj G3 je nesto malo mladji od godinu dana, 32/3 GB verzija, stanje 9.9/10.

iskreno, ja ne bih trazio novi mob, za te novce tesko mozes naci bolji. ako zelis do 5'' mob moze se naci, ali s tim specifikacijama i u tom rangu da parira G3 tesko :D.

jesi cuo onu: if it's not broken - don't fix it ;)

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 12:48 (buggie).
13 godina
neaktivan
12 godina
odjavljen

Kakvi su Acer po pitanju mobitela ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Lumia 550 ili 640?

0 0 hvala 0
16 godina
6996 kaže...
Lumia 550 ili 640?

Lumia 640, bez razmišljanja.

10 godina
neaktivan
Hoće li ili je već dobila nadogradnju za win 10?

0 0 hvala 0
16 godina
6996 kaže...
Hoće li ili je već dobila nadogradnju za win 10?

Ja sam još u 12 mjesecu stavio win10 preko insider app, mislim da još nije došlo službeno ažuriranje, uglavnom svaka 2 tjedna izdaju novi build.

Ali uskoro bi trebala izaći i finalna verzija wi10, ali super radi i ovako, ništa ne šteka sve radi fluidno.

10 godina
neaktivan
Imao sam priliku srest se sa 640 i koristiti je pogotovo kameru i to ali nisam isprobao ovu 550 na win 10 pa me zanimalo

0 0 hvala 0
16 godina
6996 kaže...
Imao sam priliku srest se sa 640 i koristiti je pogotovo kameru i to ali nisam isprobao ovu 550 na win 10 pa me zanimalo

L550 ima slabiji procesor, manji ekran, slabija baterija, slabija glavna kamera, deblji je i dosta se grije.

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 18:11 (buggie).
12 godina
neaktivan

Govorimo o Redmi Noteu 2? Ma ima ga na Tinydeal.comu za 900 čuna. Bar je bilo tako.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

Govorimo o Redmi Noteu 2? Ma ima ga na Tinydeal.comu za 900 čuna. Bar je bilo tako.

di? baci link molim te jer ja ne vidim za te pare - osim ako su digli cijenu

14 godina

Vjerovatno je dignuta cijena. Ja sam na Aliju nasao za manje od 1000kn, besplatna dostava, jedino za carinu/PDV neznam. 1500kn mi se cini malo puno, ali posto ces dobiti brzo i nece biti moguce zezancije sa carinom, onda bi vrijedilo dati 1500kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav
Može preporuka nekog smartphona do 700 kn, po mogućnosti da je novi i pouzdan, da ima pristojnu kameru...hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MiO 5 kaže...

Pozdrav
Može preporuka nekog smartphona do 700 kn, po mogućnosti da je novi i pouzdan, da ima pristojnu kameru...hvala :)

Neces nac dobru kameru za tu lovu, jedva da mozes naci novi i da normalno radi.

Potrazi na njusci novi Sony E4G, ili pogledaj temu kineski mobiteli i naruci nesto iz vana. Za E4G znam da super radi. Baci oko jos na LG Spirit ak se nadje za tu lovu.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
10 godina
neaktivan

Jedino spirit h440 model, mislim da je on sa 8mpx kamerom. Onaj od 5mpx je kamera trupina teska. Odma sam ga prodo kad sam je vidio posebno u mraku. Huawei y300 mi je bolje opalio sliku u mraku nego spirit. Al tesko za tu cijenu nac od 8mpx model spirita. Nesto novo za tu lovu da valja od brend imena ne znam, jedini neko kineza kakva da preporuci da zna da je dobar.

13 godina

Znalci molim pomoc...potrebna preporuka mobitela  max do 1000 kn, da je donekle slicno specifikacijama Samsunga galaxi S4, da se moze kupiti kod nas zbog garancije. Ili vasa preporuka mobitela do max 1000kn dobra kamera,bar giga rama sluzio bi za internet fejs muzika youtube slikanje selfiji...sve sto danasnji klinci od 13godina upotrebljavaju... Hvala unaprijed svaki savjet dobro dosao

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
Yo Momma kaže...

di? baci link molim te jer ja ne vidim za te pare - osim ako su digli cijenu

Nisam ga više našao na Tinydealu, izgleda da je bila ograničena ponuda ali i tražilica im je ubitačno spora.

Ali imaš ga na Everbuyingu. Nije baš 90 funti kao što je bio, ali nije ni puno skuplji. U svakom slučaju još uvijek super deal, samo provjeri imaju li ga na EU skladištima:

http://www.everbuying.net/product1078806.html

14 godina

trazim Android mobitel, trenutno koristim LG Spirit H440n s kojim sam zadovoljan osim što ne radi GPS (češljao forume i vidim da dosta ljudi ima problem sa GPS signalom i nema trenutno riješenja za to) i to je jedini razlog zašto mijenjam mobitel...

ono što tražim je:

- do 5" ekran

- stock ROM (zato mi se sviđaju Nexus uređaji)

- poželjno 2GB RAM

- nije mi bitno da ima mogučnost korištenja SD kartice, ali mi treba barem neki mobitel sa 8GB...

- pristojna kamera (nije bitno FHD snimanje filmova)

- do 200eur 

- po mogučnosti da je brže dobavljivo (ne preferiram dostavu iz Kine koja traje tjednima) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 18:04 (sendjo).

0 0 hvala 0
12 godina

Poštovani forumaši,
Vrtim danima raznorazne stranice i sad vidim da nisam ništa pametniji pa ako može savjet, mada mi dizajni nije neki prioritet (LeTv mi je vrh), zanima me preporuka za mobitel, ali da zadovoljava slijedeće uvjete:
- Cijena između 1500-2000 kn
- Ekrani min. 5,5 inča
- RAM min. 2 GB (poželjno 3 GB)
- ROM 16 GB uz uvijet da ima Micro SD utor, inače min. 32 GB
- Ne mora biti iz EU warehousea, ne gori mi pod nogama za dostavu
- Ako se može birati između kvalitete ekrana ili kamera, bolje kvalitetniji ekran
- Namjena nije igranje igrica, jer to je grijeh i izdaja PC-a, dakle većinom youtube, internet, mail, itd.

Dakle mislio sam se LeTv 1s, Xiaomi Redmi Note 3, neki Meizu, itd. Sad gledam Nubia Z9 Max, UMI Iron Pro, ZUK Z1, Ulefone Power... Uglavnom nisam pametan, do sada sam uvijek imao Korejce Samsung, HTC i potonji mi je bio bolji dizajnom i stabilnošću (nije bilo nepredvidivih rušenja kao u Samsunga).
Eto bilo koji savjet, akcija u trgovini ili slično su dobrodošli jer nemam nikakvih iskustava sa Kinezima! Znam da ovdje ima mobitela za te pare, ali kad već uzimam htio bih da je šta duže fluidan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 20:27 (mrki_tua).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lg g3?

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Tocno to, LG G3, imas ga i ispod 2000kn, novi s 2god. garancije... (Njuskalo)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice