.
3 | Oppo find 7a |
---|---|
10 | Htc one m8 |
.
3 | Oppo find 7a |
---|---|
10 | Htc one m8 |
Rekao bi da Xiaomi ima najbolji omjer uloženo:dobiveno tako da i moj glas ide za Redmi 2A.
nisu mi ti kinezi bas previse privlacni , razmisljao sam da uzmem Samsung Galaxy Core Prime ili Grand Prime . imaju malo losiji zaslon , ali barem znam sto tocno uzimam
Uzimaš lošiji proizvod. I imaju GB rama manje koje ćeš na samsungu itekako osjetiti. Xiaomi je najbolji i najkvalitetniji kinez, to potvrđuju i brojni testovi, pa pogledaj malo.
Prijatelj traži rabljeni mobitel sa garancijom
minimalno 4" display i dual core
dali postoji takvo nešto do 500kn?
evo i ja sam odluco da se prebacim sa galaxy s4 na iphone 5s.. pa me interesuje par stvari na sta moram obratiti paznju kod kupovine? jel bolje kad je tvornicki otkljucan na sve kartice? jel jos uvijek postoji mogucnost preko cyda (ili kako se vec zove) da skidam besplatno placene aplikacije?
Rekao bi da Xiaomi ima najbolji omjer uloženo:dobiveno tako da i moj glas ide za Redmi 2A.
Samo da napomenem da Redmi 2A i Redmi 2 Advanced nije isto...
Prijatelj traži rabljeni mobitel sa garancijom
minimalno 4" display i dual core
dali postoji takvo nešto do 500kn?
Ima lumia 435 u pošti za 498kn.
Samo da napomenem da Redmi 2A i Redmi 2 Advanced nije isto...
Točno, moja greška.
Pozdrav ljudi, imam budžet od nekih 700-750kn pa me zanima što bi mogao za te novce uzet?
Ne mora biti novo, samo da je dostupno tu u RH, njuškalo po mogućnosti, nisam baš neki znalac zato i pitam ovdje.. Hvala:)
neki dobar samsung za cca 1500 kn ? da nije rabljen
dobar samsung možeš dobiti tek za 4000kn
a sto da onda uzmem , a da nije azijat ?
Koliko ja znam Samsung ima sjedište (i osnovan) je u Koreji, a koliko ja znam, Koreja se nalazi na Aziji.
Anyway, Xiaomi je jako kvalitetan, pouzdan brand i debela većina Xiaomi proizvoda je daleko bolja od Samsungovih istog cijenovnog ranga.
Pozdrav ljudi, imam budžet od nekih 700-750kn pa me zanima što bi mogao za te novce uzet?
Ne mora biti novo, samo da je dostupno tu u RH, njuškalo po mogućnosti, nisam baš neki znalac zato i pitam ovdje.. Hvala:)
Trazi LG Spirit/Xiaomi Redmi 1s na njuskalu ili novi Xperia E4g
http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-e/sony-xperia-e4-zapakirano-oglas-16267083
http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-e/sony-xperia-e4-zapakirano-oglas-16267083
taj E4 je puno lošiji uređaj od E4G, mislim da uopće nije ispaltiv, jer razlika između MT6732 i MT6582 je dosta velika, ljudi ih dosta mijenjau ko i ovaj majsor kome je e4 i e4g isti mob, da sam na njegovom mjestu mene bi bilo sram takvu glupost izvalit i ne informirat se, glavno da je on popljuvo mob da je spor a recenziro je e4 sa starim mt6582 procesorom, a na prvi pogled po veličini ekrana već je razlika u 0.3",
Što učiniti??? :/
Što učiniti??? :/
uzmi Sony xperiu E4G u Vipu ili T-com-u za 800 kn i dobit ćeš pošteni novi mobitel
nisu mi ti kinezi bas previse privlacni , razmisljao sam da uzmem Samsung Galaxy Core Prime ili Grand Prime . imaju malo losiji zaslon , ali barem znam sto tocno uzimam
Uzimaš krš eto šta uzimaš, i za 6 mjeseci ćeš već tražit novi. Ovako sa Xiaomijem sa 2GB si miran duži period vremena i provjerena je kvaliteta od strane puno ljudi sa raznih foruma koji hvale taj uređaj kao pouzdan i odlična vrijednost za novac
Uzimaš krš eto šta uzimaš, i za 6 mjeseci ćeš već tražit novi. Ovako sa Xiaomijem sa 2GB si miran duži period vremena i provjerena je kvaliteta od strane puno ljudi sa raznih foruma koji hvale taj uređaj kao pouzdan i odlična vrijednost za novac
hocu kupiti nesto sto mogu uzeti u ruku prije kupnje , a za Xiaomia vidim da ga mogu samo naruciti preko webshopa
onda ces kupit losije i rijesena stvar... ako zelis profitirat moras riskirat
U T-com-u 948kn, a 700-750kn mogu izdvojiti, heh:)
U T-com-u 948kn, a 700-750kn mogu izdvojiti, heh:)
nije nego je 798 kn simpa paket https://www.simpa.hr/mobitel/sony-xperia-e4g?entityid=FyFh0_zmG91DG2pJXASBKorZivA-g4wTPcw2hb8mTGs1&gapt=4-32-1-1-0-0-0
imaš ga i u vip-u isto preko webshopa za 800 kn http://webshop.vipnet.hr/vipme/vipme-kompleti/Vipme-komplet-Sony-Xperia-E4g-crni/11576
pozdrav
uzeo bi nešto što bi poslužilo kao drugi mobitel. neka ideja je da je recimo da 500 kn(ako ima nešto što zadovoljavaju uvjete s manjom cijenom jos bolje ), da ima tipkovnicu(bilo bi super da je qwerty), da imam pristup internetu i da mogu koristiti viber /whatsapp i mail
osim toga, ostalo je praktički nebitno. da bude novi ili rabljeni s garancijom u toj cijeni.
znaci kamera, procesor ovo ono, nebitno mi je. mobitel će ionako većinu vremena provesti na stolu sa strane
pozdrav
uzeo bi nešto što bi poslužilo kao drugi mobitel. neka ideja je da je recimo da 500 kn(ako ima nešto što zadovoljavaju uvjete s manjom cijenom jos bolje ), da ima tipkovnicu(bilo bi super da je qwerty), da imam pristup internetu i da mogu koristiti viber /whatsapp i mail
osim toga, ostalo je praktički nebitno. da bude novi ili rabljeni s garancijom u toj cijeni.
znaci kamera, procesor ovo ono, nebitno mi je. mobitel će ionako većinu vremena provesti na stolu sa strane
Ja ti preporučam Nokiu Lumiu 520, ja sam ju imao kao backup phone i za to stvarno služi savršeno.
Pozz ja trazim mob do nekih 1700-1800kn moze rabljeni il u trgovini . Ugl bi sluzio za internet , igrice tu i tamo , glazbu ( da ima solidan zvucnik ) Isto tako sa min 16 gb memorije i 2 gb interne memorije.
Koji je najbolji izbor iz trgovine a koji sa njuskala?
Pozz ja trazim mob do nekih 1700-1800kn moze rabljeni il u trgovini . Ugl bi sluzio za internet , igrice tu i tamo , glazbu ( da ima solidan zvucnik ) Isto tako sa min 16 gb memorije i 2 gb interne memorije.
LG G2 sa njuškala ili Meizu M2 Note novi iz trgovine
Jiayu S3 Advanced
Evo da se javim sa dojmovima.
Uzeo sam lg spirit 4g lte u vipu, 1100kn. Ekran je fantastican, kutevi gledanja, ostrina prikaza, osvjetljenje, boje, zakrivljenost. Ovo je verzija sa snapdragonom 410 i adreno 306, sve radi glatko i bez trzanja, isprobao neke igre tipa real racing i asphalt 8, radi sve ureno, bez zapinjanja,
hd video takoder radi uredno. Kameru nisam imao prilike isprobati po danu, ali slike izgledaju ok pod zaruljom, bljeskalica u mraku radi na blize i slike su ok, prednja kamera je solidna, nije za neke hc selfije, ali taman za video pozive.
Zakljucak: Ako planirate mob do 1500kn, vjerojatno najbolji izbor s obzirom da ima brand name, dobar build quality i dobre specifikacije. Ako planirate uzeti magnu, nemojte, isprobao sam u i nju, uglavnom, iste specifikacije, no spirit ima vecu gustocu piksela, pa je prikaz nesto ostriji, za 0.3 inca i malo losiju ostrinu prikaza se da isplati dati 400kn.
Evo da se javim sa dojmovima.
Uzeo sam lg spirit 4g lte u vipu, 1100kn. Ekran je fantastican, kutevi gledanja, ostrina prikaza, osvjetljenje, boje, zakrivljenost. Ovo je verzija sa snapdragonom 410 i adreno 306, sve radi glatko i bez trzanja, isprobao neke igre tipa real racing i asphalt 8, radi sve ureno, bez zapinjanja,
hd video takoder radi uredno. Kameru nisam imao prilike isprobati po danu, ali slike izgledaju ok pod zaruljom, bljeskalica u mraku radi na blize i slike su ok, prednja kamera je solidna, nije za neke hc selfije, ali taman za video pozive.
Zakljucak: Ako planirate mob do 1500kn, vjerojatno najbolji izbor s obzirom da ima brand name, dobar build quality i dobre specifikacije. Ako planirate uzeti magnu, nemojte, isprobao sam u i nju, uglavnom, iste specifikacije, no spirit ima vecu gustocu piksela, pa je prikaz nesto ostriji, za 0.3 inca i malo losiju ostrinu prikaza se da isplati dati 400kn.
ima li 4g ? razmislajo sam da uzmem spirita , samo mi se ne svida sto je zakrivljen
Da,4g radi a veliki plus je i GPS navigacija(Here mape) s odstupanjem od 1m.
ima li 4g ? razmislajo sam da uzmem spirita , samo mi se ne svida sto je zakrivljen
Zakrivljen je tako da bolje lezi u ruci, a kad gledas u ekran nista se ne primjeti, meni je to plus jer ce reflekcija od svjetla biti manja kad horizontalno drzis telefon.