pozdrav, treba mi mobitel do 1200 kuna... viber,whatsapp,messenger,gmail, kamera nebitna... bitna mi je samo baterija i što više rama u rangu ove cijene. lp
plaćanje kešom, može i iz alzashopa ako ima kakva dobra ponuda.
pozdrav, treba mi mobitel do 1200 kuna... viber,whatsapp,messenger,gmail, kamera nebitna... bitna mi je samo baterija i što više rama u rangu ove cijene. lp
Asus ZenFone 5 8GB, odličan za 1200kn
Čitati temu, ne budi lijen, svaki dan netko traži telefon oko te cifre.
Čitati temu, ne budi lijen, svaki dan netko traži telefon oko te cifre.
Čovjek se izrazio šta mu treba, ima pravo pitat...
nakon malo googlanja čini se kao odličan izbor za ovu lovu, taman ono šta mi treba :) ty :)
nakon malo googlanja čini se kao odličan izbor za ovu lovu, taman ono šta mi treba :) ty :)
Ma ništa, ja sam uzeo tri komada, dosla nakon tri dana i nemam druge rijeci osim hvale!
Zašto bi preporučio nekome xperiu e4 a može se protegnut do zenfone 5? Pa taj krš će morat zamjenit za pol godine dok će zenfone 5 bit daleko bolji izbor zbog boljeg procesora, kamere, ekrana itd,
čestih update-ova itd.... @Tanja123 - uzmi sa alzashopa Zenfone 5, bolji je od svih tih mobitela navedenih. Ako ne želiš naručivat uzmi Xiaomi redmi 2 kao što je i kolega naveo u par postova iznad. Nećeš pogriješiti nit sa jednim niti sa drugim.
bok, trazim si novi mobitel. i posto idem sljedeci tjedan u njemacku nadam se da bi tamo mogo nac par kn jeftinije :)
pa ako mi netko moze preporucit mobitel sa ove stranice
bitnija mi je kamera slikanje /snimanje, surfanje, navigacija. velicina ekrana mi nije bitna, cak je mozda i bolje manji
hvalaaaa
A cifra koju ćeš izdvojiti je?
Smartphone s najboljom kamerom do 1300 kn??
Iz dućana, ili može web shop, njuška itd?
A cifra koju ćeš izdvojiti je?
zaboravio napisat, sorry
do nekih 200eura
i nebi kineze
Iz dućana, ili može web shop, njuška itd?
Može iz dućana i web shopa samo mora bit novi
Iz tog shopa - Samsung Galaxy S3 Neo, nažalost bolje od toga do 200eurića nema. Možda, motorola moto g 2nd gen, ali ima losiju kameru od tog samsunga al je fluidniji. A ja bi ti rađe preporučio Asus Zenfone 5 sa alzashopa.
@cdinamo - u hr. Xiaomi redmi 2 SLIKE , alzashop - Asus Zenfone 5 :)
bok, trazim si novi mobitel. i posto idem sljedeci tjedan u njemacku nadam se da bi tamo mogo nac par kn jeftinije :)
pa ako mi netko moze preporucit mobitel sa ove stranice
bitnija mi je kamera slikanje /snimanje, surfanje, navigacija. velicina ekrana mi nije bitna, cak je mozda i bolje manji
hvalaaaa
Odma ovaj prvi:
http://www.saturn.de/mcs/product/_SAMSUNG-GALAXY-S3-Neo-blau,48352,365082,1438582.html?langId=-3
Ne traži dalje jer bolju kameru nećeš naći, a i sve ostale specifikaciju su mu odlične.
Ako te zanima recenzija: http://www.smartphonehrvatska.com/2014/10/12/samsung-galaxy-s3-neo-recenzija/
Vidi gore.
Možeš ga nabaviti ovdje: https://www.alzashop.com/samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i-sz3406.htm
(Ako ti nije problem protegnuti se 100 kn više).
ok, hvala. onda taj kojega ste bi oboje preporucili ;)
@cdinamo - Uzmi si zenfone rađe, kad gledaš u cijelini, puno je bolji mobitel od s3 neo...
@cdinamo - Uzmi si zenfone rađe, kad gledaš u cijelini, puno je bolji mobitel od s3 neo...
oke, sad baš gledam ima ga i u wow shopu
oke, sad baš gledam ima ga i u wow shopu
Nemoj od tamo, skuplje te ispadne za 200-300 kuna. Izvoli LINK
kako? jeftinije je samo 60 kn, plus da moram vjv duže čekat dostavu i plaća se dok je na wow shopu besplatna
U wovshopu je sa 1gb rama verzija, a u alzi sa 2gb rama. U wovshopu sa 2gb je 1600kn
U wovshopu je sa 1gb rama verzija, a u alzi sa 2gb rama. U wovshopu sa 2gb je 1600kn
Potpisujem. I vjeruj mi, prije će ti taj sa alze doć nego ovaj iz wowshopa. Za 2-3 dana ti je doma.
Pozdrav, trebao bi mi mobitel do 2000kn. Vidim da se tu uglavnom preporucuje zenfone 5. 16GB na alzashop-u je taman 2000kn. Zanima koliko bi trajala dostava sa alzashopa, ili neki drugi shop, i kakva je podrska, da li je vec dostupan lollipop ili tek bude, ili ne bude ? Osim toga da li postoji još kakva opcija osim zenfona?
Pozdrav, trebao bi mi mobitel do 2000kn. Vidim da se tu uglavnom preporucuje zenfone 5. 16GB na alzashop-u je taman 2000kn. Zanima koliko bi trajala dostava sa alzashopa, ili neki drugi shop, i kakva je podrska, da li je vec dostupan lollipop ili tek bude, ili ne bude ? Osim toga da li postoji još kakva opcija osim zenfona?
za te pare ide i zenfone 2 16 gb a ako dodas 250 kn dobis 32 gb i 1080p ekran i miran si godinama
Gledam mob da bude bang for buck što je više moguće, iz dućana, i gledam zenfone 5 na alzi. Čini mi se da je najbolji omjer novca i sadržaja. Zanima me od vas koji ga imate, je li stigla nadogradnja na KitKat s obzirom da se shippa s JB?
Pozdrav,
moze li netko dati preporuku za kupnju mobitela u rangu 800kn?
Hvala
Gledam mob da bude bang for buck što je više moguće, iz dućana, i gledam zenfone 5 na alzi. Čini mi se da je najbolji omjer novca i sadržaja. Zanima me od vas koji ga imate, je li stigla nadogradnja na KitKat s obzirom da se shippa s JB?
Zar nije već dobio lolippop?
Trebo bi svaki čas.
Mene Lollipop uopće ne zanima do izlaska 5.1, imam M8 na kojemu LP radi dobro u svakom slučaju, ali sam stavio KK i zadovoljniji sam :)
Stvarno kitkat je engineering marvel, loli je korak unaprijed izgledom, dva unazad svim ostalim